Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

temiz mama kedi ve köpek numune maması veriyor
temiz mama diye gir üye ol tc gir diyo ben (vermedim) vergi falanda vardı onlarıda vermedim neyse
üye olduktan sonra kedi mamaları var tıkla 7 çeşit var inceleye tıklayın sayfanın biraz aşağısına inin istek yap diyo tıkla bu kadar 100 gram mama hepsine yapın ben yaptım KÖPEK MAMASINIDA tıkladım onuda aynı şekilde yapın.

üye olurken kedi köpek ismi soruyo benim kedim var eşimin iş yerindede köpek var isimlerini yazdım sizde ikisindende numune istiycekseniz hem kedi hem köpek ismi yazın.

AAAA BİDE HEMEN DENEYİ UNUTTUM BEN HER SABAH BAKIYORUM AMA TIK YOK

valla hiç birşey yazmıyor.ama bence mesafeden kaynaklıdır.mardin de oturuyorum ondan herhalde.izmirden göndermişler.

ya ne güzel mardindesiniz demek ben istanbuldayım çok tanıdığım var (Sincarlar) ben ptt kargonun sitesine girdiğimde 230 gram yazıyodu gelicek paket o yüzden sordum

vay be MARDİNE SELAM OLSUN Bİ GÜN GELİCEM ALLAH İZİN VERİRSE

Ruffles Türkiye'de de yarışma var sanırım ama bu akşam bi maç varmış onla ilgili sorular sanırım. Forma hediyeli. Eşlerinize kazanabilirsiniz, ama soruları nasıl yapıcaz

vettede
dettoldede yokummmmmm her zamnkı gıbı

albenı
protex
ıcım ulkerrden blender
fairy
bunları beklıorum hatrladıgım kadrylan

vettede
dettoldede yokummmmmm her zamnkı gıbı

albenı
protex
ıcım ulkerrden blender
fairy
bunları beklıorum hatrladıgım kadrylan

Fairiy açıklandı ..gelmesini mi bekliyorsun? Doritos ve Melis acı sos geldi teselli armağanlarım..bu hafta bomboş kızlar

Limango dan alışverş eden olursa 24,00 e kadar buradaım kargo çekleri için?

Çok iyi olmus listen

Ruffles Türkiye sorularını netten bakabilirsiniz, bulunabilir yani cevaplar.

Eline koluna sağlık,çok iyi yapmışsın.

Kızlar hepinize günaydın :) ben yeniyim de birşey sormak istiyorum.face dışında site ismi önerebiliyor muyuz acaba?

Adese marketler zincirinden aldıkları dimes ürünler ile 1 kişi Samsung Klima,10 kişi oto buzdolabı ve 20 kişi vantilatör kazandı. Kazananları oyunbasliyor.net ekibi olarak kutlarız

1 adet SAMSUNG BORACAY 9000 BTU KLİMA kazananlar
MUSTAFA COŞKUN KONYA
10 adet YA1112 OTO BUZDOLABI AC/DC 12 LİTRE kazananlar
ARZU AKTÜMEN ANKARA
CEMİL KÜRKÇÜ KONYA
DURSUN KAYA DİŞİAÇIK İSTANBUL
EMRAH ÇAM MERSİN
EMRULLAH ÖZTÜRK AKSARAY
FAZLI ÇETİNKAYA KONYA
LEVENT KÖR KONYA
MEHMET ALİ ŞENER KONYA
RAMAZAN YURDULU MERSİN
YAVUZ ÖZEL KONYA
20 adet RIKON RKN 16 VANTİLATÖR kazananlar
ALİ ÇALIŞKAN KONYA
ALİ KARABULUT KONYA
ALİ HAYDAR ATASEV İSTANBUL
ANIL ARİF İLHAN ANKARA
DURMUŞ ALİ DURAN KONYA
FADİM DOĞAN KONYA
FAHRETTİN ARI KONYA
FATİH KILINÇER KONYA
GÜLTEN KIRAN MERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…