ceketimi istiyorum

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
35
İstanbul
arkadaslar ben bikaç arkadasımla konusmuorum bunla ilgili bi konu acmıstım..o arkadaslardan birinin facede kardesi ekli bende o nedenle onuda silmedim..sacma olurdu o yok kardesi var..ya da kardesinide hiç yoktan silmiş gibi olur diye silmek istemedim..her neyse o da beni silmemiş..okulda falan konusmuyoruz ama..bu arkadasımda küsmeden önce bir ceketim kalmıstı..mangodan cok severek almıstım (biraz tuzluydu para biriktirip aldım)..en fazla 2 kez giymişimdir..herneyse gecen gün ceketimi giymiş geldi okula..konusmuyoruz zaten bişey demedim..bir kaç gün sonra msnden yazdım ceketimi getirebilirmisin die bişey demedi ve getirmedi..az önce face baktım üstünde benim ceketimle resimler falan..sonra kardesinin faceine baktım o bile giymiş bu ceketi..yok artık dedim..ya ben ceketimi istiyorum yaa..ben aldım onu benim o..bu kadarda olmaz..sizce tekrardan istiyimmiCADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
iste tabi ki

ondan bir kere daha iste eğer getirmezse kardeşine anlatırsın durumu o getirir belki

git evlerinin kapısına iste akşamüstü akşam saatlerinde annesinden iste söyle, hatta sende anneni al yanına, babalarıda evde olursa iyi olur utanırlar belki.

bence ceket ceket olmkatan çıkmış herkes giymiş istemişiniz getirmemişler ......yüzsüzlük terbiyesizlik bu resmen...
bir daha deneyin sonrada bırakın onlara hayrınız olsun...

gidip istesene utanmaz biriymis hep küs hem ceketini giyiyor gurursuzluk
kapisini cal iste yada dikil karsina iste
haaa bu arada faceden silmedin ok
msn'dende silmedin :)

gidip istesene utanmaz biriymis hep küs hem ceketini giyiyor gurursuzluk
kapisini cal iste yada dikil karsina iste
haaa bu arada faceden silmedin ok
msn'dende silmedin :)

hyr cnm msnde engelliydi engeli kaldırıp sordum..msndede kardeside kendide engelli normalde nedense silmemişim

aalmaz: iste tabi canım.En sinir olduğum şeydir bende çok sevdiğim bir arkadaşıma 2 tane abiyemi verdim 3-4 ay sonra getirdi hemde bir poşetin içine tıkmış ve leş gibi kokar biçimde ne sinirim bozuldu anlatamam.Gıcık arkadaşından iste utanmadan hergün iste hemde getirene kadar.

ben olsam istemem.. ama utandığımdan değil, o kadar değersiz insanların üstünde gördükten sonra midem bulanır :umursamaz: ben olsam resmin altına yorum yazarım. "benim ceketle iyi hava yapıyorsun" gibilerinden :)))))

bence bilerek kasti gözüne sokar gibi giyiniyolar... iste al ve gözünün önünde parçala ceketi...

ayy nasıl sinir oldum ben bile okuyunca
bi nispet yapar gibi abla kardeş fotolarını koymuşlar
bence de canım iste alana kadar ceketini
abla-kardeş sil msn face i bi daha muhatap olma
ne yüzsüz insanlar var ya!

bır dahakıne uyanık olda aynı hataya dusme arkadasım.
cekete gelınce ben olsam almaya hıc tenezzul bıle etmem :umursamaz:

o ceketi mutlaka al ve birdaha kimseye bişeyini verme.lmaz: isterken hiçte utanıp sıkılma çünkü utanması gereken sen değilsin.

Gerçekten çok büyük derdin warmış wah wah

ceketimi istiyorum başlıklı bir konudan ne derecede büyük bir dert bekledin anlamadım..konu seni sarmadıysa okur gecersin..yorum yapmayada tenezzül etmezsin..ha ama illa kan gözyaşı entrika iftira istiyosan üzgünüm bende kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…