Cefakar Annem benim :(

Rabbim annenize uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Eskiler hep boyle, muhakkak bi cileleri var malesef! Benim anmemde oldugu yerden baska bir yere hic gitmemistir (memleketi haric ) rahmetli babam engelliydi onu bırakıp gidemezdik, en fazla sahile inerdik. Affedersiniz ama kicimizin dibinde görülecek onca yer varken bi türlü nasip olmadı. (Hayat mucadelesi) simdi evliyim eşimle beraber annemle ilgili planlar yapiyoruz. Bende de hayırsız abiler var sağ olsunlar altlarindaki arabayi bir kere olsun 1 günlük dahi analarina tahsis edip de bir yere goturmediler. Simdi esim evlatlık etmeye çalışıyor sağ olsun. Bundan sonra siz birşeyler yapın anneniz için. ...

Işte toplum hep kadın susar kadın alttan alır erkektir aldatır...... babam şimdi bana akıl veriyor kendine dikkat et çok kilo alma sonra kocan dışarı gider diyor yani hoş hala mantığı çözemedim ama evliliğimle ilgili verdiği akıl bu.....

Benim babamda geçen gün "hiçbir erkek yanında fil taşımak istemez" dedi.:KK53: Sanırım benzer bir şey söyledi.

Back
X