Cebe gireceğim

Elifim ben şu kuruyemiş olayını mehmet özün diyet önerilerinde okumuştum iştahı kapatmak için işe yarıyormuş. O daha fazla söylüyor mikatrları."Yemeğe başlamadan 20 dk önce doğru türde yağlardan bir miktar yerseniz (6 tane ceviz, 12 tane badem ya da 20 tane fıstık), beyninize tok olduğunuz sinyalini gönderek hormon sisteminize hile yapabilirsiniz." diyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siz-diyettesiniz-mehmet-Öz.177909/
Linki de paylaştım çok güzel bilgileri özetlemiş kitabı okuyan bir arkadaş. Okuyun bence çok faydalı şeyler yazıyor.
On a diet ( ya ben senin ismini öğrenebilir miyim ya böyle kendimi bi tuhaf hisettim ben de söylemediğimi fark ettim şimdi ben tuba) B-fit tarzı bi yere kaydolmuştum daha önce ama çok sevemedim ya. Sanırım bana yine olsa olsa yüzme olur. Evde de yapamıyom ben ya baksanıza iki gün oldu siz olmanıza rağmen bende tık yok. Ümitsiz vaka mıyım ben ya :110: Neysem ben yediklerimi paylaşayım
Sabah...3 ceviz 2 kayısı
1 tam buğday tost + 1 yumurta + şekersiz çay
Ara öğün......1 elma
Öğlen....1 ceviz 1 kuru kayısı 1 kuru erik
1 kase mercimek çorbası +1/2 porsiyon mantı
Akşam....1 top sade dondurma

Bugün 1 adet superfresh mini patatesli börekten kaçamak yaptım çok üzgünüm kızlarrrrr sorryyyy:KK17:

daha önce aletleri b- fit le aynı olan spor merkezin de 6 ay devamlı spora gittim.o zaman 72 kilodan 66 ları gördüm ama beslenmeme de özen gösteriyordum. diyet yapmadan spor tek başına etkili olmadığı gibi spor da diyetsiz olmuyor. mutlaka spor gerekiyor. evde trambolin bisiklet plates lastiği dambıllarım ve matım var.düzenli spor şart evde yapamam diyorsak bi yere yazılmak gerekli .yürüyüşü de seviyorum çıktım mı 1 saat durmadan yürürüm :D sporu evde halledeceğim önemlii bişi yazacağım DİKKAT KIZLAR :) yakala.co sitesinden bi fırsat yakaladım 50 seans incelme paketi. daha randevu almadım gideceğim bakalım etkisi olacak mı.

http://www.yakala.co/izmir/izmir-saglik-ve-guzellik/estrella-estetikte-etkili-incelme-2--firsati

Bu arada bu incelme paketi konusunda bi ara ben de baya istiyordum özellikle üst bacak baldır için ( en sorunlu bölgelerimden biri çünkü) sonra vazgeçtim biiemedim işe yarar mı. Ama merak ediyorum sonuçları bizimle paylaş mutlaka...

Yeşilçaylı sıradan kahvaltımı yaptıktan sonra öğle yemeğini alışveriş nedeniyle atlattım ve akşam yemeğinde çok açtım ama frenledim kendimi çorba ve ufak bir tabak hamsili pilav yedim. Suyu unutmadım. Spor yapacak halim kalmadığı için yapmadım.Sonra pişman olup mekik çektim çünkü yarın hiç yapamayacaktım.Şimdi yeşilçayımı yudumluyorum.Yarın kilo vermiş miyim ona bakacağım. İnşallah vermişimdir

Yeşilçaylı sıradan kahvaltımı yaptıktan sonra öğle yemeğini alışveriş nedeniyle atlattım ve akşam yemeğinde çok açtım ama frenledim kendimi çorba ve ufak bir tabak hamsili pilav yedim. Suyu unutmadım. Spor yapacak halim kalmadığı için yapmadım.Sonra pişman olup mekik çektim çünkü yarın hiç yapamayacaktım.Şimdi yeşilçayımı yudumluyorum.Yarın kilo vermiş miyim ona bakacağım. İnşallah vermişimdir
canım benimm üzme kendini ya . sen mekiğini o yorgunluğun üzerine çekmişsin vazgeçmemişsin aferiinn arkadaşım ben böyle bir günün ardından bi tabak daha hamsili pilav alırdım :)) şaka şakaa. ya biz tam olarak kilomuzu yaşımızı hedefimizi ve yaşadığımız ili yazıp yaplaşalım dostlar :D

