Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu çikolataların hiç biri beni kabul etmiyo
biskrem etki alanına bi türlü giremiyo
metro ben küçüğüm diye oynatmıyo 31 yaşındayım ama o 13 görüyo heralde
didoya kayddolamıyorum

benden beğenileri topluyolar sonra yok oluyolar uyuzlar

Sol tarafta fotonun altında aşağılarda Beğenmekten vazgeç var..ben sinir olduklarımı öyle yapıyorum

Günaydııııııııııınnnnnnnnn

Bugün şansımız güzel olsun inşallahhhhh

ayenn bende bakıyorum arkadas sayım yeterlı olmuyor ya da kazanacak gıbı deılım uygulamadn ayrıl dıyorum bende :)))

gunayddıınnnn

kahve dünyasının bayram için kampanyasına katılan arkadaşlar
biraz sonra sonuçlar açıklanacakmış
umarım kazanırım çok uğraştım :26:

Philips AVENT Biberon kazanan yarışmacılarımız:

Gülşah Kara

Sevinay Kaynar

Nazan Çalışkan-Bölükbaşı

Seyide Erdi

Tülay Çeltikli Avcı

Melih Fırat Kara

Saliha Ülgü

Sevil Bölükbaşı

Sevil Koç

Halime Balta

Mucize hikayeleriyle Philips AVENT Jürisi tarafından seçilen ve Philips AVENT Tekli Elektronik Göğüs Pompası-Çantalı Set kazanan yarışmacılarımız:

Şebnem Yorulmaz

Seda Tepe Eyüpoğlu

Seda Yılmaz

Yarışmamıza katılarak bizimle mucizelerini paylaşan tüm annelere teşekkür ederiz.

NIVEA Türkiye
Mega bir bayram sürprizi hazırladık! NIVEA Mega Kutuda sence kaç mini krem var? En yakın tahmini sen yap, 5.000 TL değerinde alışveriş çeki kazan! En fazla tahmini yapan 100 kişiden biri ol, sınırlı sayıda üretilen NIVEA 100. Yıl Nostalji Seti kazan! NIVEA Türkiye - NIVEA Mega Kutu | Facebook

‎'Bayram İçin' kampanyamızın kazananları belli oldu!
Katılan herkese teşekkürler!
Kazananları tebrik eder, herkese tatlı bir bayram dileriz...

Bayram İçin çikolata kutusu kazananlar:
...
Adile Kul - Pelin Büyükyahşi
Yağmur Güldem - Berdan Çetin
Ramazan Yamanoğlu - Önder Yılmaz
Emine Güzel - Barış Güzel
Esra Nalbantol - Semiha Dursun
Seher Onart - Hülya Özdemir
Fatma Bilici - Aygün Kayapalı
Beyza Cahan - Reyhan Altan
Tuğba Suyabatmaz - Derya Çabuk
Candan Kapkıner - İbrahim Sümer

yokkummmmmmmm

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Topiğe bir katkı da benden olsun :)
Facebook sayfasında Star Sizsiniz adında bir yarışma gördüm. Arzum - Star Sizsiniz Yarışması | Facebook
Saça şekil verdikten sonra çektiğiniz fotoğraf ile yarışmaya katılabiliyormuşuz.
Oylama sistemi ile birinci olmak mümkünmüş. Her hafta birinci seçilecekmiş falan filan. Ben şahsen ödüller için katılmayı düşünüyorum :)
Az buçuk Buka serisinden almak istiyordum da. Fırsat ayağıma gelmişken geri itmek olmaz tabi

niveayı kaç yaptınız ben 5 yaptım sonra duvara bir baktım herkez uçmuş 10,000 diyende var ne kadar büyüklükte bu kutu ben anlamadım

ben 10000, 13000 ve 15000 dedim. binlerce mini kutu var dediği için bu rakamları yazdım. binli rakamları da aşmadım, 30000-40000 de yazmadım çünkü onbinlerce derdi eğer daha yüksekse rakam. ama binlerce mini kutu var diye yazıyor. mobil kodu bulan oldu mu? ben o uygulamayı tam anlamadım. telefona yüklenmesi gerekiyor galiba uygulamanın 5 tahmin hakkı daha kazanmak için. biraz karışık geldi bana o kısım. mobil kodu bulan olursa bizlerle paylaşırsa seviniriz.

bu arada topikte çekiliş paylaşımları artmış, ne güzel. paylaşanların bu davranışlarının hiç bir çekiliş paylaşmayıp, sadece burada paylaşanları toplayıp gidenlere örnek olmasını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…