Cefakar Annem benim :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Iyi gecelr kizlar ,
Su an.bu satirlari hickiriklar icinde yaziyorum oyle içim yanıyor ki
Annem ne anne babasindan destek görmüş bu zamana kadar ne kaynana kayipder nede esinden..

Babam senelerce icki.kumar hakaret dövme türlü eziyetler etmis disiyle tirnagiyla didinerek büyüttü bizi. Çok fedakarliklar yapti yemedi yedirdi giymedi giydirdi ..

Biraz once babamla konusuyordu, kiz hic bir yere gidip gormedi 1 gunluk olsun bir yere gitsek diye ..
"Basklarinin.karisi anlatirken soyle gittik sunlari yaptik derken icim geciyo cok ozeniyorum bi kere deniz bile gormedim" dedi gercekten yengem felan ballandira ballandira anlatirken hayran hayran.dinliyor . Ne koye gideriz ne bi hamamama ne denize ne havuza ... nede.bi piknige , ben arkadaslarimla imkan oldukca geziyorum oyle veya biyle enerjimi atiyorum hos bende tatil felan.hic bilemem ama anneme inabin icim parcalandi ... :KK43:

Calisiyorken.elimden.geldigince yemeklere gezmelere götürdüm elbise ayakkabi ne eksikse aldim ama olnuyor.. esi tarafindan.deger gormek onemsenmek istiyor anneci bir koca babam saydirmak cinde elinden.geleni yapiyo onca yaptigina ramen unutmaya calisiyo ..

Annem icin.ne yapabilirim.bilmiyorum abla evlendi ve esi cok iyi biri her istedgi oldu yapti abimde esiyle gidiyir tatile felan .. Allah nasi ederse bende evlenicem kendi imkanlatimla esimle giderim mutlaka ama annem onru hiyunca fedakarlik yapan biricik annem obun uzulmesine dayanamiyorum ona.bişey olcak diye cook.korkuyorum ve omru bi yer gormeden 4 duvar arasinda yitip gitcek cok uzuouyorum simdi imkanimiz yok gidecek evlenincede ben.gotururum ama nolur Allah bilir.

Omru boyunca anneden babadan hic destek gormedi tutulmadi cocuk yasta evlendirilip koca kaynana kahri cekti . Nereye kadar Allahim bi insana oikbik bile luks gelirmi ?? Kadin bi oiknige gidekik.diye kac kez dedi.kac kez :KK43:

Nolur.Annemde mutlu olsun Allahim nolur :KK43:

Ne yaoabilrim ben elimden.hic bisey gelmiyo

Son düzenleme:
Calisiyorken.elimden.geldigince yemeklere gezmelere götürdüm elbise ayakkabi ne eksikse aldim ama olnuyor.. esi tarafindan.deger gormek onemsenmek istiyor
Çok doğru.. fiziksel şiddet veya alkol kumar olmasa da aynı benim babam.. içim öyle acıyor ki.. ben işe başlamadan annemi kaybettim ,anneme maddi bi faydam da olmadı maalesefve babam tekrar evlendi, anneme yapmadığı milyonca şeyi o kadınla yapıyor :mad::mad: öyle içim acıyor ki

Hediyeler, sürprizler, sevgi, öpücük, sarılma, anlayış, sohbet.. Elinden ne geliyorsa :) ah ah benim annem de çok çekti ailesinden, babamdan.. Ona bisürü güzellik yapmak istiyorum ama 1700 km uzağımda..

Hala nefes aliyorken hala sicakken bedeni elinizden geleni yapin benim elimden ancak bu geliyor:( dahasina gucum yetmiyo okdar kotu bi annesi varken annem hala aglar annem gelse neler yapmam diye :( ananrm oldgunden beri anneme bisey olcak diye odum kopuyor:(

Canım benim inan okurken gözlerim doldu.. rabbim annenin cektiklerini cennetle mükafatlandırsın inşallah.. boşuna dememiş efendimiz, Cennet annelerin ayakları altında diye.. Allah senin gibi hayırlı evlat vermiş kendine,ne mutlu..

