Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ESTEE LAUDER kazananları acıklamıs sanssızım yaw :(
“Piyasada etkisini en hızlı gösteren ürün olan Idealist Even Skintone Illuminator ne kadar sürede sonuç veriyor?” sorusuna “2 Hafta” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 30ml. Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator kazanan üyelerimiz;

Fadim Gündüz
Gülhan Çandır Fıçıcıoğlu
Havva Ekşi Sakallıoğlu
Muzaffer Turan
Aynur Akdemir
Ayşegül Öngelen
Burcu Sereli
Tansu Çetin
Yılmaz Uryan
Hasan Aksular olmuştur.

iyi geceler kızlar
bugün bloktan kazandıgım kurabiyem geldi çok leziz ve içinde de 1 yüzükk vardı oda şık:)

jussdan bende kazanmışım eşime veririm araba malzeme çantası yapar iyi olur

maximui mesaj atmış faceden banyo süngerini tedarik edemiyormuş bondigo oyuncak göndersek olur mu dedii daha iyi oldu olur tabi dedimm
kızçem oynar

maggi makarna sosları 2 adet,fairy 2 adet,maximuidan oyuncak,juss çanta bekliyorum başka varmıydı aklıma gelmiyor

Son düzenleme:
blade özel kutusunda parfüm seti kazanmışım oynamak isteyenler için link ben birkaç tur dönmüştüm sadece

Blade Eau De Toilette - Yarışa Var Mısın? | Facebook

iyi geceler kızlar
bugün bloktan kazandıgım kurabiyem geldi çok leziz ve içinde de 1 yüzükk vardı oda şık:)

jussdan bende kazanmışım eşime veririm araba malzeme çantası yapar iyi olur

maximui mesaj atmış faceden banyo süngerini tedarik edemiyormuş bondigo oyuncak göndersek olur mu dedii daha iyi oldu olur tabi dedimm
kızçem oynar

maggi makarna sosları 2 adet,fairy 2 adet,maximuidan oyuncak bekliyorum başka varmıydı aklıma gelmiyor

maggıden ses yok
benm 2 protexınde ustune yattılar ayrıca :(

maggıden ses yok
benm 2 protexınde ustune yattılar ayrıca :(

maggi gönderime kısım kısım başlamış
protexe 1 tane başvurmuştum oda çok sonradan şu form doldurulsun dendiğinde yani
öyle geldi iyikide gelmiş iyi oldu
gelir yada sayfasına yazın

maggi gönderime kısım kısım başlamış
protexe 1 tane başvurmuştum oda çok sonradan şu form doldurulsun dendiğinde yani
öyle geldi iyikide gelmiş iyi oldu
gelir yada sayfasına yazın

maggiden kazanıp kazanmadığımızı anlayabileceğimiz biyer var mı yoksa kısmet mi diyoruz :1::1:

katılan herkeseydi maggi yani 5000 kişi dolana kadardı

Son düzenleme:
Back
X