ben 10000, 13000 ve 15000 dedim. binlerce mini kutu var dediği için bu rakamları yazdım. binli rakamları da aşmadım, 30000-40000 de yazmadım çünkü onbinlerce derdi eğer daha yüksekse rakam. ama binlerce mini kutu var diye yazıyor. mobil kodu bulan oldu mu? ben o uygulamayı tam anlamadım. telefona yüklenmesi gerekiyor galiba uygulamanın 5 tahmin hakkı daha kazanmak için. biraz karışık geldi bana o kısım. mobil kodu bulan olursa bizlerle paylaşırsa seviniriz.
bu arada topikte çekiliş paylaşımları artmış, ne güzel. paylaşanların bu davranışlarının hiç bir çekiliş paylaşmayıp, sadece burada paylaşanları toplayıp gidenlere örnek olmasını dilerim.
kızlar NIVEA da en fazla tahminde bulunan 100 kişiye set hediye vericeklermiş ya siz en fazla kaç tahminde bulundunuz :26:
ben şuan 22 tahmin yaptım arkadaş davetleriylesizce ilk 100 e girip hediyeyi kapabilirmiyim :26:
kızlar NIVEA da en fazla tahminde bulunan 100 kişiye set hediye vericeklermiş ya siz en fazla kaç tahminde bulundunuz :26:
ben şuan 22 tahmin yaptım arkadaş davetleriylesizce ilk 100 e girip hediyeyi kapabilirmiyim :26:
ne çok yapmışsınız benım 5 tane artık işim şans yakızlar NIVEA da en fazla tahminde bulunan 100 kişiye set hediye vericeklermiş ya siz en fazla kaç tahminde bulundunuz :26:
kızlar olay e resim yollayarak katılmış kimse varmı? oy veriyoruz rastgelede burdan biri katılmışsa ona verelim yabancıya gitmesin:)
NIVEA Mega Kutu Cevahir'de!'in Fotoğrafları | Facebook
şu linkte mega kutu biraz daha yakından görünüyor..altta lacivert stand ayağında ort.10 ürün var, kendimce muhakeme yaparak, 1800-3500 dedim attım ama, inş.desteklidir..
kutunun kalınlığıda var ama.. ya aslında şimdi 100. yıl kutlaması ya 100bin sığarmı ki?
Facebook'ta Pinar Light | Facebook
kızlar burda da basit 3 soru var 75 baskül ve zayıflama seansı hediye
Tam benlik ama çıkmazviledayı bekliyorum hala Telefonuma Doritos'tan mesaj geldi bu akşam 20:00'da beden sınavı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?