çekilir mi böyle :(

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
133
merhabalar,

benim derdim de erkek arkadaşımın çok bunaltması. küçücük şeyleri 40 kere söyleyerek bıktırıyor beni. yapacağım varsa da yapmıyorum ve sonucunda benim dediğimin olacağını bile bile inatlaşıyor. üstünü kalın giy, bilgisayar başında durma fazla, sana ayakkabı alalım, geç yatma vs vs delirtiyor. sanki bebek bakıcısı. sürekli şunu yap bunu yapma..ben de hiç baskıya gelemem, kendimi bişi yapmaya mecbur hissetmekten nefret ediyorum. ailem de hiç sıkmadılar beni. buluşuyoruz mesela, özlemiş oluyorum ama 5 dk sonra başlıyor yine bakıcımmış gibi davranmaya ve onun yanında olduğum her dk zehir oluyor sonrasında. yüzünü görmek istemiyorum, soğuyorum. son zamanlarda öyle 5 dk göreyim yeter, uzun olmasın der oldum.

diğer bir sıkıntım da ondan gerekli bile olsa bişi istemeye çekinir oldum. çünkü ya ofluyo pufluyo yada bahane uyduruyor. örneğin, dün ders seçimim vardı, ve almak istediğim bir dersin kotası hemen doluyor, ben evdeki yavaş internetle mümkün değil alamam. rica ettim sen alır mısın diye (oturduğu yerden 10 dk lık bir iş) ama yine bahaneler vs. o kadar kırıldım ki.. gururluyum da, illa yap diyemem ama sonraki mesajlarımdan vs anlıyor bozulduğumu sonra da kıvırıyor, önemli olduğunu bilmiyordum yaparım diye. anlayacağınız arsızlık gibi özelliği de var ki en en en haz etmediğim insan tipi hele erkek de.. sadece onun değil, uzaktan bi tanıdığım olsun, benden bişi istesin her durumda yapmaya çalışıyorum. çünkü ailem de böyle gördüm, yardım isteyen geri çevrilmez. ama o bazen çok bencilce davranıyor. kafam bu konulardan dolayı çok karışık, sanki onunla yapamazmışım gibi geliyor.

sizce bunlar normal mi?

2 paragrafın o kadar tezat ki , birinde çok ilgileniyor hep üstüme düşüyor diyorsun diğerinde de bişiye ihtiyacım olduğunda yardım etmiyor diyorsun...2. paragrafta verdiğin örnek sadece bu durummu yoksa başka durumlarda da böyle oflayıp pufluyor mu hani o an belki başka bir işi vardır diye dediö

çok doğru dedin, yaptığı her şey birbirine tezat, ben yazınca da haliyle öyle gözüküyor. işte bu tezatlık yüzünden o düşünceli halleri de samimiyetsiz geliyor. ilişkinin en başından beri aslında temeldeki sorun bu, o hep kendiyle çelişiyor, bi dk önce dediğiyle yaptıkları örtüşmüyor ve bu bana çok samimiyetsiz geliyor. 3. yıla gircez, ben hala onun sevgisinden emin olamıyorum bazen bu zıtlıklardan. seviyorum dediğinde bile yine öylesine diyordur diyorum çünkü ilk paragraftaki halleri de açıkcası yapmacık geliyor. dediğin gibi o kadar düşünen biri bnm basit işlerimde de yardımı çok görmez. diğer durumuysa kardeşim ve onun sevgilisinde gördüm. kardeşim bişi diyor, bi yere gönderiyor mesela çocuk hemen yapıyor, ben istesem yapmaz diyordum içimden..sonra gerçekten de dikkatimi çekmeye başladı, bi kere tamam deyip yapmıyor bi isteğimi. kaldı ki kardeşim kaprisli biridir, ben sadece gerçekten ihtiyaç hissettiğimde isterim yapmasını.

hayatım böyle şeylerde soğuyorsan ayrıl gitsin,bana zaten fazla sevmiyorsun gibi geldi

tezatlıklarına anlam vermek zor ama şöyle de birşey var kimse zorla bir insanla 3 yıl ilgileniyomuş n umarası yapmaz normalde seni düşünüyor ilgileniyor ama kimi zaman bazı isteklerin işine mi gelmiyor acaba bazı dengesizlikleri var sanırım . Abartıya kaçacak şekilde seni zor durumda bırakmıyorsa çok üstüne gitme derim herkesin yapısı farklı

erkek arkadaşın kontrolü elinde tutmayı seviyor sanırım. Senin rahatsızlıklarını dile getirmen gerekiyor açık bir şekilde. Daha sonra birbirinize zaman tanıyın ve duruma göre tut elinden yada git. huylu huyundan vazgeçermi bilmem ama ben çoğu huyumdan vazgeçebildim, insan isterse herşeyi yapar.

