- 12 Mayıs 2011
- 226
- 118
- 133
- Konu Sahibi withoutname
-
Yapılan yorumları okumadım kesinlikle çelişiyor
evet eşimin bana ayağına çorap giy kahvaltını yap demesi benim özgürlüğümğ kısıtlamıyor benimle ilgili olması hoşuma gidiyor
tabi yaptıklarının sizi ikna etmemesi çok normal işiniz düşünce yardımcı olmuyor ne yapmaya çalışıyosun diye sormadınız mı?
Bana cok tatlı geldi:44:
bence sorun sende, adam seni düşünüyor, üstüne titriyor ve bundan hoşlanmıyorsun, sınır oluyorsun,
ama kendi işinide yaptırmaya çalışıyor ve sucluyorsun canım:))
her şeyin fazlası da azı da zarar diye bi laf vardır..tamda bu konuya uygun..
bakıcı gibi çocuk gibi davranıyo olması kimine göre tatlı,güzel gelirken kimine göre itici gelebilir..
karşı taraftan bişey istediğinde yapmamak için bahane uyduruyo olmasını sanıyorum ki kimse tatlı bulmaz..
açıkçası birazda kişiliklerle ilgili bişey bu..
sabrın,sevgin,saygın,özgüvenin,fedakarlığın,hoşgörün ne kadarsa öyle davranırsın karşı tarafa ama bi yere kadar..
anlattıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki,senin istediğin ikili ilişki bu değil..mutsuz ve huzursuzsun bence..nereye kadar nasıl devam ettirirsin ki böyle?5 dk görsem yeter demek aşk adına geçerli bişey mi acaba?
bence değil..yetmemeli 5 dk dediğin ne ki...
sonuç olarak onu seviyosan devam etsin istiyosan biraz da onun fedakarlık yapması şart..
açıkça konuşmalısın,sevmediğin hoşlanmadığın şeyleri belirtmelisin..
ama unutma ki bi gerçek daha var,bi insan 7'sinde neyse 70'in de de o olurmuş...
Hem normal mi diye soruyorsunuz normal diyince tepki veriyosunuz
bu ilişkiden sıkılmış olduğunuz belli bize onaylatıp rahatlamayı düşünüyorsunuz
Arkadaşım sana katılıyorum kesinlikle normal degil. Bu erkek arkadasın lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyor sadece. İlgi olayı sadece çeneyle olmaz. Birine ilgi göstermek sadece şunu yap bunu yapma demekten geçiyorsaa ohooo sokaktanda bulursun envai çeşit. Ama sevgi emektir. O çenesini yapıp emekten kaçıyor. Hiç gurur filan yapma söyle şunu yap bunu yap diye denemek amaçlı. Yapıyorsa amenna evet gerçekten hani ilgileniyor. Yok cidden yapmadığından emin olursan ondan çokta bişey bekleme. Lafla sözle ömür geçmez.
Anlamadım ki ben.
Bu adam seninle çok mu ilgileniyor yoksa hiç mi ilgilenmiyor.
2 paragrafın da birbirinin tam zıttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?