Çekememezlik, kız kavgası

Arkadaşlar dil kursuna gidiyorum, sınıfta huzursuzluk olduğu için hoca yerlerimizi değiştirmek istedi. Beni sevmediğim bir kızın yanına oturtmak istedi, ses çıkarmadım. Kız 'Ben onunla oturmak istemiyorum, yıldızlarımız uyuşmuyor' diye gıcıklık yapmaya bağırmaya başladı. Ben de sana bayılmıyorum dedim. Tartışma büyüdü. Sinirlerime hakim olamayıp 'gerizekalı' dedim, o da bana salak demiş ama duymadım. Sinirlerim çok bozuldu. Beni tanımayan bir insan böyle bir muameleyi bana nasıl yapar? Daha önce bir kavgamız vs hiç birşeyimiz de olmadı. Bir garezi var bana karşı anlamadım. Psikolojim çok bozuldu. Derse konsantre olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.?

Zaten 100 kelime öğreneceksiniz, huzursuzluk yaratıp gözünüz yaş, beyniniz boş bitirmeyin kursu.

ne büyük dert Allah ım sen koru yarabbilalemin amin:)

Takılmayın. Kıskanıyordur, sevmiyordur, yıldızı barışmamıştır. Muhattap olmazsınız olur biter.

Arkadaşlar dil kursuna gidiyorum, sınıfta huzursuzluk olduğu için hoca yerlerimizi değiştirmek istedi. Beni sevmediğim bir kızın yanına oturtmak istedi, ses çıkarmadım. Kız 'Ben onunla oturmak istemiyorum, yıldızlarımız uyuşmuyor' diye gıcıklık yapmaya bağırmaya başladı. Ben de sana bayılmıyorum dedim. Tartışma büyüdü. Sinirlerime hakim olamayıp 'gerizekalı' dedim, o da bana salak demiş ama duymadım. Sinirlerim çok bozuldu. Beni tanımayan bir insan böyle bir muameleyi bana nasıl yapar? Daha önce bir kavgamız vs hiç birşeyimiz de olmadı. Bir garezi var bana karşı anlamadım. Psikolojim çok bozuldu. Derse konsantre olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.?
İlk okul dil kursu mu acaba bu bahsettiğin?
yaşlar kaç ki hoca sizin oturma düzeninizi yapıyor? sonrasında bu tür kavgalar oluyor..

çıkışta adam topla dövdür genelde ergen kavgaları bu şekilde vuku bulur :KK59:

sen ona gerizekalı diyebiliyorsun ama o sana salak deyince sinirleniyorsun neden?
sana herkese küfür etme,küçük düşürme yetkisi mi verilmiş?
yoksa gerizekalı sözü senin lügatında çok güzel bir söz mü?
çocukça şeyler ki şimdiki çocuklar bile kendilerini büyük zanettikleri için böyle sözler kullanmıyorlar birbirilerine karşı.

susar-m%C4%B1s%C4%B1n-gerizekal%C4%B1-k%C4%B1z-a%C4%9Fl%C4%B1yor-%C5%9Fu-an_680644.jpg

ikiniz birbirinize hakaret etmişsiniz hatta sen gerikalı diye başlatmışsın:KK20: oda sana salak demiş olmuş bitmiş...çok çok yerini değiştirirsin muhattap olmasın yani..:63:Ama benim takıldığım ilkokuldamısınız öğretmeniniz boy sırasına göremi oturtu yada çok konuşanlar arkaya mantığı ile mi haraket etti :KK48::KK53:

atara atar gidere gider diyosun :KK53::KK53: napıcan biliyomusun gülümseyeceksın herkesle iyi kolup sohbet ediceksin oda cırımcırım çatlıyacak En Büyük KK:KK48:

Back
X