Amin ecmain :( Rabbim babami.islah etsin ve annemde mutlu olsun dua edin akliniza gelirse hamilelerin.duasi.kabul olurmus :(

Çok doğru.. fiziksel şiddet veya alkol kumar olmasa da aynı benim babam.. içim öyle acıyor ki.. ben işe başlamadan annemi kaybettim ,anneme maddi bi faydam da olmadı maalesefve babam tekrar evlendi, anneme yapmadığı milyonca şeyi o kadınla yapıyor :mad::mad: öyle içim acıyor ki

Pislik adam :sinirli: ayni dedem gibi ananem.oldukten sonra evlendi butun guzellikleri simdi onla yasiyo :( Rabbim annenizi obur.dunyada mukafatlandirir insaAllah: (

Okurken çok duygulandım. Keşke elinizden daha fazla şey gelse anneniz için. Umarım babanızın veremediği hayatı siz verebilirsiniz annenize. Sizin gibi bir evladı olduğu için çok şanslı.
Ablanızın eşiyle tatile gittiğini söylediniz, peki annenizi de yanında götürme imkanı var mı acaba? Elinizden geldiğince siz de destek çıkarsınız. Tabiki ablanızın maddi durumunu bilmeden yapıyorum bu yorumu.

Okurken çok duygulandım. Keşke elinizden daha fazla şey gelse anneniz için. Umarım babanızın veremediği hayatı siz verebilirsiniz annenize. Sizin gibi bir evladı olduğu için çok şanslı.
Ablanızın eşiyle tatile gittiğini söylediniz, peki annenizi de yanında götürme imkanı var mı acaba? Elinizden geldiğince siz de destek çıkarsınız. Tabiki ablanızın maddi durumunu bilmeden yapıyorum bu yorumu.

Tesekkur ederim Allah razi olsun :(
Yoo. Canim maddi durumu oldukca iyi ama krndi.farkli bir sehirde yasiyor ve eminim bu aklinin ucundan bile gecmemistir ..
Ailesi disinda kayinvalide anne gibi faktorlerle ugrasmayi yeglemez.sanirim

Ben calisirken annemle babami 5 gunlugune tatile yollamistim. Hersey dahil bir otele. Aradan 4 yil gecti hala anlatirlar ballandira ballandira. Sizde calistiginiz zaman boyle bisey yapabilirsiniz. Imkansiz degil bence

kumar hariç aynı benim babam hafta sonu da bu sebepten büyük kavga ettik
millet ailesiyle tatile gider babam bizi eve kapatır, kendisi arkadaşlarıyla gider
baba lütfen denize gidelim dedim gitmedi, arkadaşlarıyla gitti
annem de yeter artık dedi çocuklarına da mı önem vermiyorsun kavga çıktı
ben de boşan artık bu adamdan dedim
bu hafta için de mahkemeye gidicez
boşansalar da rahatlasak

kumar hariç aynı benim babam hafta sonu da bu sebepten büyük kavga ettik
millet ailesiyle tatile gider babam bizi eve kapatır, kendisi arkadaşlarıyla gider
baba lütfen denize gidelim dedim gitmedi, arkadaşlarıyla gitti
annem de yeter artık dedi çocuklarına da mı önem vermiyorsun kavga çıktı
ben de boşan artık bu adamdan dedim
bu hafta için de mahkemeye gidicez
boşansalar da rahatlasak

Senin annen boşanmaz o adamdan maalesef.

Aynen benim annemde yıllarca çekti en son boşadı attı babamı.Ben evliyim bu yaz ev tuttuk annem kardeşlerim hep beraber nasip olursa 2 hafta sonra tatile gideceğiz .Sizde böyle birşey yapabilirsiniz

Back
X