Elifim ben şu kuruyemiş olayını mehmet özün diyet önerilerinde okumuştum iştahı kapatmak için işe yarıyormuş. O daha fazla söylüyor mikatrları."Yemeğe başlamadan 20 dk önce doğru türde yağlardan bir miktar yerseniz (6 tane ceviz, 12 tane badem ya da 20 tane fıstık), beyninize tok olduğunuz sinyalini gönderek hormon sisteminize hile yapabilirsiniz." diyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siz-diyettesiniz-mehmet-Öz.177909/
Linki de paylaştım çok güzel bilgileri özetlemiş kitabı okuyan bir arkadaş. Okuyun bence çok faydalı şeyler yazıyor.
On a diet ( ya ben senin ismini öğrenebilir miyim ya böyle kendimi bi tuhaf hisettim ben de söylemediğimi fark ettim şimdi ben tuba) B-fit tarzı bi yere kaydolmuştum daha önce ama çok sevemedim ya. Sanırım bana yine olsa olsa yüzme olur. Evde de yapamıyom ben ya baksanıza iki gün oldu siz olmanıza rağmen bende tık yok. Ümitsiz vaka mıyım ben ya :110: Neysem ben yediklerimi paylaşayım
Sabah...3 ceviz 2 kayısı
1 tam buğday tost + 1 yumurta + şekersiz çay
Ara öğün......1 elma
Öğlen....1 ceviz 1 kuru kayısı 1 kuru erik
1 kase mercimek çorbası +1/2 porsiyon mantı
Akşam....1 top sade dondurma

Bugün 1 adet superfresh mini patatesli börekten kaçamak yaptım çok üzgünüm kızlarrrrr sorryyyy:KK17:
tubacııım menün çok güzel olmuş ilk önce tebrikler arkadaşım.kuru yemiş yazın için teşekkürler okuyup bilgileneceğim :)
spor işini hallet canım evde de çok güzel spor yapabilirsin internetten araştır.vakit bulursan gün içinde bi kaç hareket paylaşacağım senin için canım. erteleme, vazgeçme ,üşenme :)

selamlar ben de katılabilir miyim
hoşgeldinn canım tabi ki zayıflama serüvenini birlikte devam edebiliriz :D biraz anlat.hergün yediğimizi içtiğimizi tüm gerçekliği ile anlatıyoruz.en önemlisi birbirimize destek oluyoruz canım benim.aramıza hoş geldin.istediğin kiloya mutlulukla huzurla ulaşman dileği ile .

vay maşallah sana yauuu bu ne azim kız :) ama seni bi konuda uyarmalıyım arkadaşım bir doktor olarak. Bu kadar az yersen vücuna yemeğe ulaşamıyormuşsun sinyali gönderirsin o da ilk yediğin şeyi yağa dönüştürüp depolar zor zamanlar mı geliyor acep diye. Bir çeşit savunma mekanızması. Böylece tartıda kilo vermiş olursun az yemek yediğin için ama yağ kütlende bir artış meydana gelir ve zamanla kilo vermen de zorlaşır. yemek yiyemiyorsan diyet bisküvilerden falan 1-2 tane (fazla değil çünkü 3 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçiyor) atıştır bence. ama yine de azmine hayran kaldım doğrusu. o yorgunluğun üstüne hem çok az yemişsin (ben olsam vuhuuuuuuuu :) ) hem de üşenmemiş mekik çekmişsin. helal kız sana :KK76: sanırım ben fazla tembelim :110:

selamlar ben de katılabilir miyim

hoşgeldiiinnnnnnnn o zaman aramıza tabi ki de katıl çok mutlu oluruz. paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

canım benimm üzme kendini ya . sen mekiğini o yorgunluğun üzerine çekmişsin vazgeçmemişsin aferiinn arkadaşım ben böyle bir günün ardından bi tabak daha hamsili pilav alırdım :)) şaka şakaa. ya biz tam olarak kilomuzu yaşımızı hedefimizi ve yaşadığımız ili yazıp yaplaşalım dostlar :D

evet bence de merak ediyorum sizleri neredensiniz, neler yaparsınız deyuuuuu. ben tuba, 24 yaşındayım, bugün itibariylen 87.5tan 85.7ye düşmüşüm (feci mutluyum :) ) bursada yaşıyorum. tıptan bu sene mezun oldum, yeni atandım. bi 10 gün sonra çalışmaya başlıycam.şimdilik evdeyim vakit öldürmekle meşgulum.(yarışmadaymışım gibi hissettim kendimi yauuu böyle tanıtınca ) :KK37:

