Çeker mi?

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Merhaba kızlar öncelikle bu benim ilk konu açışım. Daha önce de kk nın sıkı bir takipçisiydim ama bugün ani bi kararla üye olmaya karar verdim. Benim 1,5 yıllık bir ilişkim var, nişanlıyız. Nişanlımı çok seviyorum, çok ilgili , her zaman her konuda yanımda oldugunu hissettiriyor. Ama beni korkutan bir konu var: nişanlımın dayısı. Nişanlım babasını küçük yaşta kaybetmiş ve dayısı ona babalık yapmış adeta. Birbirlerine çok düşkünler ve dayısı beni de çok seviyor. Geçenlerde nişanlım bana dayısıyla ilgili bir hikayeyi anlattı. Arkadaşlar eve maç izlemeye gelicek diye apar topar eşini evden göndermeye çalışmış, eşi de gidiyorum deyip evde saklanmış. Meger dayısı eve görüştügü bi kadını çagırmış. Tabi eşi çıkmış saklandıgı yerden evde kavga kıyamet. Daha da kötüsü nişanlım bunu gülerek anlatıyo Sonra sözler eşine vermiş ama devam etmiş aldatmaya. Güya da severek evlenmişler zamanında. Ben bu duruma tepki gösterince de nişanlım ama 1-2 senedir duruldu dedi. Benim korkum şu ki nişanlım dayısını çok örnek alıyor,onun tarafından yetiştirlmiş. ileride benim de başıma böyle bi durum gelir mi? Tesadüf de bu ya oglan dayıya çeker derler boş kuruntu belki şu an biliyorum ama kişi gördügünü uygulamaz mı? Ne yapmalıyım bilmiyorum , dayısıyla da tekrar görüşsek ona da nası davranıcam hiç kestiremiyorum

Öncelikle keşke o an tepkinizi koysaydınız da görüşünüzü bilseydi. Bundan sonra alttan alttan bu tip bir durumu kabullenen, iki özre kanan bir insan olmayacağınızı ifade edin. Bu konuda çok kesin ve sert olduğunuzu bilsin. Direk sizin için ayrılık sebebi olduğunu iyice kavrasın.

Bu durumu normal buluyor gibi davranmış.
Oğlan dayıya çeker lafı her zaman geçerli olmuyor ama aldatma mevzusunu gülerek anlatması hepsinden ilginç.

erkekler dayıya çekerler derler de ,nişanlınız karakter olarak dayısına çekmese de,dayısının yaptığını gülerek anlatması sorun bence,demek ki bu hadiseyi gayet normal komik karşılamış,duruldu diye de adlandırmış,erkeklerin durulana kadar bu yaptıklarını normal olarak algılıyor.şiddeti görerek büyüne çocuklar nasıl eşine çocuğuna aynını uyguluyorsa oda dayısını görmüş örnek almış,o ne yaparsa doğrudur diye düşünüyorsa ileride aldatabilir bence.

bence nişanlında dayısı gibi ahlaksız bi adam..
kendine dayısı örnek aldığına göre.. emek başka bişey evet ama insan bunu anlatamaz bile utanır yani..

anlatılan hikaye hiç hoş değil bunu gülerek anlatması artık duruldu vs demesi de çok çirkin.
bin kez düşün evlenmeden önce.

Gülerek anlatması hoş degil ben de farkındayım zaten ama nişamlıma da bu şekilde ithamlarda bulunamazsınız

ben şu affedenleri anlamıyorum asıl.
yengen nasıl yok saydı acaba?

Oğlan dayıya çeker kısmı şehir efsane de nişanlın dayıyı rol model almış belli ki. Muhtemelen önümüzdeki 5-10 sene içinde aldatılacaksın. Görünen köy kılavuz istemez.

yani nişanlındaki mantalite şu.;

aldatırsın. yakalanmazsan -ve hatta yakalansan bile-, aldatıp aldatıp durulursan da sorun yok.

şimdi bunun için nişan atılmaz da ben olsam büyük tepki gösterirdim bu olayı anlatırken. veya bi dahakine bi şekilde net olduğunu belli et.

Dayiya karsi hicbirsey yapma eskisi gibi ol, nisanlinida bir olc tartistersen boyle birseyi cok hafife alarak anlatan bir adamin zihniyetinden suphe ederim ben. Oyle oglan dayiya falan ceker hikayedir benim icin, ayni anne babanin yetistirdigi cocuklar arasinda bile daglar kadar fark varken, burda korkacagin sey nisanlinin dayisina cekip cekmediginden cok bu olaya verdigi tepki olmali. Adam resmen evli dayisinin eve kadin getirmesini eglenceli birsey olarak anlatmis halbuki utanc verici ahlaksiz yuz karasi bir durum olmali bu normal bir insan icin. O anda keske tepkini koyup bunu nasil bu kadar rahatca gulerek anlattigini sorabilirdin kendisine ve bu konudaki dusuncelerini tepkisinden ogrenmis olurdun simdi ustunden zaman gecmis konuyu acsan bir dert acmasan bir dert. Ama evlenmek icin 1.5 belki erken hemen evlenme derim ozellikle tereddutlerin varsa bu tarz konularda.
Erkeklerin zihniyetleri bellidir, bir grup vardir ne esine saygi duyar ne evlilige saygi duyar , kadinlari obje gibi goruru ne etraftan cocugundan utanir ne Allahtan korkar gunahindan korkar o tarz adamdan her halti beklersin. Bir grup vardir gunahindan korkar, esine evliligine saygisi vardir , cocugundan utanir kendini bilir bu konulardaki tavri bellidir. Baska bir grupta vardirki hic beklemezsin din ve ahlak kisvesi arkasina siginip her halti. Bu uc gruptaki erkekler konusma hareket yaklasim hayat tarzi biraz incelenirse bence anlasilir.

halaya çeker dayıya çeker anneye çeker zaten aldatan eşlerin hep dayıları aldatmıştır ki zamanın da yiğenler bu yüzden hep aldatır

Hiç de boş bi kuruntu değil. Demek ki dayısının bu yaptıkları ona komik ve eğlenceli geliyor.

Gülerek anlatması hoş degil ben de farkındayım zaten ama nişamlıma da bu şekilde ithamlarda bulunamazsınız
vala yorum yapan arkadaş haklı. genleri bilmem ama nişanlının dayısını örnek aldığı ve bu durumu normal kabul ettiği bir gerçek. aldatılmayı böylesine normal gören bir erkek de benim gözümde aldatan kadar pisliktir.
nişanlına laf edilmesinden hoşlanmayacaktı isen konu açmayacaktın. çünkü sen de aslında bunun pis bir durum olduğunun farkındasın..

çok eğlenmiş galiba,
normal bir adam dayısının bu ahlaksızlığından utanır kimse duymasın diye uğraşır, sizinki ballandıra ballandıra anlattığına göre dayısından pek bir farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…