Cebe gireceğim

Bu sabah gerginim depremle güne başladık.hertarafım kaskatı
Canım benim bana da şimdi arkadaşım söyledi direkt aklıma geldin hal hatır sorayım napıyo diye düşündüm mesajını görünce bende donup kaldım. Sakin ol canım ya melisa ya da papatya çayı iç o biraz yardımcı olur. Büyük geçmiş olsun

Bu sabah gerginim depremle güne başladık.hertarafım kaskatı

Canım benim bana da şimdi arkadaşım söyledi direkt aklıma geldin hal hatır sorayım napıyo diye düşündüm mesajını görünce bende donup kaldım. Sakin ol canım ya melisa ya da papatya çayı iç o biraz yardımcı olur. Büyük geçmiş olsun
ay hangi şehirde olduuu ? geçmiş olsun canımmm

kızlar sabah 2 yumurta bır dılım ekmek yogurt yedım ve cay ıctım , gıdıs donus toplamda 1 saat yurudum ve 1 saat yuzme kursunda aktıf bır sekılde calıstımm , su an eve geldım cok fazla ac degılımm bu videoyu yapacagımm

arkasından bır seyler atıstırıp aksam yemegınden oncede iç bacak ve muffıntop calıstırcak egzersızler yapcagımmm

Merhabaa :)
Öncelikle hepinize diyetlerinizde başarılar diliyorum ve bende bugün itibariyle zayıflama daha doğrusu artık sağlıklı beslenme ve incelme kararı aldım. Düğünüme yaklaşık 2 ay var ve azmetmek için arkadaşlara ihtiyacım var :) Bana da yer var mı aranızda

Öncelikle hepinize diyetlerinizde başarılar diliyorum ve bende bugün itibariyle zayıflama daha doğrusu artık sağlıklı beslenme ve incelme kararı aldım. Düğünüme yaklaşık 2 ay var ve azmetmek için arkadaşlara ihtiyacım var :) Bana da yer var mı aranızda
ay canım allah mutlu mesut ömürler nasıp etsın inşallaaahhh

kızlar muhteşem bir haberim var size on a diet on a diet elifsaydam elifsaydam normalde 42 beden lıkralı kot gıyerdım bugün bir kot magazasında kot denemek ıstedım lıkralı olmayan bı bedendı allah ne verdıyse ne buyugunu deneyım dedım çalışana, o da en son 40 beden var ama sze olur dedı ben tabı hayal kırıklıgı ıle aldım kabıne gırdım veeeeeeeee kotun hıcbır zorlama olmadan dugmesı kapandı,oturunca sıkmadıı,yurrken rahatsız etmedı :KK71: nasıl mutluyum anlatammmmmm :KK60: 7 yıldan sonra ılk kez 40 beden gıyıyorummmm..kalıbı buyuk fln dıe dusundum ama hep kot aldıgım bı magaza :oops:

Kızzzz düğün heee gel gel biz seni zayıflatırız. Yani istediğin destek burada mevcut. Çoook mutlu hayatına çok mutlu gireceksin yalnız tek şart burayı ziyaret etmen ve günlük tutar gibi ama konuşan defterine rapor etmen.
kızlar muhteşem bir haberim var size on a diet on a diet elifsaydam elifsaydam normalde 42 beden lıkralı kot gıyerdım bugün bir kot magazasında kot denemek ıstedım lıkralı olmayan bı bedendı allah ne verdıyse ne buyugunu deneyım dedım çalışana, o da en son 40 beden var ama sze olur dedı ben tabı hayal kırıklıgı ıle aldım kabıne gırdım veeeeeeeee kotun hıcbır zorlama olmadan dugmesı kapandı,oturunca sıkmadıı,yurrken rahatsız etmedı :KK71: nasıl mutluyum anlatammmmmm :KK60: 7 yıldan sonra ılk kez 40 beden gıyıyorummmm..kalıbı buyuk fln dıe dusundum ama hep kot aldıgım bı magaza :oops:
Bravoooooo!!!!! Çok sevindim. Bende bi alışverişe çıksam iyi olacak kotlar iyice buyudu emanet gibi

Eliffffff sesime gel nerelerdesin??????

Sular kesik uyandım dedim ki bugün mutlu olucam ne olursa olsun.
Saat 10 kahvaltım
  • 2dilim kızarmış ekmek
  • 1yemek kaşığı bal
  • 1dilim peynir(az yağlı)
  • 10 tane üzüm
  • 1 kupa çay
Aldığım toplam kalori 292 fazla ama bir çikolata kadar değil yürüyüş yapacağım okula kadar

Geldim kızlar geldim dün kötü bir güne depremle uyandık tabi herşey olcağına varır itikadım tamdır ama o an kendimi çok savunmasız hissetiğin için döndüm kaldım.şuan iyiyim Sağolun kızlar.dün baya baya yedim diyet yapan ben değilmişim gibi ama gün Kalktım limonlu maydanozlu kürümü hazırladım içtim. 1 dilim diyet ekmek ve peyniri ayakta atıştırdım.giyşndim evden çıktım Yoldayım gerçi ilk dersimi kaçırdım.kütüphaneye gidip ders çalışacağım öğlene kadar :)

