Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün benim eşimde denedi ama ne onun ne de benim şansım yok.
Sizi tebrik ederim. Güle güle kullanın

kızlar bizi sahtekar zannettiler galiba vermiyolar doğrayıcıyı kontroller yapılsın öyle vericez diyolar daha dün açtı ya ben bişey sorucam size benim adıma 1 tane facebook ve msn var dünden itibaren eşiminde 1 facebook hesabı ve msn i var biz sahtekarlıkmı yapmış olduk şimdi yani bence bilgilerime bakıp vermeleri gerek bakalım günün sonunda ne dicekler

dün açtığın için diyor olabilirler eşin arkadaşlarını eklesin gerçek kişi olduğu belli olsun bir iki footo eklesin çamura yatarsa topluca homurdanız

homend i anlamadım ben :44:

her girdiğimde bitmiştir yarın tekrar deneyin iyor. şimdi gene girdim yine öyle diyor

kaçıncıya ve ne hediye veriyolar ?

hergunmu bu arko man
kızlar dayanamadım dermodaya mail attım numune talebim vardı bilgi alabilirmiyim diye 18de kargolamışlar bugün gelir umarım resim yollarım.
bu arada tc doğru vermemiştim
tc dogru vermeyınce gtırılarmı
geldıgınde sorun olmasın ?
kızlar DURU dan eşimin kazandığı hediye seti geldiii :) içinde 4 adet duş jeli ve 2 tanede lif var ...
kac kez gectınız barajı
benım hıc umudum yok

ben ne zman homendı acsam bugun btmıstır dıor ???

kızlar enmoda dan aradılar anket yaptılar neden hiç alışveriş yapmadığımı soran bi anketti.25 TL lik hediye çeki verdiler 1 hafta içinde yüklencekmiş

kızlarrrr bu topikle alakası yok ama ama sizinlede paylaşmak istedim.... ben hamileyimmmm yaşasınnnn çookk mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin...
:84::84::84::98::98::121::121::119::119::123::123:

kızlarrrr bu topikle alakası yok ama ama sizinlede paylaşmak istedim.... ben hamileyimmmm yaşasınnnn çookk mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin...

ayyyyy yuuppppiiiiiiii canııımmm çooookkkk sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canıımmm

tebrik ederim canım.hayırlı olsun.
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tebrik ederim cnm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin...
darısıda bana ve benim gibi isteyenlerin başına inşallah

tbr ederim canım Gözünaydın Allah sağ salim doğurmak nasip etsin Bende temmuz annesiyim 20 eylülde hamile kalmıştım şimdi 4 aylık bir kızım var

tebrik ederim canım sağlıkla sıhhatle al inşallah kucağına

Tebrik ederim, Kucağına almayı nasip etsin Allah sağlıklıca

Tekin Acar Cosmetics
Kenzo Flower Tag kazanmak ister misin?
Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 50ml. Kenzo Flower Tag kazananlardan biri de sen ol...
Bol Şans :)

Fikirsensin
Kadınlara özel yeni projemiz çok yakında başlıyor. Büyük bir markanın yeni temizlik ürününü evinize yolluyoruz. Deneyimlerinizi paylaşıyorsunuz ve teşekkür hediyemizi evinize gönderiyoruz. Keyifli zaman geçirmek ve katkı sağlamak, üstüne bir de hediye almak. Ne ala! Fikir Sensin Başvuru Formu | Fikir Sensin! üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
Acele edin, bu projeye sınırlı katılım alınacak.

SAKA
Sağlıklı, sportif ve eğlenceli bir gün geçirmek isteyen tüm kadınlar! 23 Ekim 2011, saat 10.00’da Caddebostan’a gelin, Saka sponsorluğunda gerçekleşen, B-trophy geleneksel yürüyüş yarışmasında siz de birbirinden muhteşem sürprizlerin sahibi olun. Detaylı bilgi: www.b-trophy.com

Duru Banyo Keyfi
Duru Değerli Taşlar Oyunu 13 - 20 Ekim Duru Shine Hediye Seti Kazananları Ödül Kazananlar sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz. 12 Kasım tarihine kadar her gün 5 kişi Duru Shine Hediye Seti kazanmaya devam edecektir.
http://www.facebook.com/DuruBanyoKeyfi?sk=app_11007063052

Dondurmayı Seviyorum
Hemen linke tıklayıp çocukluk fotoğrafında şimdiki benzerini bize gönder, birbirinden güzel hediyeleri kaçırma! http://www.facebook.com/DondurmayiSeviyorum?sk=app_165339063552748

Trendyol, "Geleneksel Cuma Yarışmamıza Katılın!" albümüne 10 yeni fotoğraf ekledi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…