çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

merhabalar acil alt limitsiz markafoni çekine ihtiyacım var. karşılığında çift kişilik sinema bileti verebilirim. biletler ise:

Her PNR kodu tek kişilik ve tek girişliktir. Son kullanım tarihi 31.12.2013’dür ve 3D filmler hariç tüm seanslarda geçerlidir. Geçerli olduğu sinemalar: İstanbul: İstinyePark,Fitaş,Forum İstanbul, Aqua Florya, CKM Budak, Carrefour Maltepe, Pendorya.Ankara: Cepa,Ankamall,Antares. İzmir:Forum Bornova, EGE Park.Diğer iller: Carrefour Bursa, Çanakkale,Serdivan Sakarya,Park 328 Osmaniye,Yeşilyurt Samsun,Tekira Tekirdağ, Bodrum Midtown, Konya Kent Plaza

Arkadaşlar elimde markafoni 20 tl alt limitli 13,80 hesap var hemen kullanmak isteyenlere verebilirim(mastercard ile yapılınca geçerlidir)
gönlünden kopan çek verebilir :)

markafoni 75 liralik alisverise 40 tl indirim yapan hesaplarim var. ankarada gecen cinemaximum biletlerinizle takas etmek isterim.

markofoni 20 liralik alisveriste 13.80 indirim yapna hesaplar, karsiliksiz. isteyen mesaj gonderebilir.

markafoni 75 liralik alisverise 40 tl indirim yapan hesaplarim var. ankarada gecen cinemaximum biletlerinizle takas etmek isterim.

markofoni 20 liralik alisveriste 13.80 indirim yapna hesaplar, karsiliksiz. isteyen mesaj gonderebilir.

markafoni 20 liralik alisverise 13.80 indirim kullanan arkadasa metro turizmden gidis gelis biletini %30 indirimli alabilecegi bir kupon da verilecektir. 1 mayisa kadar seyhatlerinizde gecerlidir.

Ayrintili bilgi Metro'dan Gidiş-Dönüş Tüm Seferlerde %30 İndirim!

bu indirimlerden 5 tane kullanirsaniz, markofoni 75/40 cek de verebilirim.

markafoni kargo haric 60 lirada 20 tl indirim yapan hesabim var+ 6.90 kod veriyorum yanina isteyene.

4 tane kullanimda, hediye olarak cinemaixmumlarda sali-carsamba gecerli 1 sinema bileti veriyorum.

bu indirimi eger turkcell hattiniz ve adroid veya iphonunuz varsa, turkcell cuzdan alacaginiz 100 lirada 20 tl kod ile kullanip.

100 lirada 40 tl indirim olarak kullanabilirsiniz.

Elim de muda 100tl üzerine 20 tl indirim çeki ve morhipo yeni sezon 6o tl üzerine 20 tl indirim çeki var trendyol yada markafoni ile takas edebilirim

Bİ arkadaş mesaj atmış markafoni 6.9lık hediye çekini hala bulamadım istediğim şeyde yarın biticek özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için bana verebilirseniz çok sevinirim. hala ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden

Markafoni 14 tl hesabım var 20 alt lmitli isteyen olursa yazabilir verebilirim

kızlarr
limangodan çeke ihtiyacım var
lazım olmayan arkadaşlar:16: paylaşırsa çok sevinirim

Back
X