Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim merhaba

Ben: merhaba

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

Ben:eee

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük

X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi

Hayırlısı buymuş o yüzden böyle olmuş, Allah izin verirse mutlu bir evlilik yapar güzel çocuklara sahip olursunuz. Ön yargılı olmayın, belki de çok mutlu olacağınız biri çıkacak karşınıza. O yüzden bu konu yüzünden kendinizi uzmeyin derim. Ikincisi ben dulum ben dulum deyip durmayın, siz gururlu bir kadın olarak esinizden ayrilmissiniz, bu öyle ayıp ya da tuhaf bir şey değil çok normal. Ayrıca o sizi arayan insan sadece boş boğaz hadsiz ve gereksiz bi insan. Çocuğunuz yok diye böyle yaptığını sanmıyorum, o özünde de dengesiz bence. Her durumda yapabilir yani bu tür tuhafliklar. Bundan sonraki hayatinizda yasayamadiginiz tüm mutlulukları güzellikleri yaşarsınız inşallah

Ne seviyesiz kalitesiz bi insan bu X böyle? Yolda görsem slm vermem değil insan yerine koyup konu açmak..
Bu arada tebrik ederim sizi boşanmışsınız ne mutlu size ♡ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Şu başlık var ya çok rahatsız edici bir cümle, replik ya da ne deniyorsa o. Bunu günlük hayatta kullanan insan daha bi rahatsız edici

Bir defa sen dul degilsin bekarsin. Dul esi olmuslere denir. Ben de bosandim ve bekarim.
O arkadasiniza gekince bence o arkadasiniz olmamali.
Amaci neydi ben de anlamadim. Dogurmak istiyorsa neden ilac kullandi, neden aradi ve neden o saatte aradi anlamadim. Tek bildigim ben olsam artik gorusmezdim boyle biriyle.

ay cok kizdim ya kusura bkmayin yazacagim beyni sulanmis cidden. Cevabini verinde kessin sesini.. İt gbi dogurup durma vs dicende neyse.

Ha bu arada basligi simdi gordum kuzeninizmis. Mesafeli olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…