Çekememezlik, kız kavgası

alevkaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
28
4
3
Arkadaşlar dil kursuna gidiyorum, sınıfta huzursuzluk olduğu için hoca yerlerimizi değiştirmek istedi. Beni sevmediğim bir kızın yanına oturtmak istedi, ses çıkarmadım. Kız 'Ben onunla oturmak istemiyorum, yıldızlarımız uyuşmuyor' diye gıcıklık yapmaya bağırmaya başladı. Ben de sana bayılmıyorum dedim. Tartışma büyüdü. Sinirlerime hakim olamayıp 'gerizekalı' dedim, o da bana salak demiş ama duymadım. Sinirlerim çok bozuldu. Beni tanımayan bir insan böyle bir muameleyi bana nasıl yapar? Daha önce bir kavgamız vs hiç birşeyimiz de olmadı. Bir garezi var bana karşı anlamadım. Psikolojim çok bozuldu. Derse konsantre olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.?

iyi de "sevmediğim bir kız" diye bahsetmişsin. birbirinize karşı tutumunuz aynı. sadece o sana gıcık olsa neyse de.. hem cevap vermek zorunda değildin kıza

Öğretmenine söyle elinizden tutup barıştırsın sizi kardeş kardeş oturursunuz:KK53: Ayrıca sen ona gerizekalı demişsin o da sana salak demiş neyine psikolojin bozuluyor ki? Hakaret eden sensin o da karşılık vermiş işte...

Son düzenleme:
paranizla rezil oluuosunuz yani. hem ilk okul mu bu canim hoca ne hakla sizin yerlerinizi degistiriyor. gecmiyorum deyip oturacaktiniz yerinizde. ana okulu sanki

Arkadaşlar dil kursuna gidiyorum, sınıfta huzursuzluk olduğu için hoca yerlerimizi değiştirmek istedi. Beni sevmediğim bir kızın yanına oturtmak istedi, ses çıkarmadım. Kız 'Ben onunla oturmak istemiyorum, yıldızlarımız uyuşmuyor' diye gıcıklık yapmaya bağırmaya başladı. Ben de sana bayılmıyorum dedim. Tartışma büyüdü. Sinirlerime hakim olamayıp 'gerizekalı' dedim, o da bana salak demiş ama duymadım. Sinirlerim çok bozuldu. Beni tanımayan bir insan böyle bir muameleyi bana nasıl yapar? Daha önce bir kavgamız vs hiç birşeyimiz de olmadı. Bir garezi var bana karşı anlamadım. Psikolojim çok bozuldu. Derse konsantre olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.?
Karşındaki kıza hakaret eden sensin gerizekalı diyerek,oda sana karşılık vermiş.

Dil kursunda gerizekali salak gibi kekimelere mi agirlik veriliyo yoksa ondan mi bu sekilde konustunuz birbirinizle saka gibi yaa ogretmeniniz tek ayak ustunde durma cezasida verdimi9:KK68:

24 yaşındasın sen...kocaaamaaan kızlarsınız ya ayıptır..

Back
X