Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanmışım ohhh bee senden aldım haberi sağol cnm :)

Nehir
Hediyeni Sen Seç Kampanyası
17/10 - 21/10 tarihleri arasında yapılmış olan Hediyeni Sen Seç kampanyamızın kazananları açıklanmıştır. Kendileri ile yarışmaya kayıt oldukları mail adresleri yoluyla iletişime geçilmiştir. Teşekkürler.

TEKİN ACAR COSMETİCS SORUSU;Loewe'nin yeni kokusu Quizas Quizas Quizas Pasion şişesi Burgundy tasarımıyla kusursuz bir şekilde tutkuyu simgelemektedir, tüm Quizas Quizas Quizas parfümleri şişesindeki gizli sembol nedir?

Altın Amber
Böğürtlen
Sonsuzluk Kurdelesi
Deniz Dalgası

altın amber buldum ben

ben cevabi deniz dalgası buldum

tekin acarın sorusuyla ilgili şunu buldum..ispanyolcadan çeviri yapılmış hali..
Üst notalarda bergamot, mandalina ve kırmızı düşük, kalp, manolya, frezya ve portakal çiçeği ve arka plan, vetiver, kaşmir ağacı ve kehribar altın.

Enerji, cazibe ve çekim tam kırmızı ve altın tonları, ile işaretlenmiş şişe tasarımı. Adını gizler sonsuz Moebius ışık şeridi etkilerini yansıtan, her zamankinden daha fazla şarkıları tanımlar.

cvp bana sonsuzluk kurdelesi gibi geliyor..:44:

Tekin Acar'ın sorusuna Altın Amber Yaptım.

Yeniçarşım.com
Bugünün ilk ödüllü soru yarışmasının doğru cevabı; "Maximum" dur. Soruya en hızlı doğru cevabı veren yarışmacımız Çağlar Toplu Yeniçarşım.com'dan 200 TL değerinde, en hızlı ikinci cevap veren yarışmacımız Samet Özer 50 TL değerinde hediye çeki kazanmışlardır. İletişime geçebilmemiz için, facebook ayarlarındaki tanımadığınız kişilerden mesaj alabilme özelliği aktif olmalıdır. Tebrik ederiz.

Günün ikinci sorusu 17:00 - 18:00 saatleri arasında sorulacaktır. Kaçırmayın!

ben de deniz dalgası buldum tekin acarın kendi sitesinde :)

baktım sitesine göremedim nerde yazıyor kiii..:26:

ay kızlar bir de bugün juss un çantaları geldi..bi kutu daha geldi..
Bi de ne göreyim açınca, nestle ilk sen tat paketi tekrar gelmiş..
acaba 2.kez mi kazandım..katılınca da pek takip etmedim açıkçası..
yoksa mükerrer mi yolladılar?..neyse ne artık, açıp yiyeceğiz..

NewBeauty Türkiye
Günün Sorusu: Saç bakımında nelere dikkat ediyorsunuz?

kazanan tekrardan kazanamıor demıslerdı
kız seker komasına gırersın
bana gelecektı yanlıslıkla sana gelmıstır yolla benım cıkolatalarımı

DEPREM BÖLGESİ İÇİN

sımdı burdan bır arkadasın yazdıgını okudum
yurtıcı mng vede ptt kargoları deprem bolgelerıne bedava kargo gonderımını baslatmıs
encok battaneıye,su,ısıtıcıya,cocuk bezı ve mamasına ıhtıyac varmıs
bu konuda hepınızın duyarlı vede vcdanlı oldugunuzu bıldıgım ıcın
kullanmadıgınız kıslıkları battanıyelerınızı vede esyalarınızı
en azından pet sıselere su dolduraraktan bır kolı yapılıp yollanmasını rıca edıorum......

Veet Türkiye
Merhabalar, Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki hediyesini kazanma şansı için linke tıklayıp Veet Güzellikler Kulübü'ne üye olduktan sonra çekilişe katılmanız yeterlidir: http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk?sk=app_181762261889519

~~

Dettol Türkiye
Merhabalar, Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki hediyesini kazanma şansı için linke tıklayıp, Dettol Anneler Kulübü'ne üye olduktan sonra çekilişe katılmanız yeterli: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

nehir den annem can-canan çay kaşığı kazanmış..ne çok beğenmiştim...

kazandıgım bebek bezlerini mamasını gönderecem henüz çocuğum yok.iyi oldu öğrendiğim paylaşım için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…