tubacııım menün çok güzel olmuş ilk önce tebrikler arkadaşım.kuru yemiş yazın için teşekkürler okuyup bilgileneceğim :)
spor işini hallet canım evde de çok güzel spor yapabilirsin internetten araştır.vakit bulursan gün içinde bi kaç hareket paylaşacağım senin için canım. erteleme, vazgeçme ,üşenme :)

teşekkür ederim elifim ya. ama gördüğün üzre spor işini hala çözebilmiş değilim. ve bu konuda çok mutsuzum :KK17:desteğin için o kadar minettarım ki anlatamam bitanesin :KK19: dün kapalı yüzme havuzlarını detaylıca tekrardan bi araştırdım. bir tanesiyle iki vasıtayla gidebiliyorum. ama kafamı karıştıran şey o kadar para yatırdıktan sonra mesafeden bunalıp gitmez miyim acaba? çok kararsız kaldım :110:

tubacım doktor arkadaşım :D tebrik ederim seni çok güzel .atanmanın mutluluğu gibi bi mutluluk yoktur sanırım.bak önün de 10 gün koskoca günün var çalıştığın da malum çok yorulcan. şimdiden canım sporla alıştır kendini. yürüyüş yapamazmısın canım havalar da güzel tak kulaklığını en sevdiğin müzik listeni ayarla ve yürüyüş alanı yoksa dahi yakınlarında sokak aralarından tempolu tempolu yürüyüş yapıp tekrar aynı yoldan evine dönebilirsin.evde pilates hareketleri yollayacağım birazdan onlara bak.bi kaç basit alet edinmelisin yoksa.pilates lastiği dambılla başlaya bilirsin.ciddi güzel hareketler evde yapa bilirsin.

kendimi tanıtayım ben de :D izmir de yaşıyorum 22 yaşındayım ve ege coğrafya 3 sınıf öğrencisiyim.1 72 boyun da 76 kilo toplu ama şirin bi kızçeyim. hedefim ilk nce 70 i görmek sonrasın da 65 e ulaşmak. öyle işte güzel insanlar :D

kızlar 1. resim de ki hareketi lastiksiz de çok güzel yapılıyor ve etkisini bacaklarınız da ve bel de hissediyosunuz.duvarı tutunın ve resimdeki gibi bacağınızı yukarı doğru kaldırın aynı anda ayağınıza uzanırsanız çok daha iyi karnınızı sıkıştırmış oluşunuz.

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 114
2. resimdeki gibi elinizi başınızın altına yerleştirin ve bacak hareketi

Eklentiler

• 2.webp
    2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 102
kızlar ben tamm mekik çekmekte zorlandığım için yarım mekir çekiyorum aynı zaman da 3 ü hareketi çapraz mekik de favorimdir.

Eklentiler

• 3.webp
    3.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 102
tubacım yap bunları karın kaslarının nasıl acıdığını görceksin başlangınçta 10 tekrar yap her hareketi .eğer devam edersen bi kaç gün sonra sayıyı yavaş yavaş yükseltirsin.en önemlisi yemekten hemen sonra yapmaya kalkışma iyi olmuyor tecrübeyle sabit :D
sana ev ödevi veriyorum doktor hanımcım.evde de olduğunu öğrendiğime göre kaçarınız yok.akşam soracağım :D

.SEÇENEK 2.SEÇENEK 3.SEÇENEK
1bardak meyve suyu şekersiz çay 1bardak süt
2k.boy haşlanmış patates domates salatalık vb. 1dilim peynir
Maydanoz marul vb. 2 ince dilim ekmek 5 adet zeytin
1 dilim ekmek
ÖĞLE
1.SEÇENEK 2.SEÇENEK 3.SEÇENEK
3 adet etli dolma 4-5 y.kaşığı pilav veya makarna 1 adet pirzola
1 kase cacık 4-5 y.kaşığı etli sebze yemeği 4-5 y.kaşığı sebze sote
İstenilen kadar salata istenildiği kadar yağsız salata 1 kase çorba
2 adet meyve 2 s.bardağı ayran istenilen kadar salata
2 dilim ekmek 1 adet meyve,1 dilim ekmek1 adet meyve
AKŞAM 2 dilim ekmek
2-3 adet ızgara köfte haşlanmış tavuk eti 1 porsiyon menemen
4-5 y.kaşığı zeytinyağlı 1porsiyon közlenmiş sebze 2 bardak ayran
Sebze yemeği patlıcan,domates,biberistenilen kadar salata
İstenilen kadar salata 1 kase unlu çorba 1 adet meyve
1 bardak ayran 2 dilim ekmek 2 dilim ekmek
2 dilim ekmek 2 adet meyve
İKİNDİ VE GECE 1 S. BARDAĞI SÜT VEYA AYRAN
YADA 2 ADET MEYVE
Aklima takildi 20 gunde 8 kilo verdiren uc secenekli diyet var yapan var mi

