• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Ceket Kolu

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Merhaba ilk kez ceket örüyorum. Ceket kol kesiminde her iki taraftan 3+19 defa 1'er+7 defa 2'şer defa kesilir ,diyor. Tam olarak nasıl keseceğim bana anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim.

15713106_10209507123173730_63935237_n.jpg.html

El becerisi olan ve sıkılmadan yapabilen insanlara bayılıyorum.
Hele ki konu örgü ise.
Ben eşime kazak öreyim mi diye saniyelik düşünüp vazgeçtim,adamın göbek kısmını nasıl uydururum :D
Bilen bilir eşimin göbeği kendi cumhuriyetini ilan etmiş durumda o derece :KK53:

Hele ki konu örgü ise.
Ben eşime kazak öreyim mi diye saniyelik düşünüp vazgeçtim,adamın göbek kısmını nasıl uydururum :KK70:
Bilen bilir eşimin göbeği kendi cumhuriyetini ilan etmiş durumda o derece :KK53:
aynen ben bir kere atkı ördüm içine içine dürüldü komik bişey oldu millet neler çıkartıyo taktir ediyorum :D

Hele ki konu örgü ise.
Ben eşime kazak öreyim mi diye saniyelik düşünüp vazgeçtim,adamın göbek kısmını nasıl uydururum :KK70:
Hahhaha :)

Back
X