Cebe gireceğim

Kesinlikle katılıyorum elife faydadan çok zararı olmasın aman dikkat. Bir de aramıza dönmene çooook sevindim ekim bitsin 69 kiloyuz diyelim.

Gelelim bana bugün ne yaptığıma

Sabah
Acelece yapmam gerekti ve pekmez ekmek peynir yedim ve çay içtim

Öğle
Salata yedim ve çıktım

Yürüdüm yürüdüm tam 45 dk yürüdüm.Bir de okula geç kalırım diye hızlı yürüdüm bir buçuk saatlik yolu tam tamına 45 dk da! tamam biraz terledim kabul ama ne yapabilirim gitsin kilolar diye onlar da azcık katlansın ama değil mi? Sonra dönüşte de biraz yürüdüm ama o 20 dakika sürdü.Her neyse eve geldim bir yemek yedim ki sormayın çok utanıyorum.Dedim yürüyüşler boşa gitti.Tam aç gözlülük yaptım naneli şeker attım ağzıma işte Allah dolgum kırıldı! artık istesem de şu iki gün pek bir şey yiyemeyeceğim.Böyle bir gündü işte.Yazdıkça rahatladım ama bi yandan da pişmanlığımı dile getirmek istedim.

Kesinlikle katılıyorum elife faydadan çok zararı olmasın aman dikkat. Bir de aramıza dönmene çooook sevindim ekim bitsin 69 kiloyuz diyelim.

Gelelim bana bugün ne yaptığıma

Sabah
Acelece yapmam gerekti ve pekmez ekmek peynir yedim ve çay içtim

Öğle
Salata yedim ve çıktım

Yürüdüm yürüdüm tam 45 dk yürüdüm.Bir de okula geç kalırım diye hızlı yürüdüm bir buçuk saatlik yolu tam tamına 45 dk da! tamam biraz terledim kabul ama ne yapabilirim gitsin kilolar diye onlar da azcık katlansın ama değil mi? Sonra dönüşte de biraz yürüdüm ama o 20 dakika sürdü.Her neyse eve geldim bir yemek yedim ki sormayın çok utanıyorum.Dedim yürüyüşler boşa gitti.Tam aç gözlülük yaptım naneli şeker attım ağzıma işte Allah dolgum kırıldı! artık istesem de şu iki gün pek bir şey yiyemeyeceğim.Böyle bir gündü işte.Yazdıkça rahatladım ama bi yandan da pişmanlığımı dile getirmek istedim.
Canımsıın kıyamam dolgun kırdı ha ;) desene pazartesiye kadar diyetlerin en güzelini yapıcaksın.şaka bi yana geçmiş olsun ihmal etme pazartesi ilk işin hastaneye gitmek olsun. Baya güzel yürümüşsün sabah sabah heveslendirdiniz beni de .ben hala yataktayım kalkınca günü güzel geçireceğim fazladan hiç bir şey yemeyeceğim ekim bitimi inş 69 u görebilsek.çook çalışmalıyız kızlar çook tembellik yaptık bu ay :)

yavrummm gecmıs olsun yaa cok fena oluyor onun çilesı , ama ıyı yurumussun valla , ben bı belgesel ızlemıstım spor sadece yapıldıgı gun mu ıse yarar dıye , bır adamı 6km hızla bantta kosturuyorlar, ogun ku yag yakımına bakıyorlar hız yuzde 9 cıkıyor,ertesı gun hıc bır sey ypmıyor bu adam normal yemesıne ıcmesıne devam edıyor spor yok ama yag yakma hızı yuzde 19 cıkıyor ,bır gun yptıgımız spor bıle 2 3 gun bızı ıdare edebılıyor yanı. Hıc sıkm canını yedım dıye ,ben de dun bır pket cıps yedım aclıktn gozum donmustu hıaaaa dıye daldım hahahaa ,sızı sevıyorum kızlar otlr konusunda haklısınız abrttım cıdden

Çok teşekkür ederim kızlar. Bende ihmal etmeyi düşünmüyorum. Şimdi koşu bandına çıkmak için hazırlanıyorum. Evde de spor yapsam mutlaka hazırlanıyorum istek geliyor içime spor yapmalıyım diye. Hadi görim bizleri :KK45:

Kııızlar harikasınız yazdıklarınızı görünce spor aşkı doğdu içime :) motive oldum işlerimi bitirdim spor içğn hazırlandım spordan sonra bişiler atıştıracağım.

