CC blast embriyolarm var ;(

burcumzeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
77
9
1
34
Doktorum istersen imha edelim dedi, bu kadar tutma oranı düşük mu bu embriyolarin.
Biri 4cc ve 5cc iki blast embriyo
İkisi de aynı anda transfer edilecek
Çözünürken bile ölebilir dedi
Yüzde üç ihtimal tutar dedi
Dedi de dedi yani

hücre kalitesi düşük ama cc kalite ile hamile kalıp sağlıklı doğranlar var,yada çözülürken kalitesi artanlar.Yani sayısal veri düşük olsada imkansız değil. Tutmayınca 5aa da tutmuyor.İstatiksel bakarsanız şansı az,nasiple bakarsanız o da Allah bilir.Siz kalbinizden geçeni yapın

Şans verin Allahtan umut kesilmez ben imha ettirecektim embriyolarımı 7 embriyodan hepsini çözdüler kaliteleri belli bile değildi dondururken..
çözülünce 2 tane 3aa kalite oldu ve 1 i tuttu Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin

Çider diye bir sayfa var Instagram'da. Orada bazen Doktorlar canlı yayın yapıyorlar. Onlardan bir tanesinin canlı yayınını izledim, kalitesini bilmiyorum ama orta kalite dedi doktor, kadına orta kalite 2 tane transfer etmişler. Kısmet bu ya ikisi de tutmuş. Birinin daha sonra kesesi bozulmuş. Birini doğurmuş. Çok da güzel bir evladı varmış Allah bağışlasın. İsterseniz birkaç doktordan daha görüş alın ınstagram'dan yazarsanız dönen olur illaki. Eğer herkes hemfikir olursa transfer etmezsiniz. Boşuna para ve Umut kaybı olmasın. Eğer transferi değer görülürse yapın Allah'tan umut kesilmez

Danıştım baya bı hocaya bence sans verin düşük evet tutmayabilir evet dediler ama sans verin mutlaka dediler. Bilmiyorum açıkçası ya

Ne güzel ama AA kalite iyi bı kalite zaten,
Benim CC o yüzden umutsuzum
Peki cozdurulunce ilerleme oluyor mu yada tersi

şu an elinde hiç embriyo kalmayan biri olarak diyorum sonuçta kaybedeceğiniz bir şey yok neden denemeyesiniz? ingilizce forumlarda 4 hücreden tutanları bile okudum, nasip

Ne güzel ama AA kalite iyi bı kalite zaten,
Benim CC o yüzden umutsuzum
Peki cozdurulunce ilerleme oluyor mu yada tersi
Ama işte dondururken kaliteleri belli değil yavaş gelişiyor dediler çözülünce kalitesi arttı benim Rabbim yeter ki istesin. Önemli olan embriyonun sağlıklı olması sağlıklı bir embriyoysa tutunur emin olun 2cc ile bile hamile kalan gördüm burda

Sahiden mi onlarda yazsalar keşke bı umut arıyorm belki bı maneviyat

Var mı başka yorum u olan arkadaşlarim

denemekle ne kaybedeceksiniz ki? en fazla tutunmaz ya da genetiği normal değildir. bu durumlar en kaliteli embriyolar için de geçerli. kısmetinizde varsa %1 lik ihtimal gerçek olur yoksa da %99 ihtimalle olacak iş bile olmaz. akışına bırakın. bu tüp bebek sürecinde sayılara takılmayın hiç.

Daha önce de size yorum yapmıştım.
Bence sizin içinize sinmiyor tekrar toplama yapın. Bu ikilemden de kurtulmış olursunuz.
Benim de 3. gün 8 hücrelği grade 1 embryom var donmuş. Ben tekrar toplama olacağım.
Yani içime sinmediyse zorlamadım ben. ekimde transder oldum iki tane. Onlar da aynı kaliteydi tutmadı.
O nedenle siz daha önce de dedğim gibi bastn olmayacağına inanmışsınız. Burda olasılık kovalamak yerine içinize sineni yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…