Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

maggiden annemgile geldi.ben gile yokk daha..
inşallah bugün gelir,yarın yokum

narpost getiriyordu değilmi yine?

limangodan bedava kargo çeki nasıl geliyor size hep bakıyorum benim hesabıma hiç gelmedi benim 10 tl lik 5 tane çekim vardı kullanmayınca 2 sinin süresi doldu 3 tane kaldı aynı anda kullanılsa birisi kargoyu karşılar diyorum ama kullanılmıyormuş kargo ücretide limangoda pahalı bayağı birde gittigiyorda kargo çeki satınalınabiliyor ucuza ordan alınanlar limangoda kullanılabiliyormu acaba kusura bakmayın bu konularda acemiyim daha onun için bilmiyorum

bu arada ben trendyoldan şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım cocacola kampanyası nedir nasıl kullanacağım bu çeki anlatırsan sevinirim.

ostluğunu en iyi yansıttığını düşündüğümüz 15 fotoğraf sahibi "Sıkı Dostlar" paketi kazandı. Aşağıda ismi geçen siz sıkı dostların tatketcapye@gmail.com adresinden bizlerle iletişime geçmeniz gerekiyor. Tüm adresler elimize ulaştıktan sonra Kasım ayı içinde bildireceğiniz adreslere hediye gönderimleri yapılacaktır. Unutmayın, Tat Ketçap sayfamızda ödüllü yarışmalarımız devam edecek.

Kazanan Sıkı Dostlar:
Kerman Ataş
Seda Gündoğdu
Zeynep Baltrak
Mustafa Eslek
Dilek Gürbakar
Hasan Ok
Gamze Akkurt
Hayriye Özkılınç
Senem Dirim Ağırantaş
Gamze Tekin Özer
Funda Çilek
Fatma Yazgan
Elif Bakıcı
Brk Tzc
Bağlacolanki Kadınlar Kulübü

bizden kazanan var tebrikler:124:

bu arada ben trendyoldan şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım cocacola kampanyası nedir nasıl kullanacağım bu çeki anlatırsan sevinirim.
canım ürününü seçip adres bilgilerini doldur
ödeme bölümüne geçtiğinde
kampanya kodu ekle var orada coca cola kampanyasını seçeceksin
sonra ödeme bilgilerini yazıp siparişini tamamalayacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…