Geldim kızlar geldim dün kötü bir güne depremle uyandık tabi herşey olcağına varır itikadım tamdır ama o an kendimi çok savunmasız hissetiğin için döndüm kaldım.şuan iyiyim Sağolun kızlar.dün baya baya yedim diyet yapan ben değilmişim gibi ama gün Kalktım limonlu maydanozlu kürümü hazırladım içtim. 1 dilim diyet ekmek ve peyniri ayakta atıştırdım.giyşndim evden çıktım Yoldayım gerçi ilk dersimi kaçırdım.kütüphaneye gidip ders çalışacağım öğlene kadar :)

Geçmiş olsunn Rabbim tüm afetlerden korusun inşallah... İyi dersler :)

Bugün diyetimin ilk günü tartıldım 62,50 kilom. Kilom fazla değil boyuma göre boyumda 1,67 ama üst kısmım çok küçük olduğu için çok kilolu duruyorum :/

İlk günüm olduğu için büyük bir hevesle kalktımm uyanır uyanmaz ılık suya limon sıkıp içtim, 20 dk sonra 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 tam ceviz yedim. Öğle yemegine kadar da yeşil çay ve su içtim. Öğle yemeğinde kocaman bir kase yağsız salata ve ton balığı yedimmm şu ana kadar her şey süper :)

Geçmiş olsunn Rabbim tüm afetlerden korusun inşallah... İyi dersler :)
Merhaba Canım Aramıza hoşgeldin daha erken merhaba diyecektim ama yazarken unutmusum kusura bakma.umarım istediğin kiloya sağlıkla huzurla inersin.bir gelinimiz oldu sayfada bizim de :) ALlah tamamına erdirsin mutlu huzurlu bir yuvanız olur inşallah.

Kııızlar kıııZlar Yoldayım eve gidiyorum bişiler atıştırmaya vaktim olmadı sabah evden Çıkışta yediklerimle dürüyorum.gidip kendime göre bişiler hazırlamalıyım. Çok sağlıksız oldu farkındayım sporumu yapacağım ve size bildirimde bulunacağım.bu arada su tüketimine Önem verin benim gibi yapmayın

kızlar ben bugun sbh 2 dılım beyz ekmek 1 yumurta 5 zeytın yedım rada sade turk kahvesı ıctım , sonra 2 kasık makarna bol lor peynırlı ,sonra cok cok acıktım dısardaydım ve dayanamayıp şu fastfoodcuların dondurmasından yedımmmmm :/ aslında pısman degılım ama bı ıcımde kotu olmadı degıl

Öğünleri yedim akşama yeşil çayımı içtim. Şuan açım ama gececek :) uyumaya çalışıcam

Merhaba Canım Aramıza hoşgeldin daha erken merhaba diyecektim ama yazarken unutmusum kusura bakma.umarım istediğin kiloya sağlıkla huzurla inersin.bir gelinimiz oldu sayfada bizim de :) ALlah tamamına erdirsin mutlu huzurlu bir yuvanız olur inşallah.

:) :) İnşallah hepimiz ineriz istediğimiz kilolaraaa :) aminnn canım inşallahh :* Hiç gelin kız moduna giremedim ama oluyorum galiba gelin :)

Kızlarrr merhaba :) İnşallah çok güzel haberler alacağımız bir gün olur hepimiz için :) Ev ödevi gibi yazasım geliyor yazacağımı bildikçe de dikkat ediyorum :) Dün aksam 4 köfte 1 kase cacık yedim, sonra yeşil çay içtim ve 1 saat spor yaptım 25 dk yürüdüm 35 dk da mekik falan çektim.

Bu sabah da kalktım hazırlanana kadar önce limonlu suyumu içtim 2 kuru kayısı ile birlikte kahvaltı olarak da 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir o kadarrr şimdi de saat başı su içiyorum. Su içmeyi alışkanlık haline getirebilmek için :)

Pazartesiden pazartesiye tartılıp kiloları yazalım mııı ???

Kızlarrr merhaba :) İnşallah çok güzel haberler alacağımız bir gün olur hepimiz için :) Ev ödevi gibi yazasım geliyor yazacağımı bildikçe de dikkat ediyorum :) Dün aksam 4 köfte 1 kase cacık yedim, sonra yeşil çay içtim ve 1 saat spor yaptım 25 dk yürüdüm 35 dk da mekik falan çektim.

Bu sabah da kalktım hazırlanana kadar önce limonlu suyumu içtim 2 kuru kayısı ile birlikte kahvaltı olarak da 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir o kadarrr şimdi de saat başı su içiyorum. Su içmeyi alışkanlık haline getirebilmek için :)

Pazartesiden pazartesiye tartılıp kiloları yazalım mııı ???
Diyetin harika gidiyor canım. Ben genelde öyle gün koymuyorum rahat hissedemiyorum hergün kendimi ama sen istiyorsan onu da yaparızzz :)

Gece pek uykumu alabildiğim söylenemez kızlar bugün çok yoğun günüm kahvaltıdan başlayalım
siyah çay ( şekersiz)
Üzüm(bu ara vazgeçilmezim)
peynir( kibrit kutusu mu deniliyordu buna)
1dilim beyaz ekmek

duş alıcam vucudum anca öyle rahatlıyor sonrasında okula yürüyeceğim. Sizler ne alemdesiniz?

Günlüğü açalı ne kadar zaman oldu yavaşladık hadi tempo tempoooo

Back
X