Canlar; Arkomenle,Reksona sayfaları açılıyor, fakat katılamıyorum,tıklanmıyor neden olabilir? yardımlarınızı bekliyorumTeşekkürler.
kazanmışım ohhh beeCanlar; Arkomenle,Reksona sayfaları açılıyor, fakat katılamıyorum,tıklanmıyor neden olabilir? yardımlarınızı bekliyorumTeşekkürler.
Hasbro Oyun Kulübü
‎"Arkadaşını Tabu"la yarışmamızın ilk kazananları belli oldu! Tabu XL'ı kazanan 5 Kulüp üyemizin isimlerini sol menüdeki "Tabu XL Kazananlar" yazısına tıklayarak görebilirsiniz. Kazanan arkadaşları kutluyoruz.
Saat 10:00da puanları sıfırladık ve bu haftanın yarışmasına başladık. Yarışmamızı yeni duyanlar, geçen hafta katılıp da kazanamayanlar, haydi arkadaşlarınız için Tabu kartları hazırlamaya başlayın, bu hafta Tabu XLı siz kapın!
Royce Energy Drink
Kampanya No.7 Kazananlar Talihliler :
Ece Çam, Sibel Dilci, Meryem Orhan, Necibe Us, Fatma Bilici, Özlem Öztan, Aylin Örgen, Ercan Orhan, Gülşah Uzun, Ali Körüm, Ayşenur Erek, İlkay Uzal.
Tebrikler :)
Katılan herkese teşekkürle
TEKİN ACAR COSMETİCS SORUSU;Loewe'nin yeni kokusu Quizas Quizas Quizas Pasion şişesi Burgundy tasarımıyla kusursuz bir şekilde tutkuyu simgelemektedir, tüm Quizas Quizas Quizas parfümleri şişesindeki gizli sembol nedir?
Altın Amber
Böğürtlen
Sonsuzluk Kurdelesi
Deniz Dalgası
homendden bır turlu bulamadımHaftaya çok iyi başladım ; Homend den mikser kazandım. Aslında mikser haricinde herşey olabilirdi , mikser ihtiyacım yok ama hediye hediyedir .
Darısı diğer günlerin başına :)
altın amber buldum ben
TEKİN ACAR COSMETİCS SORUSU;Loewe'nin yeni kokusu Quizas Quizas Quizas Pasion şişesi Burgundy tasarımıyla kusursuz bir şekilde tutkuyu simgelemektedir, tüm Quizas Quizas Quizas parfümleri şişesindeki gizli sembol nedir?
Altın Amber
Böğürtlen
Sonsuzluk Kurdelesi
Deniz Dalgası
ben cevabi deniz dalgası buldum
ben cevabi deniz dalgası buldum
ben de deniz dalgası buldum tekin acarın kendi sitesinde :)
baktım sitesine göremedim nerde yazıyor kiii..:26:
ay kızlar bir de bugün juss un çantaları geldi..bi kutu daha geldi..
Bi de ne göreyim açınca,nestle ilk sen tat paketi tekrar gelmiş..
acaba 2.kez mi kazandım..katılınca da pek takip etmedim açıkçası..
yoksa mükerrer mi yolladılar?..neyse ne artık, açıp yiyeceğiz..
kazanmışım ohhh beesenden aldım haberi sağol cnm :)
DEPREM BÖLGESİ İÇİN
sımdı burdan bır arkadasın yazdıgını okudum
yurtıcı mng vede ptt kargoları deprem bolgelerıne bedava kargo gonderımını baslatmıs
encok battaneıye,su,ısıtıcıya,cocuk bezı ve mamasına ıhtıyac varmıs
bu konuda hepınızın duyarlı vede vcdanlı oldugunuzu bıldıgım ıcın
kullanmadıgınız kıslıkları battanıyelerınızı vede esyalarınızı
en azından pet sıselere su dolduraraktan bır kolı yapılıp yollanmasını rıca edıorum......
kazanan tekrardan kazanamıor demıslerdı
kız seker komasına gırersın
bana gelecektı yanlıslıkla sana gelmıstır yolla benım cıkolatalarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?