Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Kimi insanın ruhu zifiri karanlık. İçine baksan kaybolursun. En iyisi uzak durmak. Bahsi geçen kişinin de böyle olma ihtimali var.

Bu arkadas bana pek iyi niyetli gelmedi. Kendisi kuzeniniz mi oluyor? Yani size nispet mi yapiyor esinizden ayrildiniz ustelikte bebeklerinizi kaybettiniz diye. Yok ceket atılsa hamile kaliyorum falan. Size bir sey diyimmi. Boyle buyuk buyuk konuşan insanlara Allah en guzel cevabi veriyor sonunda. Sirf böyle övündüğü icin de Allah o bebegi ona zor verir. Yani sinir oluyorum boyle insanlara.

Ben de kimyasal düşükle kaybediyorum sürekli ... 5 kez falan oldu belki daha fazla. Kimseye anlatmam sadece 1 arkadaş var bahsettim bikac kez hem de "bak dertlerini büyütme herkesin bi sıkıntısı var kimse dört dörtlük degil bak ben de bunları yaşıyorum..." seklinde ona teselli vermeye çalışırken... geçenlerde bir dizi dr görüşmesi ve tahlil yaptirdim bu sorunla alakalı, beni aradı ve dedikleri aynen soyle - ee naptın canim, sorun neymiş , ne dedi dr? Ayy millet çocuk ister yapamaz benim üstüme ceket dusse hamile kalıyorum. Burdada 2. Isteyen arkadaşlar var olmuyor...
O kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki.. Hala en zor zamanlarında beni arıyor, kederini yine ben almaya çalışıyorum ve sanıyorum ki densizlik patavatsızlık bir huy! O da bilinçsizce saçmaladı. Şimdi sizin bu arkadaş da bu kadar densiz. Bak benim kocam var senin yok diyecek kadar gaddar olması için sizinle bir hukukunun olması bir intikam duygusu olması lazım. Hiç sanmıyorum. Benim yapamadığını yapın ve lafını verip susturun

Bosanmis biri olarak sunu duzeltmek isterim. Belki konuyla alakasiz ama,
Biz dul degiliz, dul kocasi olene denir. Biz bosanmis bekar insanlariz.

Bu bilinçli olarak yapılmışa
benziyor

Bir daha böyle bir durum olursa, hiç çaktırmadan işin varmış da bir yere aceleyle yetişmeye çalışıyormuş gibi "ya canım google denen bir icat var onu denesene" de ve kahkaha at. Sonra da "ayyy otobüsüm geldi hadi öptüm seni canım." De ve kapat suratına

Telefonunu engelle... Terbiyesiz...Bu arada dul değil bekarsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…