Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nasıl katılmıştın ona cnm ?

“Çelik Yumruklar” filmi için düzenlenen yarışmamızda "Evangeline Lilly " doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 14 Kasım Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.

Ahmetsuat Güler / Cinebonus Espark - “Çelik Yumruklar” filmi şapkası
Berna Karagöz / Cinebonus Kipa Extra Balçova - “Çelik Yumruklar” filmi çantası
Burak Altunbaş / Cinebonus Cevahir - “Çelik Yumruklar” filmi çantası
Burak Badaköz / Cinebonus Migros AVM - “Çelik Yumruklar” filmi flash diski
Dilek Ateşoğlu Aygün / Cinebonus Migros AVM - “Çelik Yumruklar” filmi flash diski
Ebru Kasap / Cinebonus Capacity - “Çelik Yumruklar” filmi sweatshirtü
Fundagül Mert / Cinebonus Panora - “Çelik Yumruklar” filmi sweatshirtü
Gönül Alaşalvaroğlu / Cinebonus Cevahir - “Çelik Yumruklar” filmi çantası
Gülüstan Gültekin / Cinebonus Espark - “Çelik Yumruklar” filmi sweatshirtü
İnciser Gök / Cinebonus Gebze Center - “Çelik Yumruklar” filmi sweatshirtü
Lamia Özlem Babur / Cinebonus Kipa Extra Balçova - “Çelik Yumruklar” filmi anahtarlığı
Levent Us / Cinebonus Espark - “Çelik Yumruklar” filmi şapkası
Murat Metin / Cinebonus Espark - “Çelik Yumruklar” filmi flash diski
Osman Tuna / Cinebonus Ada - “Çelik Yumruklar” filmi sweatshirtü
Salahattin Büyükkarabaş / Cinebonus Espark - “Çelik Yumruklar” filmi sweatshirtü
Şevket Kırbıyık / Cinebonus Kipa Extra Balçova - “Çelik Yumruklar” filmi anahtarlığı
Şükrü Öncü Ertaş / Cinebonus Kipa Extra Balçova - “Çelik Yumruklar” filmi anahtarlığı
Tuba Ayten / Cinebonus Capacity - “Çelik Yumruklar” filmi şapkası
Ufuk Şen / Cinebonus Kipa Extra Balçova - “Çelik Yumruklar” filmi sweatshirtü
Ümmühan Şen / Cinebonus Kipa Extra Balçova - “Çelik Yumruklar” filmi sweatshirtü
(Liste harf sırasına göre sıralanmıştır.)

kızlar 7tl kargo çekim var bugün saat 24 e kadar,isteyen olursa yollim,limangodan

Son düzenleme:
bu maggıler bana neden gelmedı anlamadımkı ?
protelerımınde 2 si yok ortada

evet dun beni de aradilar,bitki....dan, bende kabul etmedim

az önce benide aradılar kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdan hanımefendi yarışmamıza katılmıştınız hatırladınızmı dedi evet dedim kazandınız dedi saç bakım seti için katılmışsınız size indirimli ürünümüz 110 küsür bir fiyat söyledi yanındada 3 tane hediyemiz var vede kargo ücreti ödemeyeceksiniz dedi. bende teşekkürler almak istemiyorum kazanan arkadaşlarımıza ücretsiz gönderildiğini biliyorum zaten heralde biz kazanamayanlar içinde böyle bir kampanya düzenlemişsiniz faydalanmak istemiyorum dedim

çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın inşallah
benide aradaılar 89 lira dioo yaaa
bu maggıler bana neden gelmedı anlamadımkı ?
protelerımınde 2 si yok ortada

beni sözde protexten aradılar adresimi istediler nerdeyse 1 ay olcak hala gelengiden yoook

merhaba arkadaşlar son 4 gün içinde trendyoldan alışveriş yapacak olan varmı?

Son 4 gün içinde alışveriş yapan var mı diye soruyorsan , benim son alışverişim bugün geldi. Önümüzdeki 4 günü soruyorsan , olabilir derim , gelen ürünlere bağlı.:) Hayırdır ???

Maggi bana da gelmedi henüz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…