kızlar 7tl kargo çekim var bugün saat 24 e kadar,isteyen olursa yollim,limangodan
Son 4 gün içinde alışveriş yapan var mı diye soruyorsan , benim son alışverişim bugün geldi. Önümüzdeki 4 günü soruyorsan , olabilir derim , gelen ürünlere bağlı.:) Hayırdır ???
QUOTE] 10 tl hediye çekim var isteyen ve alışveriş yapacak olan varsa verebilirim. 8 adet 10 tl
Son 4 gün içinde alışveriş yapan var mı diye soruyorsan , benim son alışverişim bugün geldi. Önümüzdeki 4 günü soruyorsan , olabilir derim , gelen ürünlere bağlı.:) Hayırdır ???
QUOTE] 10 tl hediye çekim var isteyen ve alışveriş yapacak olan varsa verebilirim. 8 adet 10 tl
Süprize bak , isterim tabii . Nasıl yollanır bilmiyorum ama süper olur. Ben de var bir tane çek , iki tane de sen verirsen ne güzel olur. Zaten bir alışverişte max. 3 çek kullanılıyor. Teşekkür ederim. :)
ben alabilirim cnm :)
hediye çeki bende isterim sakıncası yoksa
çok teşekkürler
GECEKUŞU
özel mesaj attım cnm
bu çeki kullanırken coca cola kampanyasını seçmelisin
3.çek zariganın
özel mesaj atıcam ama 10 dk bir atılabiliyormuş
bekleyelim
ama sen bu arada bişiler bak kendine :)
canım ürününü seçip adres bilgilerini doldurbu arada ben trendyoldan şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım cocacola kampanyası nedir nasıl kullanacağım bu çeki anlatırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?