Cefakar Annem benim :(

kendimi gördüm yazdıklarınızda. biz de çok az tatil gördük bekarken, gezmek filan çok azdı. annem hele ayyynı anneniz gibi ne ana ne baba görmüş, babam da zor bir adamdır. içki kumar filan yok Allah için ama psikolojik olarak tüketir ve tüketti de annem tedavi görüyor uzun zamandır. ama ben inanın şimdi kendime ne yapıyorsam neredeyse aynını anneme yapmaya çalışıyorum. kıyafet, gezme, tatil, eşya... siz de yaparsınız inşallah. yaptıkça da rahatlarsınız, mutlu olduğunuz görünce mutlu olursunuz inşallah...

Annenizi alip tatile goturesim geldi okurken inanin.abinizle ablanizla konusun bu durumu.kadincagiz bi deniz havu yuzu gorsun...

Oyle imkansiz geliyorki :( abla baska bi sehirde abim deseniz yeni evli ramazanda kac kerr iftara gidelim piknik yapalim dedi o bile olmadi :(

hsos .!.:
kendimi gördüm yazdıklarınızda. biz de çok az tatil gördük bekarken, gezmek filan çok azdı. annem hele ayyynı anneniz gibi ne ana ne baba görmüş, babam da zor bir adamdır. içki kumar filan yok Allah için ama psikolojik olarak tüketir ve tüketti de annem tedavi görüyor uzun zamandır. ama ben inanın şimdi kendime ne yapıyorsam neredeyse aynını anneme yapmaya çalışıyorum. kıyafet, gezme, tatil, eşya... siz de yaparsınız inşallah. yaptıkça da rahatlarsınız, mutlu olduğunuz görünce mutlu olursunuz inşallah...

Canimm benim harika bisey yapmissin ama ben babami dusunmuyorum yani onu gondermek bile gelmiyor aklima o bizi bugune kadar nere goturdu gonderdiki neler cektik bi tek annemi dusunuyorum ondada biz ikimizi gondermezler :(

Afedersin ama hadi babanız çöp. Kardeşlerinizle siz neden yapmıyorsunuz?
Anneniz adına üzüldüm... Umarım kalan hayatında güzel anıları olur.

Firsat olmuyor cunku maddi yondende abim yeni evlendi zaten ablamla buraya 10 saat uzaklikta bir.sehirde :(

Eşi için bir dolu şeyden vazgeçen, hep onların isteklerini gözetip kendilerinin insan ve kadın olduğunu unutan, sonra da 'ben her şeyi yapıyorum niye böyle?' diyen kadınlara örnek olsun bu konu.

Baban bir çok erkek gibi aşırı bencil biri. Malesef ona ne söylesen boş. Yapacak olsa şimdiye yapardı zaten. Senin iş durumun nedir bilmiyorum ama fiyatları düşük olduğu bir zamanda yaz tatiline çıkar anneni. Sadece ikiniz gidin başka birinden medet ummayın.
Ufak tefek hediyeler al en azından biri için kıymetli olduğunu bilsin.

Son düzenleme:
Benim annemde hem babamdan hem kaynanasindan çok çekti hala da çekiyor şimdi de ergen kız kardeşim halamin kizlariyla atışıyor arada kaldı şimdi konuştuk gözümün önü simsiyah diyor sinirden catlayacam diyor ağlıyor öf of

Iyi gecelr kizlar ,
Su an.bu satirlari hickiriklar icinde yaziyorum oyle içim yanıyor ki
Annem ne anne babasindan destek görmüş bu zamana kadar ne kaynana kayipder nede esinden..

Babam senelerce icki.kumar hakaret dövme türlü eziyetler etmis disiyle tirnagiyla didinerek büyüttü bizi. Çok fedakarliklar yapti yemedi yedirdi giymedi giydirdi ..

Biraz once babamla konusuyordu, kiz hic bir yere gidip gormedi 1 gunluk olsun bir yere gitsek diye ..
"Basklarinin.karisi anlatirken soyle gittik sunlari yaptik derken icim geciyo cok ozeniyorum bi kere deniz bile gormedim" dedi gercekten yengem felan ballandira ballandira anlatirken hayran hayran.dinliyor . Ne koye gideriz ne bi hamamama ne denize ne havuza ... nede.bi piknige , ben arkadaslarimla imkan oldukca geziyorum oyle veya biyle enerjimi atiyorum hos bende tatil felan.hic bilemem ama anneme inabin icim parcalandi ... :KK43:

Calisiyorken.elimden.geldigince yemeklere gezmelere götürdüm elbise ayakkabi ne eksikse aldim ama olnuyor.. esi tarafindan.deger gormek onemsenmek istiyor anneci bir koca babam saydirmak cinde elinden.geleni yapiyo onca yaptigina ramen unutmaya calisiyo ..