hayatım böyle şeylerde soğuyorsan ayrıl gitsin,bana zaten fazla sevmiyorsun gibi geldi

böyle şeyler diyerek basitleştirdiğin durum umarın senn başına gelmez. çünkü vaktinin çoğunu birlikte geçirdiğin birinin durmadan sana ikazlarda bulunması hiç hoş değil. ilk zamanlar koşulsuz şartsız severken yaptıklarıyla bitirmişti bnm kalpten olan sevgimi. şuan mantığım kabul ediyorsa seviyorum, etmiyorsa soğuyorum.

Anlattığn kadar ilgiliyse ders konusuna gelince neden ilgisiz kalıyor onu anlamadım
benim eşim sevgiliyken aynen böyleydi hiç rahtsız olmadım evlendim hala aynı

yok canım zaten 3 yıldır böyle değil. son birkaç aydır böyle. öncesinde de ilgisizin tekiydi, önceki konumda bahsetmiştim. doğru diyorsun kendi haline bırakmak lazım, ben onu düzeltmeye çalışmaktan yoruldm.

çok konuştum canım da aynen dediğin gibi huylu huyundan zor vazgeçer.

ne güzel işte, demekki karekterin yerine oturmuş ki, artık neden tahmmül edip neden edemeyeceğini çok iyi biliyorsun.
Demekki sevgilinde tahammül edemediğin şeyler var. güzelce onunla bu konuları konuşup, bir açıklık getirmen gerekir. ya o fedakar gösterip kötü huylarından arınacak, yada sen yalnız yoluna devam edeceksin. (Mağdem bukadar bunaltıyor seni) başka çaren varmı? sevgide azalıyor o böyle yaptıkca. en iyisi güzelcene buluşup konuşmak :)

Anlattığn kadar ilgiliyse ders konusuna gelince neden ilgisiz kalıyor onu anlamadım
benim eşim sevgiliyken aynen böyleydi hiç rahtsız olmadım evlendim hala aynı

yukarıda bir arkadaşa söyledim çelişiyor kendiyle diye.. sizi rahatsız etmeyen fazla üstünüze düşmesi herhalde. belki bende rahatsız olmazdım samimiyetine inansaydım ama her insan farklıdır ben karşımdakine özgür alan bırakma taraftarıyım, aynı şeyi de beklerim.

Erkegın bu sekılde ılgılı olması guzel ama bı sure sonra sıkıcı olabılıyor , eger sen sıkıldıgını yapamadgını dusunuyorsan konusmalısın herseyı

haklısın, tekrar konuşmayı deneyeceğim.

Yapılan yorumları okumadım kesinlikle çelişiyor
evet eşimin bana ayağına çorap giy kahvaltını yap demesi benim özgürlüğümğ kısıtlamıyor benimle ilgili olması hoşuma gidiyor
tabi yaptıklarının sizi ikna etmemesi çok normal işiniz düşünce yardımcı olmuyor ne yapmaya çalışıyosun diye sormadınız mı?

Bana cok tatlı geldi:44:

bence sorun sende, adam seni düşünüyor, üstüne titriyor ve bundan hoşlanmıyorsun, sınır oluyorsun,
ama kendi işinide yaptırmaya çalışıyor ve sucluyorsun canım:))

bencede çok tezat
bırıncı paragraf ıcın buldunda bunuyosun derim..
ıkıncısı ıcın çok üşengeç bir sevgilin var derım
bak yorumlarım bile tezat oldu

bu nasıl bi çelişki :)))))))) önce diosun ki üzerime titriyor beni çok düşünüyor herşei yap et der yapar alır. ama sonrada bi ders notumu bile almaktan aciz bahaneler üretio diosun.
bence ÇocuK gayet ilgili nevar bunda sıkıLcak çok tatlı bi durum ilgilenio işte. zorlama yokki yapcaksın etceksin diye uyarı verio hemde basit şeyler için. ama ders notların konusunda vs konulardaki bu tepkisi çok tuhaf buna yorum yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…