Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bi de bugün cosmotürkten kazandığım oriflame parfüm,body cream ve cilt sarkıklarını şeyttiren serum hediyem geldi..
kozmetiklerden gidiyorum bugünlerde..
bi ara püskevit ve çikolataydı..
sırada ne var acep..

neden canım?..

önce duvara dediler, sonra mail ile dediler..
çekiliş usulüydü,ilk 20 falan dememişlerdi..
sen neye kızdın?

şimdi cevabı buldum duvara yazdım sonra mail dediler insanlar cevabımı kopyalayıp kazandı ben buna sinir oldum dakikalarca bekleteceğine yaz oraya soru bu maille cevaplanacak diye kaç cevap gelecekti acaba sıralama değişmeyecek miydi sence?

Nazar maşallah tatlı gacii güle güle boya saçlarını....

sporx
maçların tahminini yapın eros pırlanta yada 20 kişiye 100 tl hediye çeki kazanma şansını yakalayın..

Son düzenleme:
Bayram İçin kampanyamız başladı!
Sevdiklerinize Facebook'tan Bayram İçin çikolatası yollayın, çekilişe katılın, kendinize ve yolladığınız kişiye nefis bir 'Bayram İçin' kutusu kazanma şansı elde edin

kahve dünyasının kampanyası var kızlar. çikolata sevenler kaçırmasın derim..

en süper kampanya çikolata sevenlere muhteşem olur

AKER EŞARP
Pierre Cardin Eşarp koleksiyonumuzda yer alan, beğendiğiniz 3 modeli profilinizde paylaşın sonra yarisma@aker.com.tr'ye kişisel bilgilerinizle birlikte bugün saat 16.30'a kadar mailinizi gönderin. Çekiliş sonunda 2 kişiye Pierre Cardin Eşarp hediye!

mail atılacakmış yaa bende link die uğraşıyorum yolladım hadi hayırlısı bakalımmmm =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…