Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayyy sonunda nestlede kazanmışım yanlışlık olmasaydı kesin yine kazanamazdım neyse her ne olmuşsa benimaçımdan iyi olmuş sonunda bir şey kazandım..nasıl gelecek nestle mail atacakmıyız adresimizi

ay cok uzgunummmmmm
nesteleden bugun katılımda bulunamadım
evde yoktum
hemde ne basıt soru sormuslar hemde 20 kısıye vermısler sansımaaaaaa (((((((

ay cok uzgunummmmmm
nesteleden bugun katılımda bulunamadım
evde yoktum
hemde ne basıt soru sormuslar hemde 20 kısıye vermısler sansımaaaaaa (((((((

Soru basitti ama kötü bir gündü nestlede.soru erken verildi,sonra yayından kaldırıldı,bi daha verildi falan kötü oldu yani.
Kazanan arkadaşım , ilk sen tat kısmında iletişim yazan yere gönderiyoruz bilgileri.Afiyet olsun

Bende yokum ya bu listeler uydurma bence ya inanmıyorum..

teşekkürler adresimi gönderdim ayyy çok sevindim gerçekten hediyesi gelen varmı ne geliyor acaba

jusstan annem,ben ve oğlum da kazanmışız..ama hiç sevinemiyorum,
dünden beri hem hasta, hem üzgünüm..
suçluluk duyuyorum,yemek yerken, uyurken..

Bende yokum ya bu listeler uydurma bence ya inanmıyorum..

neden canım..tamamen şans..
juss ne beni, ne annemi ne de oğlumu tanıyor, 3 ümüze de çıkmış..eşime çıkmamış mesela..
illa bişey aramıyalım altında, kısmet...

ihtiyacı olan bir öğrenciye hediye ederim

Homend'den bir şey kazanan var mı arkadaşlar, tıklıyoruz tıklıyoruz bir şey yok ortada

Homend'den bir şey kazanan var mı arkadaşlar, tıklıyoruz tıklıyoruz bir şey yok ortada

hayır bana da çıkmadı birde çok ilginç ben tıklandıkça kutular azalıyo zannediyodum öyle olmuyomuş 48 kutu herkesin önüne çıkıyomuş özellikle sordum bu konuyu tıkla tıkla tık yok

bi dünya şey kazanan biri olarak uydurma uygulamalar olduklarına asla inanmıyorum
inancınızı kaybetmeyin bence,şahsen ben o kadar bekledikten sonra açılışı estee lauder ruj seti ile yapmıştım
şu güne kadar sadece sustilo yattı hediyesinin üzerine.
onun dışında hiç sorun yaşamadım,maşallah diyeyim
juss'a katılmamışım ben sanırım,hatırlamıyorum.
defacto'dan aradılar bugün,pantolonum yarın geçermiş elime
bi de royce'den bardak seti beklemekteyim
yarın ayrıca migros'tan makarnalarımı alıcam.
önceden sarella'm ve magnum'um da vardı ama süreleri doldu sanırım.
migros çok uzak,yol parasını geçmez aldığım şeyler diye üşeniyorum

Son düzenleme:
jusstan annem,ben ve oğlum da kazanmışız..ama hiç sevinemiyorum,
dünden beri hem hasta, hem üzgünüm..
suçluluk duyuyorum,yemek yerken, uyurken..

bende aynısını düşündüm ilk başta.Sabah uyanınca öğrendiğimde eşimde evdeydi.Sürekli eşime acaba aileleri öğrenmişmidir diye sordum.Öğrenmemiş olmasalar bile içlerine o acı zaten düşmüş hissetmişlerdir dedim.Ama sonradan dedimki bizim değil bu utanç bu devletimizi bu milletimizi bölmeye çalışanlarda suç.Huzurumuzu bozanlarda suç.
Üstelik o gün doğum günümdü.İlk defa böyle bi doğum günü geçirdim.Akşamında kutlayacaktık rezarvasyon yaptırmıştık ama içim paramparça gidemedim.

Son düzenleme:
kızlar herkese selammmbu aralar giremiyorum ve tabikii kampanyaları kaçırıyorum kpss ye hazırlanıyorum vaktim kalmıyo zaten bebekten:111:hediyeleri gelenler ve kazananlara tebrik koyuyorum güleeee güülleee kullanın

sonunda kazanmışımmmmmmm

gunaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı CUMALARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

günaydınn

arko'nun cevabını bulamadım ben . nerden bulcaz hayvanat bahçesindeki eylemi ?_

kızlar DURU dan eşimin kazandığı hediye seti geldiii :) içinde 4 adet duş jeli ve 2 tanede lif var ...

kızlar dün eşim facebook açtı kendine 11 de evden çıkıyo işe gitmek için ben gene homendi oynadım x çıktı eşim dedi ki bende oynucam adam bi tıkladı doğrayıcı kazandı vay be kendi kocamı kıskandım ya bu kadar şansmı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…