Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gunaydın kızlar ulker oynayanlarınız var mı ya haftanın bırıncısı su an 104 puanda hep paylasıp sacma sacma yorumlar mı yapacagız ılla puanımız yukselsın dıye herkes bos bos yorum yapmıs puan artırmak ıcın herhalde bızde oyle yapacagız

cnm ben de oynuyorum ama nasıl olcak anlamadım sormayı düşünüyordum size benm puanım 12 ben o sayfadaki videoları paylaşamıyorum neden acaba?

cumhuriyetimizin 88.yılı kutlu olsun kızlar.her ne kadar deprem gibi kötü günler yaşasakta yine de cumhuriyetimizin kutlanması gereğine inanıyorum.esas böyle zamanlarda birlik beraberlik içinde olmalıyız diye düşünüyorum.söylemeden geçemeyecegim

yumoşta kaç puan yapıyosunuz..ayıcık kazanan oldumu hiç veya hediyelerden...

cnm ben de oynuyorum ama nasıl olcak anlamadım sormayı düşünüyordum size benm puanım 12 ben o sayfadaki videoları paylaşamıyorum neden acaba?

vıdeoları paylasamamnın nedenını facebook ayarların ıle ılgılı olabılır belkı canım 3 sekmedekı resmın altınada yaptıgın yourmlardan puan kazanıyorsun pek zevklı bır yarısma deıl ama yınede ben arada bir seyler yapmaya calısıyorum :26:

ben 15.000 küsür yaptım geçenlerde ama bişi kazanamadımmm.

bide metroda şu 100 kişinin arasına giremedim yaaa ee yuhh banaa :)

yumosu ben artık hıc oynamayayım o zaman ben 10 bınlerı bırakın bır kerecık 6 bın yapabıldım sadece o zaman hıc vakıt kaybetmeyeyım ben o yarısma ıle

metrodakı talıhıszlık bende de var bnede bu ara hıc bır sey kazanamadım

anne boyutundan da kazanmışım eşim adına anket cevaplamıştım bebek oyuncağı kazandım kızıma isabet oldu.

arkadaşlar yumoşta 75.000 yaptım hiç bişey kazanamadım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…