Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sağol canım mobil olayına bebeğimin yemeğini yaptırıyım bakıcam anlarsam hemen paylaşırım

kızlar olay e resim yollayarak katılmış kimse varmı? oy veriyoruz rastgelede burdan biri katılmışsa ona verelim yabancıya gitmesin:)

--------------------------------------------------------------------------------

KUKİ COOKİE
Kasım ayının yarışması başlıyor!

Peki katılmak ve hediyeyi kazanmak için ne yapıyoruz?

Eklediğim resimde aşağıdaki cümle yer alıyor...

"Kuki Cookie diyor ki:Tatlı yemek insanı rahatlatır,kurabiye yemek ise şımartır"

BU CÜMLENIN ALTINA YORUM YAPIP, YORUMUNUZU ARKADAŞLARINIZA BEĞENDİRiN VE MUHTEŞEM HEDİYEYi KAZANMA ŞANSINI YAKALAYIN!HER 50 BEĞENİDE 1 ÇEKİLİŞ HAKKINIZ OLACAK.

Not:Yorum yerine İsim-soyisim yazmanız da yeterlidir.Yorumu beğendirdiğiniz arkadaşınızın sayfayı da beğenmesi gereklidir.

Son katılım tarihi 30 Kasım'dır.

Veee yarışma başlasıııınnn

http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...irüsVirüs/KUKİ-COOKİE/266087130080249?sk=wall

twitter da

@FiratPlastik
Fırat Plastik
Ödüllü sorumuz: 12. TED-FIRATPEN Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvasının 1 numaralı seri başı kimdir ve hangi ülkedendir?

cevap sanırım Ukrayna’lı Lesia TSURENKO

kızlar NIVEA da en fazla tahminde bulunan 100 kişiye set hediye vericeklermiş ya siz en fazla kaç tahminde bulundunuz :26:
ben şuan 22 tahmin yaptım arkadaş davetleriyle sizce ilk 100 e girip hediyeyi kapabilirmiyim :26:

Ödüllü sorumuz: 12. TED-FIRATPEN Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvasının 1 numaralı seri başı kimdir ve hangi ülkedendir? twitterden soru veriliyor

kızlar NIVEA da en fazla tahminde bulunan 100 kişiye set hediye vericeklermiş ya siz en fazla kaç tahminde bulundunuz :26:
ben şuan 22 tahmin yaptım arkadaş davetleriyle sizce ilk 100 e girip hediyeyi kapabilirmiyim :26:

maşallaahhh benim 5 tahmin hakkım var 3ünü kullandım şu anda :) inşallaahhh kazanırsın

aldım davetini canımmmm
hadi iyisin..

ben 1800-ile 3500 arası tahmin yaptım..
:44:

ne çok yapmışsınız benım 5 tane artık işim şans ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…