“ Cehennemin dibine “ dese ?

evet ben kendimi o değerde görüyorum. Prensesim.

Ablacım ilişkiler karşılıklı değer üstüne kuruludur hep bana hep bana olmaz. Sen ya da kimse prens/prenses değil. Karşıdaki değer veriyor olabilir ama bunu suistimal edip tepeye çıkmak yanlış. Sen prensessin peki de ya adam aramazsa, geri adım atmazsa öylece kalırsın ?

Başka bir sorum daha olcaktı önceden 2 kez nişan attım demişsin. Karşı taraf bu prenses triplerini çekmiş ama beğenmeyip terk eden taraf sen olmuşsun yine de. Sen böyle kıymet veren 3 adamı nerden buldun? Ben 1 tane bulamadım hepsi birbirinden cins çıktı😂 yardımcı ol bu kardeşine😁😁

Konuları karıştırmıyorsam illa düğün isteyen erkek tarafıydıdaha bu nedenle erteledi erkek tarafı önceki konudan böyle hatırlıyorum yanlışlara düzeltir misin Ceyl_an Ceyl_an
Yok illa düğün istemek değil de ben düğün istemiyordum kendisi düğünümüz olsun dedi. Ailesi karışmıyor. Herşeyi o yapıyor zaten. Onun isteği .

de zaten sorun o değil. Söylediği şeye takıldım ben kötü hissettim. Bana gece mesaj atmış. Konuşalım yarın diye. Ben herşeyi anlamak istediğim gibi anlıyormuşum öyle yazmış. Yooo gayet de cehennemin dibi dedi bakalım özür mözür dilicek mi 🤷‍♀️

He yok o şu manada dedi onu, hani nikahlar şuan izleyicisiz yapılıyor ya. Normal zamanda olduğu gibi yapılsa bile bize yeter dedi. Ben de ona karşılık dedim. Normal zamanda olduğu gibi her isteyenin girebileceği bir nikah salonu olursa pekala düğün salonu da olur. Ne farkı var o yüzden dedim düğünden mi kaçıyorsun

Valla kavgaya konu aramışsın konu sahibesi. Bu adam düğün istemiyor muydu? Corona var malum seyircili seyircisiz artık ne kadar olursa nikaha da razıyım yeter ki olsun bitsin demiş. Kötü bir şey dememiş ki.

Valla kavgaya konu aramışsın konu sahibesi. Bu adam düğün istemiyor muydu? Corona var malum seyircili seyircisiz artık ne kadar olursa nikaha da razıyım yeter ki olsun bitsin demiş. Kötü bir şey dememiş ki.
Size katılıyorum kavga çıkarmak için uğraşılmış gibi düğünü zaten damat istemiş ve şartlardan dolayı mecburen vazgeçilmiş
Altında başka şeyler arayıp zorla çıkarmaya çalışmış adam da bodosloma dalmış herhalde gergin anına denk geldi
Bence konu sahibi sebep olmuş söylemesine

Merhaba hanımlar canım çok sıkkın. Ben nişanlıyım ve corona dolayısıyla düğünümüz ertelendi yaz sonuna . Bundan dolayı ve corona bilmem ne olaylar dolayısıyla malumunuz herkes gibi sıkıntıdayız nişanlım da bende.
Her ne ise, bu akşam konuşuyorduk coronadan falan konuştuk ben düzeliyor dedim o dedi düzelmiyor gizliyorlar falan sonra konu düğüne geldi. düğünümüz olmasa bile nikahlar biraz daha serbest olursa yaparız, zaten biz sade bir nikah istiyorduk başta sonra karar verdik düğüne dedi. Ki düğünü isteyen de kendisiydi . Ben dedim yani nikahlara normal şekil izin verirlerse zaten düğüne de izin verirler fark ne ne alaka yani dedim.
Sinirlendim Ben de dedim sen düğün mü yapmak istemiyorsun. O da ne alakası var ben sana öyle mi dedim falan filan baya bağırıp çağırmaya başladı. Beni konuşturtmadı. Ben konuşabilir miyim falan dedim. hayır gerek yok konuşmana seninle konuşulmuuor dedi. Yani sırf sen düğünden mi kaçıyorsun dediğim için. Dedim madem konuşamıcaz karşılıklı kapatalım telefonu gerek yok konuşmaya o zaman dedim. O da bana cehennemin dibine !!!! Dedi, kapatırsan kapat dedi. Ben de kapattım.
Gerçekten sinirliyim elim ayağım titriyor. Ne yapmalıyım ?
Şu dönemde çok stresliyiz canım yaptığı yanlış ama sen bu konuda tavrını koy. Sonuçta seni heveslendiren oydu bir sürü hayal kurdun yarım kalmasına izin verme zaten sakin kafayla konuşunca anlaşırsınız sıkma canını :KK200:

Ablacım ilişkiler karşılıklı değer üstüne kuruludur hep bana hep bana olmaz. Sen ya da kimse prens/prenses değil. Karşıdaki değer veriyor olabilir ama bunu suistimal edip tepeye çıkmak yanlış. Sen prensessin peki de ya adam aramazsa, geri adım atmazsa öylece kalırsın ?

