Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün şanslı günümdeyim.yumoştan ayıcık kazanmıştım ilk 10a girmişim yumoş set de kazandım

kızlar yaa ben depremzedelere çok üzülüyorum 1 paket ülkerin mamaları 2,3 lira 2 paket alıp göndersek 1 bebişin karnı doyar...

kızlar yaa ben depremzedelere çok üzülüyorum 1 paket ülkerin mamaları 2,3 lira 2 paket alıp göndersek 1 bebişin karnı doyar...

bu konuda gercekten duyarlı olmak lazım
herkesın basına ALLAH GOSTERMESIN
sadece mama deıl
kullanmadıgınız butun esyalar
gysılerı evde barındırmanın anlamı yok
ne olursunuz yollayın

ptt ve butun kargo sırketlerı vana ucretsız br sekılde gonderım yapıolar

ben yarına bişeyler hazırlasam ptt den kargo gelicek ona versem olur mu acaba:26:

valla çok haklısınız kızlar birşeyler yapmak gerek.. bizde arkadaslarla para toplayıp battaniye bebek maması vs.. paramız yettigince bşiler alıp göndermeye çalışıcaz. başına gelmiyen anlamıyo ama çok zor bi durum gerçekten insanların evleri yok paraları giyicek çamasırları bile taşlar altında.. bide böle bir soğukta düşünün biz 1 saat dısarda kalsak hemen off lamaya baslıyoruz donduk diye,onlar nasıl uyucak bu sogukta allah yardımcıları olsun

bitene kadara üye olanlar 5 tl vermiş yine 1 lirada kumbaradan veriyo kargo çıkımca 2,5 liranız oluyo bedavaya mikrofiber bez alabilirsiniz.ben bu seferde sogan sarımsak kutusu aldım...

günaydınlaaarr

bugün homend i unutmam inşallah saat 11 de :)) burayada yazayım sizde unutmayın kızlar, ben hergün 12den sonra hatırlayıp aaaa gene kaçırdım diyorumda :))

homend de bişi çıkmadı :)

maggi 3 tanecikmi yollamış, o kadar çorba yollayınca bunlarda çok gelir sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…