Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok karışık yazdın ama limango hakkında bilfdiğimi yazayım
sadece tek çek kullanıyor ( 10 TL dşersen 7 TL kargo çeki düşemiyorsun ya da tamtersi)

Gİdiigidiyor çeki burada olmuyor

Geçen ay 1 aylık kargo bedava çeki saatılar 6,95 den sresi 2 gün sonra doluyor işine yaramaz

kısaca sen elindeki çekleri ya beklet belki kargo bedava olur ya da kargo ödeyerek çeki kullan ama uğraşamam diyorsan aktarılabilen çeklerse süresi yanmasın diyrosan ben başkasının hesabında son 2 günm var bana da gönderirsen bayılırım :)

kazanmışım Teşekkür ederim canım darısı herkesin başına haber veren arkadaşa da teşekkür ediyorum

yasemin bende rica edebilirmiyim çek.bişey beğenmiştim süper olucak lütfen bitmemiş olsuunnnnnnn

yasemin bende rica edebilirmiyim çek.bişey beğenmiştim süper olucak lütfen bitmemiş olsuunnnnnnn

kızlarr çek alışverişi için lütfen mail adreslerinizi ulu orta yazmayın özelden mesaj gönderin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…