Başka bir sorum daha olcaktı önceden 2 kez nişan attım demişsin. Karşı taraf bu prenses triplerini çekmiş ama beğenmeyip terk eden taraf sen olmuşsun yine de. Sen böyle kıymet veren 3 adamı nerden buldun? Ben 1 tane bulamadım hepsi birbirinden cins çıktı😂 yardımcı ol bu kardeşine😁😁

hehehehe 😃 Biraz seçici davranmamışım diyelim 🤷‍♀️

Şu dönemde çok stresliyiz canım yaptığı yanlış ama sen bu konuda tavrını koy. Sonuçta seni heveslendiren oydu bir sürü hayal kurdun yarım kalmasına izin verme zaten sakin kafayla konuşunca anlaşırsınız sıkma canını :KK200:

ya evet de işte canım daha nişanlıyken böyle şeyler söylenebilir mi? Ne kadar gergin olsak da . Ben ona yapmadım çünkü hiç . Beni bir tık korkuttu işte 😢

Ayrilik sebebi degil ama size bir daha cehennemin dibine diyememeli bence. Bu konuda tavrinizi koyun. Nasil yapabilceginiz konusunda öneriler verir belke arkadaslar.

Cehennemin dibi demek. Cehennemin dibine git demektir arkadaşlar. Bunda anlaşılmayacak bi şey yok.

Umrumda değil filan gibi bir anlama geldiğini hiç duymadım. Kullanan arkadaşın da gerçek anlamıyla kullandığını konuşmanın gidişatından anlayabiliriz.

Sevgili konu sahibi arkadaş . Evet kırıcı olmuş. Olmasaymış daha iyiymiş. Ama ilk defa olmuşsa nişanlınin özrünu kabul et.

Ben nişanlıyken şimdi eşim olan adam beni çok sinirlendirmişti. Huyu halen aynıdır. Çocuk gibidir. Yapma dediğini gözünün içine baka baka yapıp insanı sinir krizlerine sokuyor.

O gün yeğenime ben bakıyorum. Bu da güzelim bize gelmiş. Illaki banyoya girip yüzünü yıkayası geldi. Kapıyı açma zor uyuttum uyanırsa cırlayacak diyorum

O hem yüzüme bakıyor hem de sessiz olmaya çalışarak kapıyı acıyor. Çocuk zaten sinek kanadının sesine uyanıyor. Uyandı tabi kapı sesine.

Birden ayak tabanlarımdan saçlarımın uçlarına bir öfke yükseldi. Öfke ile Allah senin belanı versin dedim. Adam şok.

Hiç demem. Hayatımda ilk ve sondur o.

Ciddi bir öfke anıydı. Eşime salak bile demem. Şaka olsa bile demem. O da bana demez.

1 yanlışlıktır oldu bitti.

Belki sizin durum da buna benzer bi şeydir.

Hepimizin asabi bozuk. Idare etmeye bakalım ve fakat 2. Olmamalı. Kesinlikle.

Buna sizi ikna etmesi gerekiyor. Çünkü ağır laf etmiş. Sakası yok.

Cehennemin dibi demek. Cehennemin dibine git demektir arkadaşlar. Bunda anlaşılmayacak bi şey yok.

Umrumda değil filan gibi bir anlama geldiğini hiç duymadım. Kullanan arkadaşın da gerçek anlamıyla kullandığını konuşmanın gidişatından anlayabiliriz.

Sevgili konu sahibi arkadaş . Evet kırıcı olmuş. Olmasaymış daha iyiymiş. Ama ilk defa olmuşsa nişanlınin özrünu kabul et.

Ben nişanlıyken şimdi eşim olan adam beni çok sinirlendirmişti. Huyu halen aynıdır. Çocuk gibidir. Yapma dediğini gözünün içine baka baka yapıp insanı sinir krizlerine sokuyor.

O gün yeğenime ben bakıyorum. Bu da güzelim bize gelmiş. Illaki banyoya girip yüzünü yıkayası geldi. Kapıyı açma zor uyuttum uyanırsa cırlayacak diyorum

O hem yüzüme bakıyor hem de sessiz olmaya çalışarak kapıyı acıyor. Çocuk zaten sinek kanadının sesine uyanıyor. Uyandı tabi kapı sesine.

Birden ayak tabanlarımdan saçlarımın uçlarına bir öfke yükseldi. Öfke ile Allah senin belanı versin dedim. Adam şok.

Hiç demem. Hayatımda ilk ve sondur o.

Ciddi bir öfke anıydı. Eşime salak bile demem. Şaka olsa bile demem. O da bana demez.

1 yanlışlıktır oldu bitti.

Belki sizin durum da buna benzer bi şeydir.

Hepimizin asabi bozuk. Idare etmeye bakalım ve fakat 2. Olmamalı. Kesinlikle.

Buna sizi ikna etmesi gerekiyor. Çünkü ağır laf etmiş. Sakası yok.

bakalım işte özür dileyecek mi beyefendi. dün gece yarın konuşalım diye mesaj atmış ama henüz aramadı.🤷‍♀️ Özür dilerse affedebilirim ama sanırım bir kere daha olmaması gerektiğini olursa katlanmayacağımı net bir şekilde söylerim.

Aradı özür diledi. Hatalı olduğunu söyledi. Beni üzgün görmek onu daha çok üzüyormuş falaan filaaan . İi dedimm. Ama hala kırgınım

Back
X