çayımı şekersiz içemiyorum

tuanatg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
276
26
48
Manisa
şeker niyetine kalorisiz katabiliçem bişey bilen varmı yada kalorisiz tatlı cnm cok tatlı çekiyor şekeri kestim

şeker niyetine kalorisiz katabiliçem bişey bilen varmı yada kalorisiz tatlı cnm cok tatlı çekiyor şekeri
kestim

Çayın yanında kuru meyveler güzel olur, kalorileride azdır. Birde çayına şeker atmadığın için bunlar destekler. Mesela, kiraz- erik-mut-kayısı-elma kuruları harikadır tavsiye ederim. Evde ben bunları kavanozlarda hep bulunduruyorum canım yoksa pasta çöreklere saldırırım.

Son düzenleme:
Onlar var yiyorum kesmiyor kaç gündür tatlı yok şeker yok cnm çekiyor en azından çay kahvede salepde şekere eş kalorisz bişi olsa allah versin

Birde ben evde kivi varsa muz varsa mandalina bunları dilimliyorum. Az bir krema ile karıştırıp yiyorum. Ya da acı çikolata eritip döküp yiyorum

Son düzenleme:
iyifikr aRKADAŞIM SENDE DYTTMSN
İNİŞ ÇKIŞ OLUYORMU İLK GÜNLER KİLODA

Evet, diyetteyim. Kilomu korumya çalışıyorum. İniş çıkışlar elbette oluyor. Özellikle haastalığıma yakın kilom artıyor, hastalığım bitincede iniyor. Birde kilo vermede üç kilo verdiyeseniz vücut biraz bekliyor sonra tekrar harekete geçiyor.

şeker niyetine kalorisiz katabiliçem bişey bilen varmı yada kalorisiz tatlı cnm cok tatlı çekiyor şekeri kestim

ben şekeri sağlık açısından kestim , ben şeker yerine çay içine limon kullanıyorum. eşimde bir dönem şeker yerine tarçın kullandı gayet memnundu ama ondanda vazgeçti

kalorisiz tatlı diye birşey ben duymadım , bu arada tatlandırıcı falan kullanma , uzun vade de yan etkisi oldukça fazla oluyor. önerim doğal bal bulursan ondan tüketmen . öyle kaşık kaşık değil tabi ki.

71.4 düm şimdi 69 . 5 şim anlamadığım gün içinde 70.2 69.7 civarları geziyorum

sabah kalktığında kilon en düşük seviyede olur. öğlene doğru su tutmaya başlar vücudun yediklerin içtiklerin gün içinde 1-2 kilo fark ettirebiliyor.

adetim hala gelmedi gelmesi için yöntem bilen varmı yada normami hala gelmemesi 4 ayldoğum yapalı

bazı kişiler emzirdiği süre boyunca regl olmayabiliyormuş , çevremde öyle tanıdıklarım var. tekrar hamile olmadığına eminsen ve doktorunda bir problem yok diyorsa bence üstünde durma. ne kadar geç olursan o kadar iyi :) otlarla falan regl olanlar var ama senin sütünede geçer. sakıncalı derler genelde.

Back
X