Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Allah bilir hayattaki tek başarısı çocuk yapmaktır.
Kasıtlı söylemiş bence hiç iyi niyetli birisi gibi gözükmüyor. İletişimi kesmelisiniz bence.

Doktordun değilmi doktorunda bazen doktora ihtiyacı olur
belliki kolay dönemlerden geçmemiş ve geçmiyorsun
onu bunu boşver sen iyimisin sağlıklımısın incinmişliğin mi bu kadar seviyesiz birinin yorumuna takacak kadar hasas yapıyor seni
Konularını hatırlıyorum belki yanılıyorum ama ben bu sonucu çıkardım

Düşünceli bir insan olsa birincisi özelini arayıp da böyle pervasızca anlatmaz, ikincisi de zor dönemlerden geçmiş bir insana bu üstün(!) yeteneğini ballandıra ballandıra anlatmaz.
Boşverin üzülmeyin. Maalesef var böyle insanlar ve bizim tek yapabildiğimiz o insanları hayatımızdan uzaklaştırmak.
Son olarak inşallah Rabbim size de doğru zamanda, doğru insanla annelik duygusunu tattırsın..

Allah rızası için dulum da dulum diye ortalıkta gezerseniz herkes sizi öyle görür,sizin konularınızı biliyordum ve ülkemin doktoru bunlara nasıl katlanıyor diye üzülmüştüm. Yuva derken? Evet insan kabullenemiyor,üzülüyor ama siz bari kendinize bunu yapmayın. En kutsal mesleklerden birini yapıyorsunuz. Evet boşanmış olabilirsiniz ama sizin yuvadan veya boşanmaktan çok daha önemli işler başardığınıza eminim. Belki bir insanın içten duasını alacaksınız karşınıza iyi bir insan çıkacak,yavrularınız olacak bunları düşünün. Evlat ne demektir çok iyi anlarım. Onlarla sonsuzlukta buluşacaksınız. Son olarak kendinize dul demekten vazgeçin siz boşandınız. Ayrıca ister dul,ister bekar,ister boşanmış kimene? Siz kendinizi sevin,saygı duyun önce. Arsız bir insan laf söylemiş kendince

Arkadaşınız edepsizin teki. Mevzu çocuk olmasa dahi insan eşiyle özelini bu derece paylaşır mı yahu?
O ne öyle müşterisini anlatan eskort kadın gibi.
Ve siz değilsiniz boşanmış bir kadınsınız.
Ek olarak biten bir evlilikten çocuk olmaması çok daha iyi.

Suc sizde bunun gibi biriyle arkdsliginiz ne diye

Ay seks hayatım super çatlaaa demek istemiş
Kıskan diye
Sen hamile olduğunu telefondan nasıl anlayacaksın ki??
Soruya gel yani

Yasadiklarinizi biliyorsa caninizi yakmak icin yapmis olabilir.demekki hala kiskaniyor

Böylesiyle dalga geçceksin.Tam eğlencelik bence .Bu arada hayatta ne olacağı belli olmaz.Sizinde çocuklarınız olabilir.

Oha arkadas
Canim merhaba deyip kocam icime patladi nasi diyebiliyor bu insanlar? Sapik midir nedir anlamadim gercekten. Telefonda fantezi bu baska bir sey degil. Bekle uzerime rahat birseyler giyeyim deyip bozmak lazimmis aslinda

Valla ben kuzenlerimi çıkardım hayatımdan moral bozan sürekli eleştiren kırıcı insanlarla kestim iletişimimi
Onlarla mı uğraşcam ya
Kıskanıp duruyorlar sonra açığımı arayıp ordan vurmaya çalışıyorlar
Sende öyle yap
Mis gibi mesleğin var elinde
Tatile çık gez toz valla imkanlarında var
Dul ne ya bu devirde dulluk yok
O eskidendi
Kendini kalıba sokarsan canını herkes yakmaya çalışır.,,

Yüz vermeyin muhattap olmayın

Başlığı okudum,konuyu daha okumadım ve direkt yazıyorum.

Kuzeninize söyleyin,ceketle ilişkiye girsin.
Ceket monte etsin bi yerine.

Af buyurun okuyanlar, daha açık da yazacaktım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…