eveeet spor zamanı :D

Eklentiler

• trambolin.webp
    trambolin.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 120
evet kızlar bnde sımdı bır seyler yedımmm azcık hazmedeyım baslıcm bcklarım ve popom cok agıyor o yuzden bugun karın sırt ve yanlrımı calıstrcammm afferın bızeeeee

Eveeet canlarım bugün çok mutlu huzurlu bir gün geçirdim sizlere çok teşekkür ederim harekete geçip spor yapmama neden oldunuz canlarım benim. Bugün 1 dilim diyet ekmek peynir domates biber Çay.öğlene doğru yediğim için canım başka bişey istemedi.geceyi alelacele yaptığım kabak ile bitirdim

Günaydın kızlar mutlu huzurlu diyet ve spor dolu bir pazar günü geçirerek pazartesiye hazırlık yapalım :D

bugün yumurta günümdü nasil özledim anlatamam. Fotografa bayildim ve cok guldum elif :D ve hemen indirdim telefonuma :D birazdan spor yapicam bunun icin cok mutluyum pilates yapim diyorum ama daha karar veremedim. Her sey cok guzel olacak inaniyorum

günaydınnn kızlar bugün biraz erkenciyim sanki ha hahaha :KK71: sıcaktan nasıl mayışmışsam deli gibi uyumuşum kalkasım gelmedi artık en son isyan ederek kalktımm :D 1 haşlanmış yumuırta 1 domates 1 salatalık 5 zeytın ve bırazda maydonoz yedım . ha bır de 1 tane kup şekerli limonlu çay şimdi onları sındıreyım bıraz ev işi yapacagım ve biraz da yüz yogası sonrasında gelsinn göbek ve muffintop sporummm , sizler neler yaptınız bakalımmm kuşlarımmm:KK68:

bugün yumurta günümdü nasil özledim anlatamam. Fotografa bayildim ve cok guldum elif :D ve hemen indirdim telefonuma :D birazdan spor yapicam bunun icin cok mutluyum pilates yapim diyorum ama daha karar veremedim. Her sey cok guzel olacak inaniyorum
Karatay Hoca'yı seviyoruz :) Eveet on adiet biz inanıyoruz ve gerçekleştireceğiz

günaydınnn kızlar bugün biraz erkenciyim sanki ha hahaha :KK71: sıcaktan nasıl mayışmışsam deli gibi uyumuşum kalkasım gelmedi artık en son isyan ederek kalktımm :D 1 haşlanmış yumuırta 1 domates 1 salatalık 5 zeytın ve bırazda maydonoz yedım . ha bır de 1 tane kup şekerli limonlu çay şimdi onları sındıreyım bıraz ev işi yapacagım ve biraz da yüz yogası sonrasında gelsinn göbek ve muffintop sporummm , sizler neler yaptınız bakalımmm kuşlarımmm:KK68:
Uykucu güzel :) iyi yapmışsın uyku sevilmez mi.kahvaltın gayet güzel olmuş canım.yaptın mı bakalım sporunu.kahvaltya misafirlerimiz olmasına ramen kendime hakim oldum bravoo bana :) 1 dilim diyet ekmek peynir domates biber Salatalık çok az Çemen ve Çay.spor olarak evden çıkmadan 100 lastik çalıştım sadece.daha sonra gün boyu dışarıdaydım.türk kahvesi yarım paket diyet Çubuk kraker ve arkadaşların ısrarları nedeniyle yarım kurabiye yemiş bulunuyorum.2 litre ye yakın suyumu tükettim.ve günü böyle sonlandırıyorum :)

Kızlar hasta oldum başım dönüyor tansiyonum düşük idrara çok sık çıkıyorum ödem yaptım bunun için hafif üşümem var ama hayatı buradan izlemek bile güzel. Öğlen kavurma yedim çok az. Akşam 1 tabak taze fasulye ve 2dilim ekmek tükettim. Yorgunluk çöktü sabah yaptıklarımın yanında bir hareket yapamıcam.

Kızlar hasta oldum başım dönüyor tansiyonum düşük idrara çok sık çıkıyorum ödem yaptım bunun için hafif üşümem var ama hayatı buradan izlemek bile güzel. Öğlen kavurma yedim çok az. Akşam 1 tabak taze fasulye ve 2dilim ekmek tükettim. Yorgunluk çöktü sabah yaptıklarımın yanında bir hareket yapamıcam.
kuzu noldu kı sana ya bı doktor gorunsene

Back
X