Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nden Benetton şemsiye kazanma şansı için son gün! Hemen tıkla: http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk?sk=app_181762261889519

Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nden Blue House narenciye sıkacağı kazanma şansı için son gün! Hemen tıkla: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

Koleston Türkiye
‎"Güzellik Avucunuzun İçinde" yarışmamız ile harika bir değişim yolculuğu sizleri bekliyor. Bir sonraki şanlı kişi belki de sizsinizdir, e-postalarınızı kontrol etmeyi unutmayın! :)

kızlar güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim...

rainofapril cnm kızını sağlıkla büyüt inş. Allah bağışlasın...

kızlarrrr bu topikle alakası yok ama ama sizinlede paylaşmak istedim.... ben hamileyimmmm yaşasınnnn çookk mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin...
:84::84::84::98::98::121::121::119::119::123::123:

saglıklan kucagına al ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Nestle Çikolata
Bugünün sorusu 14:00-15:00 arasında yayında olacak! Reklam filmimizi dikkatli izleyenler daha hızlı olabilir :)

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Arko Men ile Ödüllü Sorular, Yıkanan Adam’la devam ediyor! Sen de Yıkanan Adam’ın videolarını izle, bu eğlenceli soruları cevapla ve 50 Arko Men Duş Jeli Setinden birini kazanma şansını yakala! Bugünün sorusunu görmek için http://on.fb.me/arkomenveyikananadamileodullusorular linkini tıkla! Bol şanslar!

Biskrem
Haftanın çekilişi için son 3 gün! Bu haftanın "Şişirilebilir Laptop Desteği" hediyesi için Biskremleri çoğaltma zamanı. Haftanın hediyelerinde şans yüzüne gülmüyorsa üzülme. Kampanya sonuna kadar kaç Biskrem toplamışsan, yani etki alanına kaç kişi girmişse Macbook, iPad2 ve iPhone4 kazanmak için o kadar çekiliş hakkın olacak.

Peki senin etki alanında davetini kabul etmiş kaç kişi var şu anda?
https://www.facebook.com/biskrem?sk=app_162397863830419

Son düzenleme:

kızlarrrr bu topikle alakası yok ama ama sizinlede paylaşmak istedim.... ben hamileyimmmm yaşasınnnn çookk mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin...

Tebrikler canım.. sağ salim kucağına al inşallah

Cevap gelincik kızlar... Tekin acarın daha önce yaptığı bir yarışmada da aynı soruyu sormuş araştırdım nette cevap gelincikti..

cagan kullanıcısından alıntı

topiğimizin bebeği hayırlı olsun :) Tebrik ederim

Son düzenleme:
bu siteye üye oldunuzmu kızlar. ne derece doğru acaba? facede yazılanları okudum.
ürünü deneyenler hediye kazananlar vs. kimse yorum yazmamış dikkatimi çekti.

canım benim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün yeni anne oldum bende rabbim sende saglıcakla kucagına al inşş darısıda bebiş isteyen arkadaslarımıza olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…