ooo bu son olay çok fena olmuş . Yani ben olsam şuan sinirden yerimde kuduruyor olurdum . Bildiğin dini araya katarak düşmanlık için adım atmışlar . Hesap sormak en mantıklı yok bende uzaktan taş atacağım dersen onlarında aynı hatayı yapmasını bekleyip sonra 90 na vurursun
Anlatamadim.galiba kemdimi tam.olarak ayni seyi.cok defa onlarda yapti.yapiyor. hoca zaten ses cikarmiyor kendi gidin diyor bazen. Ayrica tarif ederken ne diyebilirdim.yargilamadim.sari sacli.demek gibi iri kilolu demek de ayni.sey bana gore hakaret etmedim.sonucta.kusura bakma ama haklılar onlar ders dinleyecek enayi gibi siz derse girmeden yok yazılmayacaksınız oldu başka derdiniz var mı. devamsızlıktan muaf olduğum derslere bile hiç aksatmadan girmiş insanım. birde insanları iri vs diye yargılamak haddinize değil
Güzel bi kız misin ? o yüzden uğraşıyor olabilirlerGercekten neden anlamıyorum gayet sinifta sevecen olmaya ozen gosteriyorum. Ama yani karsiligini vermek istiyorum guzel.bi sekilde y bulamiyorum 23 yaşındayım boyle ortaokullu gibi islerle ugrasmak da sacma geliyor ama icim sonmuyor
Sabahvesen ama devam devamsızlık olayı çok saçma üniversitede ya =)kusura bakma ama haklılar onlar ders dinleyecek enayi gibi siz derse girmeden yok yazılmayacaksınız oldu başka derdiniz var mı. devamsızlıktan muaf olduğum derslere bile hiç aksatmadan girmiş insanım. birde insanları iri vs diye yargılamak haddinize değil
Orta halli Allaha sukur eli ayagi saglam bir kizim. Oyle sacma biseu olacagini dusunmuyorum.Güzel bi kız misin ? o yüzden uğraşıyor olabilirler
Durum çok mu mantıklı ki o saçma geliyorOrta halli Allaha sukur eli ayagi saglam bir kizim. Oyle sacma biseu olacagini dusunmuyorum.
Ya bana sda cok sacma geliyor yani neden anlamiyorumBöyle insanlar kaldı mı yav
Sen üniversite öğrencisisin büyük düşün e be cahil kız..
Ahhha o da dogruDurum çok mu mantıklı ki o saçma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?