Çekebilirmiyim?

durusummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
83
26
88
38
arkadaşlar merhaba, kaynanamın 2. evi var orada da biz oturuyoruz satmaya karar verdi biz almaya karar verdik, memurum tüketici kredisi ödüyorum aylık 950tl 8. Ayda bitecek inşallah, maaşım 2400 konut kredisi çekmeye kalksam banka verir mi? Bu ikinci kredim olacak çünkü? Diğer sorumda aynı soyadını taşıyoruz bunun için kredi verir mi?yaşadığım şehir Amasya alacağım ev Bursa'da Amasya'dan başvursam Bursada ki ev için banka kredi verir mi? şimdiden teşekkürler

Napicakmis kaynanan mezarami goturecekmiş evi
Ne var yani oğlu değilmi sonuçta bedava verse nolurki ilk defa böyle bişey duydum

Ayol kv evini krediyle mi alcam hiç almam daha iyi gitsin kime satarsa satsn

Zaten miras yolu ile kalacak mali satın almayın..
oglu oturdugu halde satiyorsa paraya ihtiyaci var sanirim..
durumunuz varsa başka ev alın derim..

Ge
Bi oğlum var 2 evim olsa canım feda yani veririm niye vermeyeyim
He gelin cadı çıkarsa ilerisini bilmiyom fikrim değişir belki
Lin var ucnda bacımmmm satmam da vermem de otursun ben ölünce naparsa yapsn şükr oğlm yok eşimde bi erkk çocuk 3 ev hepsi benmmmm

Bnce hic bulasmayin bnm annemlerde zamaninda dedemgilin evini satin almislar babaannemgil millete sanki bagislamislar gibi anlatip duruyorlar o yuzden durumunuz varsa baska bir ev satin alin

Kaynanam bitini vermez kızlar, o evi çok seviyorum ve güzel anılarımız var ilerisi parlak hem , bilen Yok mu alabilirmiyim ???

Aynı soyisimlerden edinilmek istenen gayrimenkullere konut kredisi verilmesine bankalar sıcak bakmıyor. Konut kredileri faiz oranları ve vadeleri daha uygun olduğu için, bu krediden yararlanmak adına gerçek olmayan satışlar olabileceği düşüncesi ile.

Bence bulunmaz hint kumaşı değilse başka ev alın

Kayınvalideniz evi niye satıyor? Eşiniz kaç kardeş? Bunları bilirsem ona göre cevap vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…