• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabamın vefatından sonra…

Acıları çok taze, yaşları küçük, basbayağı yalnız kaldılar bu hayatta.. 15 ve 22 yaş kardeşler nereye çekersen oraya gidecek yaştalar, abilerinin destekleri onlar için çok kıymetli.. Zamanla alışacaklar ve bi düzen oluşacaktır ancan bundan sonra iyi kötü maddi manevi her şeyle eşiniz ilgilenecek başlarında duracaktır, olması gerekende bu.. Ileride "bizim de çocuğumuz var ama kardeşine destek oluyor" demeyeceksiniz..

benim eşimde babasını kaybedince bi süre böyle olmuştu ama sonrasında toparlandı, bırakın bu bi süreç, büyük bi kayıp ve acı. bi süre böyle olması normal, üzerine gitmeyin, illa ki düzelecek bir şeyler, alışacaklar babalarının yokluğuna ve yokluğuyla başetmeye. bende 1 ayın çok kısa bi süre olduğunu düşünüyorum.

benim eşimde babasını kaybedince bi süre böyle olmuştu ama sonrasında toparlandı, bırakın bu bi süreç, büyük bi kayıp ve acı. bi süre böyle olması normal, üzerine gitmeyin, illa ki düzelecek bir şeyler, alışacaklar babalarının yokluğuna ve yokluğuyla başetmeye. bende 1 ayın çok kısa bi süre olduğunu düşünüyorum.
Umarım toparlanır tek dileğim

22 yaş büyük gibi gelse de o da çok genç, hele 15 yaşındaki ergen kız… tam bir babacıdır, ve o yok… eşinize tutunması gayet doğal. Henüz 1 ay olmuş.. zaman verin, bencil olmayın.

Korkuyor olabilirsiniz. 15 yaşındaki kızı bir süre yanınıza alabilirsiniz. Psikojisi bozulması gayet doğal….

Ama kaynana da ayıp etmiş, çocuklarına destek olmalıydı. Böyle analık da olmaz.

kendinizi kızın yerine koyun 15 yaşındasınız babanızı kaybetmişsiniz abimiz var aramaz destek beklemez misiniz . abi kardeş onlar iyi de olsa kötüde olsa kardeş benim eşimin babası vefat ettiğinde abilik yaptı aradı soru ihtiyacın var mı maddi manevi ben şımarıklık yapsam öncelik benim desem ne olacaktı bu acının içinde birde bizim huzurumuz kalmayacaktı yıpratacaktık kendimizi. yalnız hissetmesinler diye 40 gün gittik geldik sonra her şey rayına oturdu alıştılar
sizde de emini öyle olacak alışacak herkes sizde yanlarında olun acı günün de insan destek bekliyor sevdiklerinden

Kendine abilik rolü biçti. Eşim Doktor zaten. Kardeşlerinden biri ufak bir tıksırsa soluğu evlerinde alıyoruz. Ambulans gibi oradan oraya her gün sağlık servisi yapıyoruz. İnanın çok önemsiz şeyler acil sağlıı problemi de değil. Kız kardeşi gece 3 te arıyor benim ruh sağlığım kötü diye. 2 bekar abisi daha olmasına rağmen bizi arıyor.
Bununla da kalmıyor, her türlü ihtiyaçlarında yanındayız. Anne zaten çocuk gibi olduğundan ebeveynlik yapmadığı için aile babası biz olduk.
Esiniz doktormus o sebeple sizi ariyor olabilir mi kardesi..bekar kiz kardesi babasiz kalmis, kocasi olsa zaten kardesinizi aramaz ondan destek alirdi.. biraz empati yapmayi deneyin. 9 ay olmus evleneli, 9 hafts iken de basiniza negatif olaylar gelebilirdi

Back
X