canım sen 2009 da hamilemiydin ?hoşgeldin cnm... ben bir bebek haberi verdim ama benden başka veren olmadı sanırım:26::26: güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. amin... evet çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin...
benide aradılar bende bi an kazandım sandım :))kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdan beni aradılar kampanya varmışda ürün satmak istiyorlar bende kabul etmedim yarışmaya katılmıştık kazanamayanlara teselli ürünü diye indirimli ürün gönderiyorlarmış sizleride arayan oldumu ?
Narpost tan ne geliyor?? mail atmışlar geldik yoktunuz diye.
maggiler geliyor canım
katıldın mı bilmiyorum
anne boyutundan da kazanmışım eşim adına anket cevaplamıştım bebek oyuncağı kazandım kızıma isabet oldu.
arkadaşlar yumoşta 75.000 yaptım hiç bişey kazanamadım((
ben 15.000 küsür yaptım geçenlerde ama bişi kazanamadımmm.
bide metroda şu 100 kişinin arasına giremedim yaaa ee yuhh banaa :)
puanları nasıl topladın ben oyunu oynamayı beceremedim henüz
Facebook'ta Çocuğum Büyümix İle Büyüyor | Facebook buna katılan oldumu bende yeğenimin resmiyle katılsammı acaba
75000 nasıl yaptın imkansız ya ben o kadar uğraştım ancak 12707 yaptım onda da kazandım
eşim çocuğa baktı ben başladım yemekten sonra oynamaya hatta bittikten sonra 1 olucam ümidiyle baktım ama yok ağlama krizi geçirdim resmen parmaklarım koptu karnım acıktı ve bitirdikten sonra öyle bir hayal kırıklığına uğradımki anlatamam sayfasını bile açmıyorum
sanki ne vericekse tövbe tövbe bu arada eşimin adı anne boyutunda gene var allah aşkına adam valla şanslı sizde oynayın pek oynayan yok galiba hergün bu saatlerde oynuyorum gene kazandı.
Facedemi canım bu anne boyutu orda oyun bulamadım..
facede değil canım kendi sitesinde ödüllü anket var.
ne güzel durudan o kadar oynuyorum bişey kazanamadım henüz
topikte bir durgunluk var sanki eskiden bir bakardım bir günde 5-10 sayfa giderdi şimdi baktım dünden beri 2 sayfacık gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?