Çekememezlik

Tam soracaktım ki sorulmuş

Evet bu bey amca bu kadar detayı nerden biliyor?övüne övüne anlatıp kıyaslama yaptıysan adamda istemiş olabilir

Olan hersey itinayla en ince ayrintisina kadar gelin hanima anlatilmis cunku. Huyunu da bildikleri halde!

Ileride çalışır ev alırlar herkes anasının karnından evlemi doğuyor herkes çalışıp zamanla alıyor 50-60 yaşında ev sahibi olamayan insanlar var

Olan hersey itinayla en ince ayrintisina kadar gelin hanima anlatilmis cunku. Huyunu da bildikleri halde!
Ne alaka pardon !
Bu kız bnm abimin nişanlısı ve bizim de samimiyetmz var . Bnm hayatımdaki insanı biliyor hatta aynı ortamda bulunmusluklari var. Laf arasında açılıyor . Ne yani ev alması devlet sırrı mı ki saklı tutucaz gelin hanimdan ayrıca kendisi sormadan bişi anlattımz da yok

Ne alaka pardon !
Bu kız bnm abimin nişanlısı ve bizim de samimiyetmz var . Bnm hayatımdaki insanı biliyor hatta aynı ortamda bulunmusluklari var. Laf arasında açılıyor . Ne yani ev alması devlet sırrı mı ki saklı tutucaz gelin hanimdan ayrıca kendisi sormadan bişi anlattımz da yok

Konu bu kizin nasil biri oldugunu bildiginiz halde hala ve hala her ayrintiyi anlatmaniz yalniz... Ha aman da devlet sirri degil onume gelene de anlatirim derseniz abiniz de kizdan vazgecmiyor zaten ev alirsiniz artik. Baska bir alternatif var mi?

millet evlenmeyi ne saniyor allah askina? yani boyle kizlarla evlenmek enayilik gercekten. Abin dese ki 'tamam ev aliyorum ama benim uzerime olacak', ortaligi yikar bunlar cingene belli. akli olan baska kiz mi yok der ceker gider.

Merhaba hanımlar
Canımı sıkan bir konu hakkında konuşmak istiyorum.
Benim iki abim var en büyük olan evli , ortanca nişanlı 1.5 yıldan beri
Şimdi benm de erkek arkdasim var ailede herkes biliyor ama daha Nişan falan olmadı.
Abim yaza evlenmeyi düşünüyorlar ama kız tarafı illa ev istiyorlar ilk başta kız isteme de falan beraber çalışırlar alırlar ilerde diye konuşulmuştu.
Simdi illa ev diye ısrar ediyorlar .

Bnm erkek arkdasim da geçen kış ev aldi kredi çekerek onun biraz birikmisi vardı üzerine de kredi çekip bi daire aldı.
O bi iş kurmayi düşünüyordu bnde ev alsan iyi olur hem evlenene kadar kendin oturursun boşa kira vermezsn dedim ( tek başına yaşıyor ev yokken kirada duruyordu )
Benim fikrimi mantıklı buldu ve ev aldi .
Asıl konuya gelecek olursak şimdi abimin kayın pederi ve ailesi diyormuş ki senin kardeşin ev dedi ev aldırdı benim kızımın neyi eksik bizde ev istiyoruz.
Arada biraz çekememezlik olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu değil. Bnm sevgilim bana bişi alsa yüzü kolye çiçek falan abimin nişanlısı da istiyor direk böyle ufak tefek şeyler önceden beri vardı zaten ama bu ev konusuna iyice sinir oldum .
Bnm en büyük abimde kirada oturuyor onunla kıyaslama yapacakları yere bnle kıyaslıyorlar abimi bnde dedim ki ev bnm üzerime alınmadı ayrıca evi isteyen benm ailem değildi ( daha bir araya bile gelmediler ) biz daha evli bile değiliz ilerisi var mı allah bilir belki o evde bile oturamayacagim.
Böyle bisi için abime baskı yapıyorlar abimde anca düğün yapabilirim eve gücüm yok diyor. Abim ev almazsa kız tarafı da Çeyiz almayacakms falan filan ...
Sizce de böyle bi kıyaslama saçma değil mi ?
Benim evlenicem insanın evi olması adaletsizlik mi ?

Pardon anlamadım ben? Sizin abinizin nişanslısı ve ailesi,sizin erkek arkadaşınızın aldığı daireyi,size aldığı çiçeği kolyeyi falan nerden biliyor?

ileride bu gelin çok kafanızı sinir eder pişman olur abin evlenince aç gözlü insan görgüsüz olunca yıllarda geçse bu kötü huylu insanlara hangi iyiliği yaparsanız yapın onlar kıymet bilmez maalesef umarım gelin hanım böyle biri değidir

kızın ailesi ev mi peşinde?? çocuklarin mutluluğun olsun istemiyormu??
yahu sen mi aldin evi.. onlara ne..
en büyük abin kiradaymiş
keşke hiç bahsetmeseydin sevgiliniiz ev aldığı...
onlar öle biriyse bence kızı almayin abin o kızla mutlu olamazlar ailesi yüzünden.. ilaa ev illa ev bu ne yaa.

ikinci abine ev alirlarsa büyük abin ailesine kızar..
bana da alin kardeşime ev aldiniz...
eee bölece kardeşler düşman olur..
en çok kızın ailesine sinir oldumm.. bune bee sizi zengin mi sandi.

siz bilirisniz desin ailesi ev yok kızda yoksa ben hayatıma devam ediyim ???? kızın gonlu yok demek baksana daha evlenmeden yarışa girmiş...

ha ha benim kuzenimin de eş adayının ailesi tutturdu altındır evdir şudur budur,

amcam da, ben alırım oğluma ev, ama nasıl alırım, kendi evimi satar öyle alırım, sonra biz de gelin kızla otururuz kabul ederse :)

imkanı olan insan almaz mı oğluna kızına ev araba, imkanı yoksa ne yapacak evini mi satacak, kendini mi satacak...

ha ha benim kuzenimin de eş adayının ailesi tutturdu altındır evdir şudur budur,

amcam da, ben alırım oğluma ev, ama nasıl alırım, kendi evimi satar öyle alırım, sonra biz de gelin kızla otururuz kabul ederse :)

imkanı olan insan almaz mı oğluna kızına ev araba, imkanı yoksa ne yapacak evini mi satacak, kendini mi satacak...

Amcanizi alkisladim. :KK9:

Sonucta iki kisinin yapacagi birsey bu onun evi var benim yok diye aglamaya benziyor. Çok saçma birşey herkes evim olsun ister ama bu kadari fazla bence.

Zamanında birsey istemediğim pişman oluyorum. Ev istemek nedir ya daha neler

Back
X