- 23 Mart 2014
- 45
- 17
- 18
Elifim ben şu kuruyemiş olayını mehmet özün diyet önerilerinde okumuştum iştahı kapatmak için işe yarıyormuş. O daha fazla söylüyor mikatrları."Yemeğe başlamadan 20 dk önce doğru türde yağlardan bir miktar yerseniz (6 tane ceviz, 12 tane badem ya da 20 tane fıstık), beyninize tok olduğunuz sinyalini gönderek hormon sisteminize hile yapabilirsiniz." diyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siz-diyettesiniz-mehmet-Öz.177909/
Linki de paylaştım çok güzel bilgileri özetlemiş kitabı okuyan bir arkadaş. Okuyun bence çok faydalı şeyler yazıyor.
On a diet ( ya ben senin ismini öğrenebilir miyim ya böyle kendimi bi tuhaf hisettim ben de söylemediğimi fark ettim şimdi ben tuba) B-fit tarzı bi yere kaydolmuştum daha önce ama çok sevemedim ya. Sanırım bana yine olsa olsa yüzme olur. Evde de yapamıyom ben ya baksanıza iki gün oldu siz olmanıza rağmen bende tık yok. Ümitsiz vaka mıyım ben ya
Neysem ben yediklerimi paylaşayım
Sabah...3 ceviz 2 kayısı
1 tam buğday tost + 1 yumurta + şekersiz çay
Ara öğün......1 elma
Öğlen....1 ceviz 1 kuru kayısı 1 kuru erik
1 kase mercimek çorbası +1/2 porsiyon mantı
Akşam....1 top sade dondurma
Bugün 1 adet superfresh mini patatesli börekten kaçamak yaptım çok üzgünüm kızlarrrrr sorryyyy
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siz-diyettesiniz-mehmet-Öz.177909/
Linki de paylaştım çok güzel bilgileri özetlemiş kitabı okuyan bir arkadaş. Okuyun bence çok faydalı şeyler yazıyor.
On a diet ( ya ben senin ismini öğrenebilir miyim ya böyle kendimi bi tuhaf hisettim ben de söylemediğimi fark ettim şimdi ben tuba) B-fit tarzı bi yere kaydolmuştum daha önce ama çok sevemedim ya. Sanırım bana yine olsa olsa yüzme olur. Evde de yapamıyom ben ya baksanıza iki gün oldu siz olmanıza rağmen bende tık yok. Ümitsiz vaka mıyım ben ya

Sabah...3 ceviz 2 kayısı
1 tam buğday tost + 1 yumurta + şekersiz çay
Ara öğün......1 elma
Öğlen....1 ceviz 1 kuru kayısı 1 kuru erik
1 kase mercimek çorbası +1/2 porsiyon mantı
Akşam....1 top sade dondurma
Bugün 1 adet superfresh mini patatesli börekten kaçamak yaptım çok üzgünüm kızlarrrrr sorryyyy