Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hoşgeldin cnm... ben bir bebek haberi verdim ama benden başka veren olmadı sanırım:26::26: güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. amin... evet çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin...
canım sen 2009 da hamilemiydin ?
benide aradılar bende bi an kazandım sandım :))

geçen hafta juss çantası geldi,
frıtos,maggi,fairy,maximui daha varmı hatırlamıyorum beklemedeyim
1inde de izne ayrılıyoruz ben yokken gelirler artık

Son düzenleme:
anne boyutundan da kazanmışım eşim adına anket cevaplamıştım bebek oyuncağı kazandım kızıma isabet oldu.

arkadaşlar yumoşta 75.000 yaptım hiç bişey kazanamadım ((

75000 nasıl yaptın imkansız ya ben o kadar uğraştım ancak 12707 yaptım onda da kazandım

puanları nasıl topladın ben oyunu oynamayı beceremedim henüz

canım birkaç kez oynayınca elin alışır.renkli baloncukları yakalaman gerek puanın iyi olması için.mor 50puan,mavi 25,pembe 10puan.bir de yeşil şeylerden kurtarman lazım yumoşu..ayrıca kırmızı ok iaretlerinden geç mutlaka yumoş hızlanıyor ve daha cok puan alıyosun.

75000 nasıl yaptın imkansız ya ben o kadar uğraştım ancak 12707 yaptım onda da kazandım

eşim çocuğa baktı ben başladım yemekten sonra oynamaya hatta bittikten sonra 1 olucam ümidiyle baktım ama yok ağlama krizi geçirdim resmen parmaklarım koptu karnım acıktı ve bitirdikten sonra öyle bir hayal kırıklığına uğradımki anlatamam sayfasını bile açmıyorum

sanki ne vericekse tövbe tövbe bu arada eşimin adı anne boyutunda gene var allah aşkına adam valla şanslı sizde oynayın pek oynayan yok galiba hergün bu saatlerde oynuyorum gene kazandı.

Facedemi canım bu anne boyutu orda oyun bulamadım..

tunaydınnnnnnnnnnn cekılıs guzellerı
homendde umudum yok artık

maggı gelmıs gerı gtmıs

topikte bir durgunluk var sanki eskiden bir bakardım bir günde 5-10 sayfa giderdi şimdi baktım dünden beri 2 sayfacık gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…