- Emoji Skoru
- 12.868
- Puanlar
- 498
Öncelikle keşke o an tepkinizi koysaydınız da görüşünüzü bilseydi. Bundan sonra alttan alttan bu tip bir durumu kabullenen, iki özre kanan bir insan olmayacağınızı ifade edin. Bu konuda çok kesin ve sert olduğunuzu bilsin. Direk sizin için ayrılık sebebi olduğunu iyice kavrasın.
Zaten ben bunu dinlerken de çok şaşırdım ve kızdım o da sonra duruldu ama gibi şeyler diyerek toparlamaya çalıştı ki bunun bile dogru olmadıgını düşünüyorum artıkyani nişanlındaki mantalite şu.;
aldatırsın. yakalanmazsan -ve hatta yakalansan bile-, aldatıp aldatıp durulursan da sorun yok.
şimdi bunun için nişan atılmaz da ben olsam büyük tepki gösterirdim bu olayı anlatırken. veya bi dahakine bi şekilde net olduğunu belli et.
Şimdiye kadar hiç ciddi bir anlaşmazlıgımız ya da evlilik konusunda beni tereddüte düşüren bi hareketi olmadı ama şu an kafam çok karışıkİnsan bu tür ahlaksızlıkları başkasından dinlerken bile utanır. Ayıplar. Ama nişanlınız gülerek anlatmış üzgünüm ama yorum yapanlara kızmayın. söz konusu yenge olsaydı böyle güler miydin diye sorun. kadın yapamaz ayaklarına girerse bir değil on bin kez hayır deyin bu evliliğe. Ne yazık ki anormal görmemesi tehlike çanları arz eder her zaman.
Konu açtım çünkü görüşlerinize ihtiyacım var. Yaptıgı kötü bi şey de olsa şu an için birlikteyiz ve birlikte oldugum biriyle ilgili bu şekilde bi konuşmaya da kayıtsız kalamazdım. Yoksa elbette herkes istedigini yazabilir saygı çerçevesindevala yorum yapan arkadaş haklı. genleri bilmem ama nişanlının dayısını örnek aldığı ve bu durumu normal kabul ettiği bir gerçek. aldatılmayı böylesine normal gören bir erkek de benim gözümde aldatan kadar pisliktir.
nişanlına laf edilmesinden hoşlanmayacaktı isen konu açmayacaktın. çünkü sen de aslında bunun pis bir durum olduğunun farkındasın..
Daha önce beni böyle düşündüren bir davranışı olmadı ama zaman gösterecekOğlan dayıya çeker lafı gerçek olmasa da yetiştirme tarzi ve olaya verdiği tepkiden dolayı olabilir ama kesin yapar diyemeyiz siz nişanlınızın karakterinden anlarsnız
ben bazı arkadaşlar gibi kesinlikle ayrıl demem. ama düğüne daha zaman varsa hareketlerini dikkatle incele derim. varsa bir falsosu er geç ele verir kendini. bu gibi konularda da tepkini çok net koy ki senin duruşunu bilsin.Konu açtım çünkü görüşlerinize ihtiyacım var. Yaptıgı kötü bi şey de olsa şu an için birlikteyiz ve birlikte oldugum biriyle ilgili bu şekilde bi konuşmaya da kayıtsız kalamazdım. Yoksa elbette herkes istedigini yazabilir saygı çerçevesinde