Facebook'ta Çocuğum Büyümix İle Büyüyor | Facebook buna katılan oldumu bende yeğenimin resmiyle katılsammı acaba
4. çek bennuarda nın
merhaba arkadaşlar son 4 gün içinde trendyoldan alışveriş yapacak olan varmı?
süper kaçırmamışım
istersen bitene.kadar.com hesabımda 5 + 1:6 tl var alışveriş yapmak için?
Theramed Türkiye | Facebook
yeni sorusu çıkmış cevap atmak mı lazım gerçek mi anlayamadım kızalr sizde bi baksanız
limangodan bedava kargo çeki nasıl geliyor size hep bakıyorum benim hesabıma hiç gelmedi benim 10 tl lik 5 tane çekim vardı kullanmayınca 2 sinin süresi doldu 3 tane kaldı aynı anda kullanılsa birisi kargoyu karşılar diyorum ama kullanılmıyormuş kargo ücretide limangoda pahalı bayağı birde gittigiyorda kargo çeki satınalınabiliyor ucuza ordan alınanlar limangoda kullanılabiliyormu acaba kusura bakmayın bu konularda acemiyim daha onun için bilmiyorum
ostluğunu en iyi yansıttığını düşündüğümüz 15 fotoğraf sahibi "Sıkı Dostlar" paketi kazandı. Aşağıda ismi geçen siz sıkı dostların tatketcapye@gmail.com adresinden bizlerle iletişime geçmeniz gerekiyor. Tüm adresler elimize ulaştıktan sonra Kasım ayı içinde bildireceğiniz adreslere hediye gönderimleri yapılacaktır. Unutmayın, Tat Ketçap sayfamızda ödüllü yarışmalarımız devam edecek.
Kazanan Sıkı Dostlar:
Kerman Ataş
Seda Gündoğdu
Zeynep Baltrak
Mustafa Eslek
Dilek Gürbakar
Hasan Ok
Gamze Akkurt
Hayriye Özkılınç
Senem Dirim Ağırantaş
Gamze Tekin Özer
Funda Çilek
Fatma Yazgan
Elif Bakıcı
Brk Tzc
Bağlacolanki Kadınlar Kulübü
bizden kazanan var tebrikler:124:
kazanmışımTeşekkür ederim canım darısı herkesin başına haber veren arkadaşa da teşekkür ediyorum
4. çek bennuarda nın
Candan mesaj kutuna bak canım özel mesaj attım
4. çek bennuarda nın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?