Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

..evet canım az ama işimizi görür en azından bakalım:)).narpost ile geldi daha önceki maggiler gibi onlaa anlamışlar

Son düzenleme:
melike ece canım benim ben dilmuh canım beni sormuşsun özel mesaj yazamadım ya çok çok sağol canım ben temmuzda istanbula taşındım sağol canım benim bu arada gözün aydın bebişin için allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

kızlar tekin acarın sorusunun cevabını ne yaptınız deniz dalgası ve sonsuzluk kurdelesi arasında kararsız kaldım :)

metronu anketinde ülker mutlu bir an şeysi kazananlar kargosu gelen var mı ne zaman gelicek acaba? :26::26:

Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
21–23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz KENZO tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Flower by Kenzo’ya hayat veren çiçek hangisidir?” sorusuna “Gelincik” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Kenzo Flower Tag kazanan üyelerimiz;

Ezgi Sarıca
Korhan Ataaşık
Murat Zumrut
Raziye Çelik
Rukiye Kale Aladağ olmuştur.

KENZO tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve 50ml. Kenzo Flower Tag parfümlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...

maggi kıymalı makarna harcı SÜPPPPPPEEEEEEEEEEEEEER BİDE ARPA SEHRİYELİ ET YAHNİ HARCI MÜTHİŞŞŞŞ büryan da denio ona bi yaptım kocam kollarınıda yedi ıspanaklısını denemedim önceden gelmişti bana maggiden bakalım bunlar ne zaman gelirrr

Kızlar face de İZİ'S COOKİES yazın istanbul içine pasta istanbul dışına kurabiye sepeti hediye ediyor :)
İZİ'S COOKİES PASTA HEDİYE EDİYOR! | Facebook

kampanya güzel de kazanırsak pastayı kendimiz gidip teslim alıyormuşuz. taaaa kalamıştan.. uzak yani.
oraya gidip yol parası yada benzin harcayana kadar burdaki pastaneden bir pasta alırım zaten.
fakat anadolu yakasında yakın oturanlar ve şehir dışındakiler katılabilir.

Son düzenleme:
Sunar
Elaladin Nurlu
Aysun Düzgün
Mustafa Yılmaz
Zeynep İrem Göktaş
Sacide Aydın
Seda Kahraman
İsa Ziya
Semih Canpolat
Ebru Yüksel
ve İsmini Şu an bilmediğimiz Katılımcımızın gönderdiği fotograflar bizden 4lü sağlık seti kazanmıştır.

Ürünler bu hafta içi kargolanacaktır. Ailenizle birlikte mutlu sofralarda tüketmeniz dileği ile.

Benide şehirdışı ilgilendiriyor canım artık isteyen katılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…