Annem icin.ne yapabilirim.bilmiyorum abla evlendi ve esi cok iyi biri her istedgi oldu yapti abimde esiyle gidiyir tatile felan .. Allah nasi ederse bende evlenicem kendi imkanlatimla esimle giderim mutlaka ama annem onru hiyunca fedakarlik yapan biricik annem obun uzulmesine dayanamiyorum ona.bişey olcak diye cook.korkuyorum ve omru bi yer gormeden 4 duvar arasinda yitip gitcek cok uzuouyorum simdi imkanimiz yok gidecek evlenincede ben.gotururum ama nolur Allah bilir.

Omru boyunca anneden babadan hic destek gormedi tutulmadi cocuk yasta evlendirilip koca kaynana kahri cekti . Nereye kadar Allahim bi insana oikbik bile luks gelirmi ?? Kadin bi oiknige gidekik.diye kac kez dedi.kac kez :KK43:

Nolur.Annemde mutlu olsun Allahim nolur :KK43:

Ne yaoabilrim ben elimden.hic bisey gelmiyo

Gunluk ev kiralayin, neredesiniz bilmiyorum ama bu her yerde var. 2 gun bile yeter.. Denizli yaziyor profilinizde. Afyon da Kaplıca evleri, otelleri var bu sezonda fiyati uygundur. Cogu havuzlu.

Adapazari Karasu tarafi cok uygun, gunluk 50-60 liraya kocaman ev kiralarsiniz ailece kalirsiniz.

Babaniz iyi seyler yasatmiyor olabilir, siz buyumussunuz değiştirin her şeyi. .

Benim annemde hem babamdan hem kaynanasindan çok çekti hala da çekiyor şimdi de ergen kız kardeşim halamin kizlariyla atışıyor arada kaldı şimdi konuştuk gözümün önü simsiyah diyor sinirden catlayacam diyor ağlıyor öf of

Nedir bu kadinlarin cektigi Allah askina ya

Gunluk ev kiralayin, neredesiniz bilmiyorum ama bu her yerde var. 2 gun bile yeter.. Denizli yaziyor profilinizde. Afyon da Kaplıca evleri, otelleri var bu sezonda fiyati uygundur. Cogu havuzlu.

Adapazari Karasu tarafi cok uygun, gunluk 50-60 liraya kocaman ev kiralarsiniz ailece kalirsiniz.

Babaniz iyi seyler yasatmiyor olabilir, siz buyumussunuz değiştirin her şeyi. .

Hayir o taninmamak icin yazdim canim onu ankaradayim

Eşi için bir dolu şeyden vazgeçen, hep onların isteklerini gözetip kendilerinin insan ve kadın olduğunu unutan, sonra da 'ben her şeyi yapıyorum niye böyle?' diyen kadınlara örnek olsun bu konu.

Baban bir çok erkek gibi aşırı bencil biri. Malesef ona ne söylesen boş. Yapacak olsa şimdiye yapardı zaten. Senin iş durumun nedir bilmiyorum ama fiyatları düşük olduğu bir zamanda yaz tatiline çıkar anneni. Sadece ikiniz gidin başka birinden medet ummayın.
Ufak tefek hediyeler al en azından biri için kıymetli olduğunu bilsin.

Elimden.gelebin.fazlasini yapiyorum ama yaocamda bu sebe goturcem.annemi Allah izin verirse ikimize karsi cikarlar ama bilmiyorum

Hayir o taninmamak icin yazdim canim onu ankaradayim

E tamam Kızılcahamam falan var.. Bolu Abant tarafında var.. Keza Karasu daha yakin size..

Deneyin en uygun olani bulun.. Babaniz degismez, ama siz yaparsiniz hepsini.

Buyuk ev tutarsaniz herkes gelebilir.. Ablan, enişten belki baba...

Icim acidi resmen okurken. Keske abiniz ablaniz tatile giderken bi kere de annenizi goturse. Babanizi goturmesinler. Ne guzel olurdu.. Aslinda çözüm cok ama uygulama bazilarina zor gelebilir..

Çok doğru.. fiziksel şiddet veya alkol kumar olmasa da aynı benim babam.. içim öyle acıyor ki.. ben işe başlamadan annemi kaybettim ,anneme maddi bi faydam da olmadı maalesefve babam tekrar evlendi, anneme yapmadığı milyonca şeyi o kadınla yapıyor :mad::mad: öyle içim acıyor ki
iste bende bunu diyecektim gec olmadan annenin icinde kalanlari baban yapmiyorsa siz yapin.anne bu anne gerisi bos..

Nedir bu kadinlarin cektigi Allah askina ya
Işte toplum hep kadın susar kadın alttan alır erkektir aldatır...... babam şimdi bana akıl veriyor kendine dikkat et çok kilo alma sonra kocan dışarı gider diyor yani hoş hala mantığı çözemedim ama evliliğimle ilgili verdiği akıl bu.....

Çok üzüldüm annenize. Umarım siz her zaman onun yanında olursunuz. Geri kalan ömründe mutlu yaşar.

Back
X