• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile filim koptu beni sildi..

Gerçekten böyle anneleri gördükçe ne kadar şanslı olduğumu görüyorum bizde başkasının çocuğuna bakacak tabi para alacak gibi bir görüşü bırakın bunu dile getirsem annem de kv dem de beni döver yerin dibine sokar bizde torun canının canıdır ötesi yoktur

Ya kibarca ima etse hani geçinemiyorum gibisinden açık açık bedavamı bakacaktım beddular ama şunu çıkardım ben annenızın psıkıyatrıye gıtmesı lazım. aslında cogumuzun gıtmesı lazım ama annenızın ozellıkle gıtmesı lazım

Gerçekten böyle anneleri gördükçe ne kadar şanslı olduğumu görüyorum bizde başkasının çocuğuna bakacak tabi para alacak gibi bir görüşü bırakın bunu dile getirsem annem de kv dem de beni döver yerin dibine sokar bizde torun canının canıdır ötesi yoktur

ama bu kadının ihtiyacı var. zaten başkasının çocuğuna bakıp geçiniyormuş. konu sahibi de benim çocuğuma bak aynı parayı sana ben vereyim demiş. düşünsenize eşiniz işten çıkıp torununa baksa

Back
X