Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AAAAAAAAAAAAAA teknosadan 100 tl kazanmışım oley

Biskrem
Geçen haftanın "Şişirilebilir Laptop Desteği" kazanan talihlileri belli oldu. Bu haftanın hediyesi ise 20 kişiye "Biskrem Kutusu". Arkadaşlarını etki alanına çağırmaya devam et, Biskremlerini çoğalt, hediye kazanma şansını yükselt. 8 hafta sonundaki büyük çekilişte Macbook, iPad2 ve iPhone4 kazanma şansın etki alanındaki kişi sayısı kadar olacak. Bi Biskrem Etkisi büyümeye devam ediyor!

Bi Biskrem Etkisi 17 Ekim-23 Ekim haftası "Şişirilebilir Laptop Desteği" kazananları belli oldu!
Gürcan Alp - Manisa Cansu Karakurt - İstanbul Mustafa Sivri - Antalya Süleyman Taşkıran - Konya Seda...

TURKCELL'den duyuru var: 1 ay her yöne ücretsiz 100 dk. ve 100 SMS desteği Van, Bitlis ve Siirt'te bulunan faturalı ve faturasız tüm müşterilerimiz için geçerlidir.

Dermalogica Türkiye
Kazanma şansınız devam ediyor! Bu hafta uygulamamızda en çok başarılı daveti yapan ilk 10 kişiye Intensive Eye Repair!
Hepinize başarılı davetler!

Şişli ve Kadıköy belediyeleri yardımları evden alıp, gönderiyor. Şişli : 0 212 288 75 76 Kadıköy 0 216 542 50 55
Yardım kolilerinin üzerine içeriğinin yazılması dağıtımda zaman kazandıracak. Örn: BEBEK MAMASI, son kullanma tarihi, vs.

Son düzenleme:

deniz dalgası yaptım ben.

deniz dalgası yaptım ben.

on hesapla mı katılıyorlar, ne yapıyorlarsa her çekilişte aynı sülaleden en az 4-5 kişi görmekten çekilişlere katılma hevesim sönüyor. nereden zaman buluyorlarsa bu kadar hesapla katılmak için...

5 Ekim'de başlattığımız yarışmamıza katılarak Vaseline hediye sepeti kazanan 50 kişi aşağıdaki gibidir:

1. Aysel Ender

2. Aysun Kaya Sakarlı

3. Banu Aydın

4. Batuhan Ünlü

5. Bengül Ipek

6. Burcu Mutluer Uçan

7. Çiğdem Isen

8. Demet Günaydın

9. Deniz Karataş

10. Ebru Tokyay

11. Elif Tekinsoy

12. Fethiye Karaca

13. Fuat Nazlım

14. Gamze Çeviren

15. Gökçe Gençay

16. Günay Korkmaz

17. Handan Tarhan

18. Hülya Türksoy

19. Ilkay Ekşi

20. Jülide Kavakoğlu

21. Kezban Dönmez

22. Mehpare Yıldız

23. Melda Akdoğan

24. Müzeyyen Demirkır

25. Nazlı Görgülü

26. Ömer Kural

27. Özge Tüfekçioğlu

28. Pınar Yardımcı Gürocak

29. Reyhan Altan

30. Sabriye Dönmez

31. Saffet Çakın

32. Sebahat Kaya

33. Seçil Yalçın

34. Sehernur Özay Kaya

35. Selda Güneş

36. Selin Ayberk

37. Sema Irdal

38. Şeniz Tekcan Kaya

39. Serap Topcuoglu

40. Şükran Umut

41. Şule Gümüş

42. Sultan Duman

43. Tuğba Sözbir

44. Türkan Nart

45. Ümran Kayış

46. Vahide Kazgan

47. Yasemin Zeytinoğlu

48. Yelda Köylü

49. Yıldız Macaroğlu

50. Zehra Ünal

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

vaselinle arko bana hiç bi zaman çıkmayacak sanırım...
kazanamadığım bi çok kampanya var ama bunlara taktım kafayı o kdr kişiye veriliyo ama bana asla çıkmıyo
bizden birileri vardır inşallah.varsa güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…