Çeker mi?

İnsan bu tür ahlaksızlıkları başkasından dinlerken bile utanır. Ayıplar. Ama nişanlınız gülerek anlatmış üzgünüm ama yorum yapanlara kızmayın. söz konusu yenge olsaydı böyle güler miydin diye sorun. kadın yapamaz ayaklarına girerse bir değil on bin kez hayır deyin bu evliliğe. Ne yazık ki anormal görmemesi tehlike çanları arz eder her zaman.

Şöyle bir durumu gülerek anlatan bir adamla evlenmek için bir kez daha düşünürdüm açıkcası.

Tepki vermeliydiniz..

Zaten ben bunu dinlerken de çok şaşırdım ve kızdım o da sonra duruldu ama gibi şeyler diyerek toparlamaya çalıştı ki bunun bile dogru olmadıgını düşünüyorum artık ama çok haklısınız bi şekilde daha tepkili oldugumu belli etmeliyim

Şimdiye kadar hiç ciddi bir anlaşmazlıgımız ya da evlilik konusunda beni tereddüte düşüren bi hareketi olmadı ama şu an kafam çok karışık

Oğlan dayıya çeker lafı gerçek olmasa da yetiştirme tarzi ve olaya verdiği tepkiden dolayı olabilir ama kesin yapar diyemeyiz siz nişanlınızın karakterinden anlarsnız

Konu açtım çünkü görüşlerinize ihtiyacım var. Yaptıgı kötü bi şey de olsa şu an için birlikteyiz ve birlikte oldugum biriyle ilgili bu şekilde bi konuşmaya da kayıtsız kalamazdım. Yoksa elbette herkes istedigini yazabilir saygı çerçevesinde

Oğlan dayıya çeker lafı gerçek olmasa da yetiştirme tarzi ve olaya verdiği tepkiden dolayı olabilir ama kesin yapar diyemeyiz siz nişanlınızın karakterinden anlarsnız
Daha önce beni böyle düşündüren bir davranışı olmadı ama zaman gösterecek

ben bazı arkadaşlar gibi kesinlikle ayrıl demem. ama düğüne daha zaman varsa hareketlerini dikkatle incele derim. varsa bir falsosu er geç ele verir kendini. bu gibi konularda da tepkini çok net koy ki senin duruşunu bilsin.

Dayı da süzme salakmış yalnız.
Nişanlının gülerek anlatması büyük sıkıntı. Bence bu konuyu bir şekilde aç ya da konuyu aldatmadan açıp oraya getir ve görüşünü öğren gülerek anlatmasının seni endişelendirdiğini anlat. Senin de net tavrını anlasın.

Erkekler bu aldatma olayını çok normalleştirmeye başladılar. Sırf erkek desinler diye bile abartılarak anlatılan bir sürü iğrenç hikayeler dinledim. Erkeklerin bu konu da torpilli imiş gibi karın görünceye kadar yaşa yaşayabildiğini, görürse af diler yine bildiğini okursun anlayışları mevcut. Nişanlınız da böyle bir anlayışın içinde. Tabi nişanlınız kesin sizi aldatacak diye bir şey yok. Ama çevresi tarafından sürekli önüne konulacak, bir şey olmaz koçum sözleri işitecek. Normalleştirecek. Tek nişanlınız değil, çoğu kişi böyle. Size bırak bunu desem diğer kişi de aynı zihniyet yetişmiş bir erkek olacak büyük ihtimal.
Aslında bir bakıma şanslısınız evlenmeden önce nasıl bir düşüncede yetiştiğini kendi ele vermiş. Sizin yapmanız gereken bu konudaki tavrınızı kesin bir şekilde göstermek. Aldatmanın sizin açınızdan dönüşü olmayan bir yol olduğunu ve aldatırsa sizi tamamen kaybedeceğini bilsin. Evliliğini dayısı gibi devam ettiremeyeceğini anlasın. Seviyorsa ona göre sınırını belirler dışarıya karşı.

Bildigim bir cocuk vardi. Babasinin annesini aldatmasini, kendisinin arkadasinin yanindaki kiza nasil yan gozle baktigini falan gulerek anlatirdi. Kendiside hayirsizin ugursuzun onde gideniydi. Cekme ihtimali olabilir

Gülerek anlatılacak bişey göremedim ben bunda. Aksine kızması gerekmezmiydi. Oda yengesi sonuçta.dayısı bu kadar ilgilenebildiyse birazsa yengesinin taş koymamasındandır neticede.

Sen de bunun uydurma bir yenge/teyze/halayla yazacağın versiyonunu kikirdeyerek anlatsana ona. Bakalım ne tepki verecek?
Ahlaksızlığın ciddiyetini anlamadığı gibi bir de bunu komik buluyorsa, ileride ondan aynı şeyi görme ihtimalin yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…