- 5 Aralık 2025
- 77
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi burcumzeynep
-
Şans verin Allahtan umut kesilmez ben imha ettirecektim embriyolarımı 7 embriyodan hepsini çözdüler kaliteleri belli bile değildi dondururken..Doktorum istersen imha edelim dedi, bu kadar tutma oranı düşük mu bu embriyolarin.
Biri 4cc ve 5cc iki blast embriyo
İkisi de aynı anda transfer edilecek
Çözünürken bile ölebilir dedi
Yüzde üç ihtimal tutar dedi
Dedi de dedi yani
Çider diye bir sayfa var Instagram'da. Orada bazen Doktorlar canlı yayın yapıyorlar. Onlardan bir tanesinin canlı yayınını izledim, kalitesini bilmiyorum ama orta kalite dedi doktor, kadına orta kalite 2 tane transfer etmişler. Kısmet bu ya ikisi de tutmuş. Birinin daha sonra kesesi bozulmuş. Birini doğurmuş. Çok da güzel bir evladı varmış Allah bağışlasın. İsterseniz birkaç doktordan daha görüş alın ınstagram'dan yazarsanız dönen olur illaki. Eğer herkes hemfikir olursa transfer etmezsiniz. Boşuna para ve Umut kaybı olmasın. Eğer transferi değer görülürse yapın Allah'tan umut kesilmezDoktorum istersen imha edelim dedi, bu kadar tutma oranı düşük mu bu embriyolarin.
Dedi de dedi yani
Danıştım baya bı hocaya bence sans verin düşük evet tutmayabilir evet dediler ama sans verin mutlaka dediler. Bilmiyorum açıkçası yaÇider diye bir sayfa var Instagram'da. Orada bazen Doktorlar canlı yayın yapıyorlar. Onlardan bir tanesinin canlı yayınını izledim, kalitesini bilmiyorum ama orta kalite dedi doktor, kadına orta kalite 2 tane transfer etmişler. Kısmet bu ya ikisi de tutmuş. Birinin daha sonra kesesi bozulmuş. Birini doğurmuş. Çok da güzel bir evladı varmış Allah bağışlasın. İsterseniz birkaç doktordan daha görüş alın ınstagram'dan yazarsanız dönen olur illaki. Eğer herkes hemfikir olursa transfer etmezsiniz. Boşuna para ve Umut kaybı olmasın. Eğer transferi değer görülürse yapın Allah'tan umut kesilmez
Ne güzel ama AA kalite iyi bı kalite zaten,Şans verin Allahtan umut kesilmez ben imha ettirecektim embriyolarımı 7 embriyodan hepsini çözdüler kaliteleri belli bile değildi dondururken..
çözülünce 2 tane 3aa kalite oldu ve 1 i tuttu Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin
Şans verin Allahtan umut kesilmez ben imha ettirecektim embriyolarımı 7 embriyodan hepsini çözdüler kaliteleri belli bile değildi dondururken..
çözülünce 2 tane 3aa kalite oldu ve 1 i tuttu Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin
Merhaba tedavi nerde oluyorsunuz acaba ?Ne güzel ama AA kalite iyi bı kalite zaten,
Benim CC o yüzden umutsuzum
Peki cozdurulunce ilerleme oluyor mu yada tersi
Ama işte dondururken kaliteleri belli değil yavaş gelişiyor dediler çözülünce kalitesi arttı benim Rabbim yeter ki istesin. Önemli olan embriyonun sağlıklı olması sağlıklı bir embriyoysa tutunur emin olun 2cc ile bile hamile kalan gördüm burdaNe güzel ama AA kalite iyi bı kalite zaten,
Benim CC o yüzden umutsuzum
Peki cozdurulunce ilerleme oluyor mu yada tersi
Sahiden mi onlarda yazsalar keşke bı umut arıyorm belki bı maneviyatAma işte dondururken kaliteleri belli değil yavaş gelişiyor dediler çözülünce kalitesi arttı benim Rabbim yeter ki istesin. Önemli olan embriyonun sağlıklı olması sağlıklı bir embriyoysa tutunur emin olun 2cc ile bile hamile kalan gördüm burda
Var mı başka yorum u olan arkadaşlarimDoktorum istersen imha edelim dedi, bu kadar tutma oranı düşük mu bu embriyolarin.
Dedi de dedi yani
Çok haklısınız deneyecegm çok umutlu olmadanşu an elinde hiç embriyo kalmayan biri olarak diyorum sonuçta kaybedeceğiniz bir şey yok neden denemeyesiniz? ingilizce forumlarda 4 hücreden tutanları bile okudum, nasip
Bahçelievler Memorial daMerhaba tedavi nerde oluyorsunuz acaba ?
?Doktorum istersen imha edelim dedi, bu kadar tutma oranı düşük mu bu embriyolarin.
Dedi de dedi yani
Daha önce de size yorum yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?