tubacım doktor arkadaşım :D tebrik ederim seni çok güzel .atanmanın mutluluğu gibi bi mutluluk yoktur sanırım.bak önün de 10 gün koskoca günün var çalıştığın da malum çok yorulcan. şimdiden canım sporla alıştır kendini. yürüyüş yapamazmısın canım havalar da güzel tak kulaklığını en sevdiğin müzik listeni ayarla ve yürüyüş alanı yoksa dahi yakınlarında sokak aralarından tempolu tempolu yürüyüş yapıp tekrar aynı yoldan evine dönebilirsin.evde pilates hareketleri yollayacağım birazdan onlara bak.bi kaç basit alet edinmelisin yoksa.pilates lastiği dambılla başlaya bilirsin.ciddi güzel hareketler evde yapa bilirsin.

kendimi tanıtayım ben de :D izmir de yaşıyorum 22 yaşındayım ve ege coğrafya 3 sınıf öğrencisiyim.1 72 boyun da 76 kilo toplu ama şirin bi kızçeyim. hedefim ilk nce 70 i görmek sonrasın da 65 e ulaşmak. öyle işte güzel insanlar :D

Ege miiiiiiiiii inanamıyorum asistanlıkta hayalimdeki okul. Ben de izmirde yaşamayı düşünüyorum. Tabi bunların hepsi TUSta Ege üniversitesini kazanabilirsem.(umarım kazanırım :))

Yürüme konusunda da aslında bi ara yürüyordum elifim ben burlarda güzel de oluyor ama sabahları yürümeyi seviyorum ben. Bu aralar da hep geç kalkıyorum 12 gibi sıcak oluyor. Uyku düzenim bozuldu. Tekrar düzenleyebilirsem sabah yürüyüşlerime geri dönüş yapıcam :)

.SEÇENEK 2.SEÇENEK 3.SEÇENEK
1bardak meyve suyu şekersiz çay 1bardak süt
2k.boy haşlanmış patates domates salatalık vb. 1dilim peynir
Maydanoz marul vb. 2 ince dilim ekmek 5 adet zeytin
1 dilim ekmek
ÖĞLE
3 adet etli dolma 4-5 y.kaşığı pilav veya makarna 1 adet pirzola
1 kase cacık 4-5 y.kaşığı etli sebze yemeği 4-5 y.kaşığı sebze sote
İstenilen kadar salata istenildiği kadar yağsız salata 1 kase çorba
2 adet meyve 2 s.bardağı ayran istenilen kadar salata
2 dilim ekmek 1 adet meyve,1 dilim ekmek1 adet meyve
AKŞAM 2 dilim ekmek
2-3 adet ızgara köfte haşlanmış tavuk eti 1 porsiyon menemen
4-5 y.kaşığı zeytinyağlı 1porsiyon közlenmiş sebze 2 bardak ayran
Sebze yemeği patlıcan,domates,biberistenilen kadar salata
İstenilen kadar salata 1 kase unlu çorba 1 adet meyve
1 bardak ayran 2 dilim ekmek 2 dilim ekmek
2 dilim ekmek 2 adet meyve
İKİNDİ VE GECE 1 S. BARDAĞI SÜT VEYA AYRAN
YADA 2 ADET MEYVE

Yok valla bunu yapmadım ben hiç. Artık şok diyetlere de karşıyım zaten. Tekrardan geri alıyorsun ne kadar verdiysen...

tubacım yap bunları karın kaslarının nasıl acıdığını görceksin başlangınçta 10 tekrar yap her hareketi .eğer devam edersen bi kaç gün sonra sayıyı yavaş yavaş yükseltirsin.en önemlisi yemekten hemen sonra yapmaya kalkışma iyi olmuyor tecrübeyle sabit :D
sana ev ödevi veriyorum doktor hanımcım.evde de olduğunu öğrendiğime göre kaçarınız yok.akşam soracağım :D
elifim ya bişey mi paylaştın ben göremiyorummm :110:

kızlar 1. resim de ki hareketi lastiksiz de çok güzel yapılıyor ve etkisini bacaklarınız da ve bel de hissediyosunuz.duvarı tutunın ve resimdeki gibi bacağınızı yukarı doğru kaldırın aynı anda ayağınıza uzanırsanız çok daha iyi karnınızı sıkıştırmış oluşunuz.

Sistemde sorun vardı galiba şimdi görebiliyorum teşekkürler elifcan :)

Back
X