Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

HC HAIR CARE
HC HAIR CARE KAZANANLAR KULLANICILARIMIZ:
Çekiliş sonucunda HC Hair Care kazanan kullanıcılarımızın iletisim@sacbakim.com adresine adres ve telefon bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. İşte kazanan kullanıcılar:

1. Feray Toksoy
2. Nurgizem Aslan
... 3. Sümeyye Nefise
4. Hanife Kök
5. Senem Deniz Çabuk
6. Gülşah Yanık
7. Burak Ortaç
8. Kadriye Oğuz
9. Sezen Nalbantol
10. Cemile Özlük
11. Meyra Kare
12. Aysun Tomiçin
13. Ayşe Gülümser
14. Esra Demir
15. Gülnaz Ocakoğlu
16. Şeyda Gökçe
17. Ipek Üstün
18. Zade Yıldız
19. Yağmur Habibe Akarsu
20. Zeynep Taş Doktaş

NOT: Kazanan kullanıcılarımız kargo dahil hiçbir ücret ödemeden ürünlerini teslim alacaklardır.

aranızdan kazanan var mı?

HER HAFTA OLDUGU GIBI YINE YENI BIR YARISMA ILE SIZLERLEYIZ..
markaesarplar.com
SITEMIZE UYE OLANLAR ARASINDAN YAPACAGIMIZ CEKILIS ILE YINE 2 TAKIPCIMIZI SEVINDIRECEGIZ..
1 ADET BONASERA VE 1 ADET UGOZA VUAL IPEK ESARP KAZANMAK ISTIYORSANIZ SIMDIDEN SITEMIZE UYE OLABILIRSINIZ.. HERKESE BOL SANS DILERIZ..

YARISMAMIZA SON KATILIM TARIHI: 28.10.2011
SAAT00

Balizza Eşarp Dünyası - Duvar | Facebook

kızlar bütün ped sitelerine üye oldum ve numune istedim inş biri bana acıyıpta numune gönderir

Haftaya çok iyi başladım ; Homend den mikser kazandım. Aslında mikser haricinde herşey olabilirdi , mikser ihtiyacım yok ama hediye hediyedir .
Darısı diğer günlerin başına :)

Haftaya çok iyi başladım ; Homend den mikser kazandım. Aslında mikser haricinde herşey olabilirdi , mikser ihtiyacım yok ama hediye hediyedir .

hayırlısı olsun güle güle kullan 444 32 45 aradım ben 2 saate getirdiler öyle daha çabuk geliyo bilgilerini veriyosun

kızlar temiz mamadan mamalarım geldi kedi maması 7 paket gelmesi gerekirken 3 paket geldi gerisi köpek maması toplamda 10 paket 100 gr. 1 kilo mama işte kedicime az göndermişler

benim hala vichy numunelerim gelmedi

çok şanslısın canı seni tebrik ederim.

inşallah bu hafta benim içinde iyi olur.artık bende bir hediye kazanmak istiyorum.

Teşekürler mesajlarınız için.

İşte yeni bir kampanya Türkcell kullanıcısı olmaya gerek yok. Facebook adresi ile giriş yapılıyor ;

www.turkcellinternetfestivali.​com

Turkcell İnternet Festivaline katıldım, anında ödüller kazandım. Binlerce ödüllü Turkcell İnternet Festivali başladı! Tıkla, kayıt ol, sen de kazan

Son düzenleme:
Arkadaşlar, eğer Van'a herhangi bir yardım yapmak isterseniz yurtiçi,mng ve ptt'den bedava yardım ulaştırabiliyormuşuz.Battaniye,bebek maması,pet şişede su,kışlık giysi,elektriksiz çalışan ısıtıcıya ihtiyaçları varmış.
Herkes 2'şer koli pet şişede su yollasa bile yeter, ne kadar tutacak ki en fazla.Kargonun bedava olması büyük avantaj, bi tane battaniye mi yollasam? Çok küçük bi yardım olacak belki ama olsun,hiç yoktan iyidir
Yarın kar yağacakmış van'a hem de...Evsiz barksız kışta kıyamette napar insancıklar, Allah'ım yardım et...

Canlar; Arkomenle,Reksona sayfaları açılıyor, fakat katılamıyorum,tıklanmıyor neden olabilir? yardımlarınızı bekliyorumTeşekkürler.

Hasbro Oyun Kulübü
‎"Arkadaşını Tabu"la yarışmamızın ilk kazananları belli oldu! Tabu XL'ı kazanan 5 Kulüp üyemizin isimlerini sol menüdeki "Tabu XL Kazananlar" yazısına tıklayarak görebilirsiniz. Kazanan arkadaşları kutluyoruz.
Saat 10:00’da puanları sıfırladık ve bu haftanın yarışmasına başladık. Yarışmamızı yeni duyanlar, geçen hafta katılıp da kazanamayanlar, haydi arkadaşlarınız için Tabu kartları hazırlamaya başlayın, bu hafta Tabu XL’ı siz kapın!

Royce Energy Drink
Kampanya No.7 Kazananlar Talihliler :

Ece Çam, Sibel Dilci, Meryem Orhan, Necibe Us, Fatma Bilici, Özlem Öztan, Aylin Örgen, Ercan Orhan, Gülşah Uzun, Ali Körüm, Ayşenur Erek, İlkay Uzal.

Tebrikler :)

Katılan herkese teşekkürle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…