çok teşekkür ederim canım darısı başınabunu öğrendiğim iyi oldu
kargo bedava olayım bittiği için kullanmaya çakindiğim çeklerim vardııı
ay senin kazanmanı çok istiyordumm
çok sevindim kuşşş
Blade den parfüm ve deodorant seti kazanmışım bu seti çok istiyordumşansım dönüyor mu ne
10 turum falan vardır bu yarışmayı ‘1., 10., 50., 100., 150., 200., 250., 300., 350., 400. sıradakiler kazanıyordu bende 100. sıraya denk gelmişimnasıl kazandın acaba en fazla tur atandı heralde dimi kaç tur attın?bir kaç tur atmak yetiyor galiba sıralama önemli
esracım teşekkürlertebrıkler tatlım
üzerlerinde tarih yok dökülen göz temizleyicisi yarısına kadar boşalmış
KIZLAR ÇOK SİNİRLİİM anne boyutundan hediyeler geldi ama kazandıklarım diil
kazandıklarım
bebek aynası araba için
müzikli diş kaşıyıcı
banyo oyuncakları
banyo oyuncaklarını koymuşlar ama diğerleri yok yerine göz makyajı temizleyici koymuşlar niveanın poşetin içi krem anlıycanız açık koymuşlar birde 8x4 50 ml kol altına sürülen bişey koymuşlar sizce yerini arayıp söylesemmi
ve her yerim krem oldu telefonları var arasammı sinirliyim napıcamı bilmiyorum lütfen akıl verin
kazandıklarım
bebek aynası araba için
müzikli diş kaşıyıcı
banyo oyuncakları
banyo oyuncaklarını koymuşlar ama diğerleri yok yerine göz makyajı temizleyici koymuşlar niveanın poşetin içi krem anlıycanız açık koymuşlar birde 8x4 50 ml kol altına sürülen bişey koymuşlar sizce yerini arayıp söylesemmi
ve her yerim krem oldu telefonları var arasammı sinirliyim napıcamı bilmiyorum lütfen akıl verin
liste nerede canım?
Kızlar gündüz facebooka giremiyorum akşama listeyi paylaşırım...
tam bir çanta tutkunuyum.
hahh ne buldum:)
Markapon - Dünyanın en ünlü markalarının çantalarını bulabileceğiniz Mill & Fashion
birkaç arkadaşımın güvenli bir şekilde alışveriş yaptığı bu siteden bugün alışveriş yapacağım kuponlarımla:)
Ürün Listesi » Arama Sonuçları » Çanta Alışveriş Sitesi - mill&fashion[autumn2011]&p=1
kazandıklarım
bebek aynası araba için
müzikli diş kaşıyıcı
banyo oyuncakları
liste nerede canım?
İşyerinde facebooka giremiyorum o yüzden listeyi yazamıyorum,facebooka giren arkadaşlardan rica etsem Clinique Türkiye'den listeyi yayınlayabilirmi....
o ne ki canm? nerden nası katılıcaz
Bu haftaki en yaratıcı 25 cevap belli oldu! Orjinal 30 ml Clinique Even Better kazananların listesini aşağıda bulabilirsiniz.
Irem Karslı
Pınar Evrenüz
Pınar Bilgi
Seher Harman
Songül Deniz
Canip Temur
Çiğdem Tatlıcı
Tezel Çam
Arife Aydın
Tuğba Aygün
Anil Nida
Deniz Akpınar
Ece Çağdaş
Yüksel Blazer
Semra Erdem
Eylül Türktan
Mihriban Köroğlu
Ceren Ezerkan Kara
Ezgi Enginol
Şerife Taşpınar
Aleyna Güven
Elvan Erol
Çağla Sağlamer
Aylin Cruz
Sibel Uçar
Önemli Not: Kazananların Facebook'a giriş yaparken kullandıkları mail adreslerine bilgi mesajı gönderilecektir. “Kurtul Gitsin” uygulamamızdan kazanılan orjinal 30 ml Clinique Even Better deneme boyunu ulaştırabilmemiz için isim-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi mail'e cevap yolu ile ulaştırmanız gerekmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
pera pırlantanın oyunu insanı sinir hastası eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?