Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Pritt Türkiye
Şimdi "Göster Kendini!" zamanı!
Hemen uygulamamıza gir; http://on.fb.me/GosterKendini doğru cevabı bilen 25. kişi ol, Joker Hediye Çeki kazanma fırsatını yakala!
İşte sorumuz; "Hangisi çocuk çizgi film kahramanı değildir?"

Gezikolik
Gezisitesi.com ve Nat Geo Adventure seni Kenya’ya gönderiyor! Yarışmaya katıl, en çok soruya en hızlı cevabı sen ver, NGC rehberi eşliğinde Kenya turunu kazan!

İpana Türkiye
Ipana Clinic Line, Stannous Complex hassasiyeti anında gidermek ve önlemekle kalmıyor. Sadece Facebook sayfamızı beğenerek, size iPad ve iPod Shuffle kazanma şansını da sunuyor. Hemen tıklayın! Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Clinique “Kurtul Gitsin”Yarışmasından orjinal 30 ml Clinique Even Better kremi kazanmışım

ıpanada bılgı doduarack yer bulamadım canım ben sadece sayfayı begenebıldım

KIZLAR ÇOK SİNİRLİİM anne boyutundan hediyeler geldi ama kazandıklarım diil
kazandıklarım
bebek aynası araba için
müzikli diş kaşıyıcı
banyo oyuncakları

banyo oyuncaklarını koymuşlar ama diğerleri yok yerine göz makyajı temizleyici koymuşlar niveanın poşetin içi krem anlıycanız açık koymuşlar birde 8x4 50 ml kol altına sürülen bişey koymuşlar sizce yerini arayıp söylesemmi
ve her yerim krem oldu telefonları var arasammı sinirliyim napıcamı bilmiyorum lütfen akıl verin

Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
28–30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz CLAIRNS tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Vital Light Serum’u kullanmaya başladığınızda cildinizde ne gibi değişiklikler göreceksiniz?” sorusuna “Hepsi” doğru yanıtları ile sıralamaya giren Clarins Palette Prodige (Pudra&Allık Paleti) kazanan üyelerimiz;

... Aylin Gülkiran
Barış Kılıçoğlu
Çiğdem Üstündağ
Esin Akar
Feriha Akper
Funda Çilek
Nur Sahmeran
Pelin Eskidemir
Şerif Yücetürk
Zehra Kirişçioğlu olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…