Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hiç çikolata kazanamıyorum diye üzülüyordum.nestle,albeni kazandım:1::52: ayrıca juss 2tane çanta anneme ve bana,yumoştan da ayıcık kazandım bu hafta şans yüzüme güldü:34::16:paylaşımlar için teşekkürler

hiç çikolata kazanamıyorum diye üzülüyordum.nestle,albeni kazandım:1::52: ayrıca juss 2tane çanta anneme ve bana,yumoştan da ayıcık kazandım bu hafta şans yüzüme güldü:34::16:paylaşımlar için teşekkürler

Şansın bol olsun.Darısı bizim başımıza diyelim.Arko'nun sorusu çıkmış

link çıkmıyor kızlar face e loreal professional türkiye yazın.
devam ediyormuş kızlar katılın.

Son düzenleme:
metrodan 50. sevıyeye kadar gelmekmı lazım
ben gelemıorum 20 de bıtıor :(

yok canım ya ben 50 yaptım ama kazanamadım bile:1: o şansla alakalı. çekiliş oluyo. tabi ki 50 çekilişle kazanma oranın daha büyük ama 1 çekilişle bile kazanılıyo. biri 4 çekilişle kazanmıştı:53: Maşallah büyük şans :46:

BULDUMMMMMMMMMMMMMMMM

L'Oréal Professionnel Türkiye
Yarışma tüm hızıyla devam ederken L’Oréal Professionnel Türkiye de kazandırmaya devam ediyor! İşte Mythic Oil Efsane Yağ kazanan şanslı 10 kişi daha…

1. Ayşe Öge – Çorum
2. Şule Yavuz- Eskişehir
3. Zeynep Akar- İstanbul
... 4. İdil Akgün- İstanbul
5. Emel Kaya- Ankara
6. Büşra Şeker- İstanbul
7. Serap Kayganacıoğlu- İstanbul
8. Çiğdem Erçetin- Mersin
9. Abdullah Balcı- İstanbul
10. Ayşe Karadayı- İzmir

Tebrikler!

Unutmayın, bu listede isminiz olmasa bile önümüzdeki günlerde kazananlar listesinde adınızı görmeniz mümkün. Sevgiler...

kızlar metro testine katılıyorum ve tüm alanları doldurmanız zorunludur diyo, hepsini dolduruyorum halbuki. Sizdede oldumu bu ?

face de philips türkyede tıpkı ben uygulaması var hediye varmış bi de yumoşun sayfasında yarışma var kızlar ben görmemişim bilmiyorum duyuruldu mu

Back
X