Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkürler ama yokum

canım 7 liralık kargo çekim var gece 12 ye kadar geçerli işine yararsa mail adresini özelden gönder atayım sana

nilqun, ben alabilirim kargo çekini, ancak 100-e tamamlanmadığından mesaj sayım, mesaj atamıyorum, bana emailini gönderirsen özel mesajla sana oradan emailimle döneyim, o şekilde alabilirim diye düşünüyorum.

canım 7 liralık kargo çekim var gece 12 ye kadar geçerli işine yararsa mail adresini özelden gönder atayım sana

nilqun, ben alabilirim kargo çekini, ancak 100-e tamamlanmadığından mesaj sayım, mesaj atamıyorum, bana emailini gönderirsen özel mesajla sana oradan emailimle döneyim, o şekilde alabilirim diye düşünüyorum.

canım başka bi arkadaşa göndermiştim kusura bakma

benim de şansım tersine döndü yahuu ne güzel kazanıyodum bişeyler... artık kargocu gelmez oldu eve...

yeni kampanyalar için teşekkürler esra
bişi deil canım

sagol esracım babam kazanmış metro:)))bu aralar bol bol çikolata kazanıyorum sanki çok zayıfmışım gibiülkeri seviyorum yaa
kac cekılıs hakkıylan kazandınız
bırde ben bundan neden arkadas davetı yapamıorum onu anlamadım
ayrıca afıyet olsun
topak topak et olsun :)
tebrıkler canımmmmmm
Kızlar Şimdi benimde Maggi soslarım geldi.Narpostla.
ay benımde gelmıs ama ben evde yoktum gerı gtmıs
gerı gelırmı acep
kagt falanda bırakmamıslar komsu gormus geldıgını
bridgestoneden teknosa için 100 tllik hediye cekim geldiiiiiiiiiiiiiii kızıma braundan kulaktan ateşölçer almayı planlıyorum
gule gule kullanın sımdıden
benim de şansım tersine döndü yahuu ne güzel kazanıyodum bişeyler... artık kargocu gelmez oldu eve...

of benımdeeeeeeeee
kargocu ne demek unutucam nerdeyse

L’Oréal Professionnel Türkiye kazandırmaya devam ediyor! İşte Mythic Oil Efsane Yağ kazanan şanslı 10 kişi daha…

1. Esra Nur Elmalı
2. Zuhal Kaya
3. Berkehan Tuzcu
... 4. Yusuf Atakan Baltrak
5. Saliha Temiz
6. Mümin Şahin
7. Merve Kavak
8. Öznur Çelikkan
9. Fatma Bahadır
10. Fatma Nur Akbalık

kazanmııııııııııışııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm darısı başınıza

Veet,Dettol,Arkomen ve diğerlerinde yokum.. Bugünün tesellesi bunu kazanmışım Teşekkür ederim haber veren arkadaşa, darısı sizlerin başına.. İyi geceler

saat 2:30 sanırım benim gibi uykusu kaçanlar var güzellik uykumuzu alamadık bu gece yarın hortlak gibi dolaşırız artık :) kazanan arkadaşları tebrik ederim darısı bizimde başımıza hiçbirinde ismim yok yine bu arada benimde maggi ve doritosdan haber yok ablamınkilerde gelmemiş herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…