Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

hiçbir işe yaramayan cahil kadınlar, sadece kocaları olduğu için kendilerini level atlamış ve kocası olmayan kadınlara karşı üstün görürler. sizinki de öyle sanırım. hava atmaya çalışıyor kendince. bak benim kocam var hem de sevişiyoruz ayrıca da hemen hamile kalıyorum mesajı.
bence sen de bu edepsizliğe onun tarzıyla cevap ver. gece gece seni mi uyandırıyor ne kadar zorbaca , ayrıca korunmayı bile bilmiyorsunuz bana soruyorsunuz bu kadar cahillikle uğraşamam ben doktorum erken kalkıcam işim var. interneti aç oku de. plansız çocuk falan yapmayın sadece içine patlamakla anne baba olunmuyor bunun büyütmesi okutması eğitmesi var de. gerizekalı ya sinir oldum burda.

bazı insanlar başkalarının hayatları, üzüntüleri üzerine basamak gibi basıp kendi mutluluklarına ulaştıklarını düşünüyor ne garip. azıcık hassasiyet ya.. ceket atsa hamile kalan kadın ameliyat eldivenine doğum yapıyordur o zaman.:kızgın:

hayat karşınıza hep güzellikler ve iyilikler çıkarsın inşallah bundan sonra...

Allah ol deyince olur her şey.Sizin de kötü yaşantınız ömür boyu sürecek değil hayırlısıyla huzurlu bir yuvanız ve çocuklarınız da olacak ve kuzeninizden fazla olarak bir de kariyeriniz ve haya sahibi bir karakterinizde var zaten o cepte

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim merhaba

Ben: merhaba

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

Ben:eee

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük

X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
O arayan için diyeceğim tek şey şu :oha:
Aklınca seni kıskandırmak istemiş. İğrenç :kusmuk:

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
akıldan eksik bence engelleyin ve birdahada asla görüşmeyin

Bariz kıskandırmaya çalışmış sizi.Takılmayın bence sallayın gitsin.Arsız terbiyesiz insan kişisi.:kusmuk:

Kimdir bu, kuzeniniz mi?
İçine patlayan şey kendi beyni gibi geldi bana okuyunca.

+1
İyi güldüm :)

Kesin kararım istemiyorum dediniz ama ben size yine de hayırlısıyla evli, mutlu, çocuklu ömür boyu huzurla sürdüreceğiniz bir yuva dilemek istedim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Bu insanın daha önce başka vukuatları da varsa, içinize sinmiyorsa uzaklaşın iyice, engelleyin...
Ya ağır patavatsız, düşüncesiz ya da kötü niyetli biri, ikisi de can sıkar.

o arkadaşın SAPIK uzak dur o arkadaşından:deli:

Hayattaki tek övüntüsü bir erkeğe sahip olmak olan gereksiz insan türü.
Tatlım sen arayınca telefonu çamaşır suyuna batırasım geliyor, hatta kulaklarımı bile..lütfen arama denilesi insan türü:KK53:

Siz dul degilsiniz bekar bir bayansiniz oncelikle siz bu yaftayi kendinize yakistirmayin ki baskalari bunu dile getiremesinyazdiklarinizda en cok bndan rahatsiz oldum bosanmis biri olarak yazmadan edemedim.

Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Kuzeniniz afedersiniz ama malın teki, onun hakkinda baska bisey soylemeye değmez bu yuzden gecelim.
Ama umarim siz su yukaridaki sozlerinizde dulum hemde cocuksuz yuvam yok falan derken ironi falan yaptiniz yani ciddi degilsiniz degilmi?
Bakin eminim yasadiklariniz cok acidir ki tahmin dahi edemiyorum, fakat emin olun Allah'ında bir plani var sizin icin. Sabredin dua edin sadik esinizde olur evlatlarinizda...

Çok cahil bi insanmış yatak odasını böylr ulu orta ortaya döken insanlardan nefret ediyorum

Engelleyin o kişiyi :KK70:

Son düzenleme:
Siz dul değilsiniz, bekarsınız. Eşi vefat etmiş insana dul denir. Sadece bunu demek istedim..

Back
X